Originally Posted by
General Parsaian
خیر دوست عزیز
کار پاکان را قیاس از خود مگیر
اشتباه به عرضتان رساندند
هرچند که اکثر ایرانی ها ایجا قشر کارگر و بیسواد هستند ولی همه انطور که جنابعالی فکر میکنید نیستند
و حدس جنابعالی هم اشتباه است
اخه کدام احمقی یک نفر را استخدام میکند و ماشین اخرین سیستم تحویلش می دهد که برود مسابقه بدهد و توی یوتیوب پخش کند
حدس احمقانه ای زدید جانم
حتما حدس دیگر شما این است که من عامل رژیم هستم و به من فراری و لامبرگینی دادند و این همه وقت برای اینکه بیایم و توی این سایت با شما کل کل کنم
ژنرال جون
چرا متوجه نیستی*** - صحبت صرفاً در مورد شخص جنابعالی نیست....صحبت در مورد کویت و سامی***ها و وهابی هست که این بلا هارو سر شما و سایر هموطن***های ما در می***آورند. من از شما خواستم نام و فعالیت فقط یک نفر ایرانی*** را که در کویت آربابی و سروری می***کند پست بفرمایید - شاید ما به راه راست هدایت شویم. توضیح آنکه دلیل حضور ما در این فروم همانا یادگیری از هم است. ضمنا من از شما سوال کرده بودم که جهت ارضای نیاز***های جسمانی غیر از "وصف عیش"، تیریپ***های رویایی و خود ارضائی (که ظاهراً شما از آنها بهره میگیرید) راه دیگری برای ایرانی******های کویت وجود دارد؟
MLK: We must forgive and forget the Words of our Enemies - but must never forgive the Silence of Our Friends.