Page 12 of 25 FirstFirst ... 2345678910111213141516171819202122 ... LastLast
Results 166 to 180 of 361
    Post Thanks / Like
    I explained that in the other thread/forum:
    basically they trick people into doing things and ppl cant control their stupid urges like rewards of few buck$ ...
    sometimes the regime takes their employees as hostages anyway, like you dont show up and vote you will be demoted or fired....

http://forums.iransportspress.com/sh...B%26%231578%3B
    Remember:
    Absence of evidence is not evidence of absence!

Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by General Parsaian View Post
    خیر دوست عزیز
    کار پاکان را قیاس از خود مگیر
    اشتباه به عرضتان رساندند
    هرچند که اکثر ایرانی ها ایجا قشر کارگر و بیسواد هستند ولی همه انطور که جنابعالی فکر میکنید نیستند
    و حدس جنابعالی هم اشتباه است
    اخه کدام احمقی یک نفر را استخدام میکند و ماشین اخرین سیستم تحویلش می دهد که برود مسابقه بدهد و توی یوتیوب پخش کند
    حدس احمقانه ای زدید جانم
    حتما حدس دیگر شما این است که من عامل رژیم هستم و به من فراری و لامبرگینی دادند و این همه وقت برای اینکه بیایم و توی این سایت با شما کل کل کنم

ژنرال جون

چرا متوجه نیستی*** - صحبت صرفاً در مورد شخص جنابعالی نیست....صحبت در مورد کویت و سامی***ها و وهابی هست که این بلا هارو سر شما و سایر هموطن***های ما در می***آورند. من از شما خواستم نام و فعالیت فقط یک نفر ایرانی*** را که در کویت آربابی و سروری می***کند پست بفرمایید - شاید ما به راه راست هدایت شویم. توضیح آنکه دلیل حضور ما در این فروم همانا یادگیری از هم است. ضمنا من از شما سوال کرده بودم که جهت ارضای نیاز***های جسمانی غیر از "وصف عیش"، تیریپ***های رویایی و خود ارضائی (که ظاهراً شما از آنها بهره میگیرید) راه دیگری برای ایرانی******های کویت وجود دارد؟
    MLK: We must forgive and forget the Words of our Enemies - but must never forgive the Silence of Our Friends.

Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by masoudA View Post

ژنرال جون

چرا متوجه نیستی*** - صحبت صرفاً در مورد شخص جنابعالی نیست....صحبت در مورد کویت و سامی***ها و وهابی هست که این بلا هارو سر شما و سایر هموطن***های ما در می***آورند. من از شما خواستم نام و فعالیت فقط یک نفر ایرانی*** را که در کویت آربابی و سروری می***کند پست بفرمایید - شاید ما به راه راست هدایت شویم. توضیح آنکه دلیل حضور ما در این فروم همانا یادگیری از هم است. ضمنا من از شما سوال کرده بودم که جهت ارضای نیاز***های جسمانی غیر از "وصف عیش"، تیریپ***های رویایی و خود ارضائی (که ظاهراً شما از آنها بهره میگیرید) راه دیگری برای ایرانی******های کویت وجود دارد؟
    جناب
    چی شد یکدفعه خطتون رنگ عوض کرد ابی شد ؟
    درمورد ایرانی ها
    خیلی هستند که ملیونر هستند وماشین های اخرین سیستم سوار میشوند
    بابا تو دیگه از کجا اومدی
    حتما فکر میکنی این وهابی ها تو خیمه زندگی میکنندو ایرانی ها هم بز می چرونند
    حالا تو خیال کن من نوکر هستم و دوچرخه دارم و جل* میزنم و ذوق کن که یه ایرانی دیگه مثل خودت ناموفق مانده
    یادم به یک حکایت افتاد
    میگویند یکنفر خیلی حسود بود وهمسایه اش یک گاو شیر ده داشت
    ی روز یک فرشته امد و بهش گفت یک ارزو بکن مستجاب میشه این ادم حسود بجای اینکه ارزو کنه که خدا به او هم گاو شیرده بدهد
    گفت ارزوی من این است که گاو همسایه ام بمیرد
    حالا شده جریان جنابعالی
    بابا برو کار کن و عقلت رو بکار بیانداز باور کن خریدن فراری افسانه نیست بخدا
    چرا تا این اندازه ما ایرانی ها باید حسادت به خرج دهیم که تا یک ایرانی را دیدیم که دستش به دهانش می رسد
    یا می گوییم این مواد فروش است یا دزد و نمی دانم نوکر این و ان

عجب

Post Thanks / Like
    Ey daad bi daad - chera enghadr daastan mibaafi -
    it is very normal for us to be jealous of your achievements in wealth and women as you describe them.....don't worry be happy.

من از شما خواستم نام و فعالیت فقط یک نفر ایرانی*** را که در کویت آربابی و سروری می***کند پست بفرمایید - شاید ما به راه راست هدایت شویم.
    Last edited by masoudA; 26-06-2012 at 04:42 PM.
    MLK: We must forgive and forget the Words of our Enemies - but must never forgive the Silence of Our Friends.

Post Thanks / Like

Post Thanks / Like
    it is very normal for us to be jelous of your achievements in wealth and women as you describe them.....don't worry be happy.

من از شما خواستم نام و فعالیت فقط یک نفر ایرانی را که در کویت آربابی و سروری می کند پست بفرمایید - شاید ما به راه راست هدایت شویم
    Here is a good start.good luck & remember : عاقبت جوینده یابنده شود

Iranian expatriates in Kuwait

http://www.expat-blog.com/en/nationa...e-east/kuwait/

Would you like to get in touch with Iranians living in Kuwait? Discover the Iranian expatriate community in Kuwait, the best way to make Iranian friends and to contact Iranians in Kuwait! You can also get in touch with all the members of the Kuwait network.
    "Never argue with idiots. they'll drag you down to their level and beat you with experience."

Post Thanks / Like
    it is very normal for us to be jealous of your achievements in wealth and women as you describe them.....don't worry be happy.
    جناب
    بیشتر از این ابروی خودت را نبر پیداست هیچ چیزی در مورد ایرانیان مقیم کویت نمی دانی و هی پشت سر هم میگی یک ایرانی تو کویت نام ببر که نمی دانم نوکر نباشه و
    چی چی
    بابا خیلی از ایرانی ها اینجا هستند که ملیاردر هستند
    از محمود حسینی بگیر تا حسن یزدی و بسیاری از ایرانی ها که حتی بعضی از انها تابعیت کویت شده اند مانند
    بهبهانی و بوشهری ودشتی و صدها ایرانی دیگه
    خیلی از انها هم تا چند سال پیش کسی انها را نمی شناخت الان هرکدام سرمایه داران بزرگی هستند که در بسیاری از کشورهای جهان سرمایه دارند
    برای مثال حسن یزدی که سرمایه او را نزدیک به یک میلیارد و نیم دولار تخمین زده اند
    یا ان یکی محمود حسینی که سرمایه اش طبق اخرین بر اوردها یک ملیارد دینار کویتی است یعنی بیش از سه ملیارد دلار
    تو اگر تو کویت بودی می دانستی که تقریبا تمام طلا فروشی ها و جواهر فروشی های کویت متعلق به ایرانی ها است
    تقریبا تمام صرافی های کویت متعلق به ایرانی هاست و ملیونر های ایرانی در کویت شاید از ملیونر های ایرانی در هر شهر ایران بجز تهران بیشتر باشند
    بابا فکر میکنه کویت چند تا خیمه و شتر است و ایرانی ها اینجا بز میچرانند
    برو جانم خدا رزق روزیت را جای دیگه بده
    این هم چند عکس از بعضی از ایرانی هایی مقیم کویت که تو فکر میکنی یا بز می چرانند یا نمی دانم بیل می زنند
    عکسی از حسن یزدی ملیاردر ایرانی
    عکسی از محمود بوشهری ایرانی
    عکسی از شیما هنرپیشه ایرانی
    عکسی از یلدا هنرپیشه معروف ایرانی
    البته این ها چند تا عکس است که زدم والا اگر بیایی کویت و بری بازار طلا فروشها می بینی که بزرگترین جواهر فروش کویت بعد از اربش ایرانی است
    نود درصد از صرافی های کویت متعلق به ایرانی ها است
    بزرگترین وارد کنند الماس و یاقوت و زمرد ایرانی است
    من خودم یکی از دوستانم که با من توی بورص کار میکنه روزانه دو سه ملیون خرید و فروش میکنه
    براش خسارت چند ملیون یا سود چند ملیون در یک روز مثل اب خوردنه انوقت این
    میگه یه ایرانی بیا تو کویت که نمی دانم پولدار باشه و ملیونیر باشه
    برو بابا تو راست میکی همه پولدارهای ایرانی فقط تو لس انجلس
    هستند

Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	6.jpg 
Views:	6 
Size:	133.6 KB 
ID:	30901   Click image for larger version. 

Name:	2.jpg 
Views:	6 
Size:	247.3 KB 
ID:	30900  
    Attached Images Attached Images    

Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by mashdi View Post
    Here is a good start.good luck & remember : عاقبت جوینده یابنده شود

Iranian expatriates in Kuwait

http://www.expat-blog.com/en/nationa...e-east/kuwait/

Would you like to get in touch with Iranians living in Kuwait? Discover the Iranian expatriate community in Kuwait, the best way to make Iranian friends and to contact Iranians in Kuwait! You can also get in touch with all the members of the Kuwait network.
    Mashdi jaan - shoma kasi ro peyda kardi keh dar k8 sarvari mikoneh?

Post Thanks / Like
    na baba, hameh geda goolan. hamin rashti khodemoon seraydari mikoneh

Post Thanks / Like
    One of my relatives lived in K8 for a couple of years. He was a teacher and was sent there by Vezarat-e Farhang for two years. He told me about this Behbahani guy who has car dealership. I heard that he has a exclusive deal with GM and every GM car in K8 is sold by his dealership. or something like that. I have heard he is very rich and very famous. I have askedmany Kuwati people here in America over the years, and every single one of them knew about the name Behbahani.

11. Likes General Parsaian liked this post
    Post Thanks / Like
    ^^^ What are you implying? That the leader of Hezbe Mehr is actually a mechanic in Behbahani's garage? LOL

Post Thanks / Like
    ژنرال جون - مثل اینکه حالیت نمیشه من چی*** میگم....شما سروری را در سرمایه و صرافی میبینی***، ما در چیز دیگر. تازه به شما قول میدم همین***ها هم که گفتی*** همگی دمشون یک جایی*** گیر عربهاست، سروری پیشکششون!! پدر جان، سروری یعنی*** با علمت بر دیگران سوار باشی*** نه با سرمایه....سروری یعنی*** خوشگلا دنبال تو باشن نه دنبال پولت یا آنکه شما با فراری دنبال***شون.......سروری یعنی*** طراحی، سروری یعنی*** اختراع، سروری یعنی*** هنر برتر،.........کجای کاری بنده خدا آخر عمری با فراری دور میزانی***، ما این کارهارو ۱۸ سالگی میکردیم توی کلوپ شاهنشاهی تهران....نمی***دونی بپرس بهت میگن. باز خوبه حد عقل ماشین سوار***ی برات عقده نشد، هرچند دیر، و هرچند با ماشین دیگران. راستی*** این هنر پیشگان ایرانی که ردیف کردی در کویت چه کار میکنند فیلم بازی میکنند؟ اگر فیلم خوب تهیه میکنند که باعث افتخار است، وگرنه زدگی آنها هم در کویت همانقدر سروریست که دلالی شما.

Post Thanks / Like
    ژنرال جون - مثل اینکه حالیت نمیشه من چی*** میگم....شما سروری را در سرمایه و صرافی میبینی***، ما در چیز دیگر. تازه به شما قول میدم همین***ها هم که گفتی*** همگی دمشون یک جایی*** گیر عربهاست، سروری پیشکششون!! پدر جان، سروری یعنی*** با علمت بر دیگران سوار باشی*** نه با سرمایه....سروری یعنی*** خوشگلا دنبال تو باشن نه دنبال پولت یا آنکه شما با فراری دنبال***شون.......سروری یعنی*** طراحی، سروری یعنی*** اختراع، سروری یعنی*** هنر برتر،.........کجای کاری بنده خدا آخر عمری با فراری دور میزانی***، ما این کارهارو ۱۸ سالگی میکردیم توی کلوپ شاهنشاهی تهران....نمی***دونی بپرس بهت میگن. باز خوبه حد عقل ماشین سوار***ی برات عقده نشد، هرچند دیر، و هرچند با ماشین دیگران. راستی*** این هنر پیشگان ایرانی که ردیف کردی در کویت چه کار میکنند فیلم بازی میکنند؟ اگر فیلم خوب تهیه میکنند که باعث افتخار است، وگرنه زدگی آنها هم در کویت همانقدر سروریست که دلالی شما.
    عمو برو ترا به خدا
    حالا که کنف شده اومده انشا برامون می بافه
    علم بهتر است یا ثروت ؟
    تو هرکار مکیردی به خودت مربوطه گفتم به قول مولانا کار پاکان را قیاس از خود مگیر
    اخه مردحسابی با فراری مردم دور میزنی و نمی دونم چه هم شد حرف؟
    من پارسال عکس اتومبیلم رو که براتون پست کردم چند روز پیش هم باز پست کردم
    اون لامبرگینی ام را هم که دیدی بیش از یک ساله که تو یوتیوپ پست کردم
    اخه کدام احمقی باور میکنه که یک نفر بره ماشینه یکی دیگه رو برداره مسابقه بده ان هم ماشینی که جنابعالی یک تایر زاپاسش رو نمیتونی بخری
    بعد بیاد تو یوتیوب جلوی انظار عالم و ادم پخش کنه
    حالا مثلا تو میرفتی دوزدکی با ماشین یکی دور نمیزدی به خودت ربط داره
    این اتومبیل اتومبیلی نیست که کسی بده دست کسی بخواد باهاش دور بزنه و بعد فیلم بگیره
    بعدا بعد از یک سال و اندی هنوز ماشین اون یارو که تو تفکر غیر عاقلانه تو هست هنوز توی گاراژ بنده خوابیده
    اخه عقل هم خوب چیزیه
    حالا بیا برامون برو ممبر و بگو علم بهتر است یا ثروت

Post Thanks / Like
    اخه کدام احمقی باور میکنه که یک نفر بره ماشینه یکی دیگه رو برداره مسابقه بده ان هم ماشینی که جنابعالی یک تایر زاپاسش رو نمیتونی بخری
    بعد بیاد تو یوتیوب جلوی انظار عالم و ادم پخش کنه
    hamoon ahmaghi keh migeh rahbar hebz mehreh oumadeh irano nejat bedeh........
    Nagofti......in khanoon honarpisheh ha dar kwait chehjoori sarvari mikonand?

Post Thanks / Like
    hamoon ahmaghi keh migeh rahbar hebz mehreh oumadeh irano nejat bedeh........
    Nagofti......in khanoon honarpisheh ha dar kwait chehjoori sarvari mikonand?
    برو جانم
    تو هم مثل اینکه کم اوردی و حرفی برای گفتن نداری
    اول گفتی این ماشین ها ماشین های خودت نیستند و نمیدانم نوکری و چه و چه و تو کویت یک ادمی بیار که نوکر نباشه
    جوابت دادم که تو کویت دها بلکه صدها ملیونیر ایرانی وجود داره که نه تنها فراری بلکه هواپیما شخصی دارند
    امدی و گفتی علم بهتر است یا ثروت
    الان هم چرت و پرت میگی
    برو بخواب اعصابت راحت بشه عمو