Just in case people have forgotten one of GP's threads:
http://forums.iransportspress.com/sh...a-be-legalized
Just in case people have forgotten one of GP's threads:
http://forums.iransportspress.com/sh...a-be-legalized
خوب جناب
این یکی از تریدهای بحث برانگیز بود که متاسفانه بسته شد
همانطور که می بینید من در اول ترید گفتم که منظور از باز کردن ترید را در اخر ترید ذکر خواهم کرد
خلاصه جریان این بود که گفتم غرب حد و مرزی برای اخلاقیات حتی ان چیزهایی که صد سال پیش تابو بوده یا الان تابو است ندارد
و چنانکه تابوهای صد سال پیش الان شکسته شده و به شکل رفتارای اجتماعی در امده
ممکن است دها سال دیگر تابوهای الان هم شکسته شود و در اجتماعی که حدی برای اخلاقیات بجز ارای عمومی ندارد رخنه کند و بصورت عادی در اید
که متاسفانه ادمین ترید را بست
اگر ممکن بود و ادمین اجازه میداد دوباره همان ترید را باز میکردم
تا روشن کنم که حتی همین که الان به اسم پدوفایل در غرب تعریف می شود در خود همین غرب تا هفتاد هشتاد سال پیش یک چیز عادی بوده
و همچنین ممکن است در اینده دوباره به همان شکل جامعه انرا قبول کند
چنانکه بارها مثال هایی را در این مورد زدم و گفتم در اویل قرن گذشته می بینیم که ارتباط یک مرد چهل ساله با یک دختر زیر هیجده سال ارتباطی عاشقانه وزیبا و کاملا عادی است
در جای دیگری می بینیم که مشهورترین هنرپیشه ان دوره با یک دختر پانزده ساله ازدواج میکند در حالی که او نزدیک به چهل سال سن دارد
انزمان کسی این را مذمت نمی کرد
بعد ازجنگ جهانی همه چیز تغییر کرد البته درغرب
در همین شرق که فکر نکنم کسی از شماها باشد که در خانواده انها مادر بزرگها یا پدربزرگهایی را سراغ ندارد که در سنین پایین ازدواج کرده باشند
شما اگر در ادبیات ایرانی مثل حافظ سعدی مولوی عبید زاکانی و غیره و غیره در انجایی که از معشوق سخن میگویند دقت کنید می بینید که دختران
چهارده ساله و سیزده ساله و پانزده ساله اند که مترادف معشوق هستند
چهارده ساله بتی برلب بام
چون مه چهارده در حسن تمام
هفت اونگ جامی
چهارده ساله بتی چابک و شیرین دارم
که به جان حلقه به گوش است مه چهارده اش
یا
می دو ساله و محبوب چهارده ساله
همین بس است مرا صحبت صغیر و کبیر
حافظ
تا انجا دختر چهارده ساله در فرهنگ و ادب ایرانی به عنوان یک دختر و محبوب و معشوق متکامل است
که هنوز اگر بخواهند زنی را که سن و سالی ازش گذشته و فکر میکند در اوج جوانی است مذمت کنند
مثال فکر میکند دختر چهارده ساله است را میزنند
عبید زاکانی که دست بقیه را از پشت بسته و می گوید
ده ساله دختر بادام پوست کنده ایست به دیده بینندگان و پانزده ساله لعبتی است از بهر لعبت بازان و بیست ساله نرم پیکری است لطیف و فربه و لغزان و سی ساله مادر دختران و پسران و چهل ساله زالی است گران و پنجاه ساله را بباید کشتن با کارد بران و بر شصت ساله باد لعنت مردمان و فرشتگان
و دیگر شعرا و نویسندگان نه تنها ایرانی بلکه در شرق و غرب محبوب سن محبوب و لعبتک و دلبر را کم و بیش به همین سنین می شناختند
الان شما امده ایدو از فرهنگ و ادب خودتان ایراد میگیرید
چرا؟چون غربی ها گفته اند خوب نیست بد است
توی مغز شما روز و شب کرده اند که این کار بدی است تا انجا که اگر من گفتم دوست دختر هفده ساله دارم حالت تهوع به شما دست میدهد
ولی اگر دوتا مرد همخواب هم بودند را ازدی شخصی می دانید
در این تریدی که جنابعالی زده اید می خواستم بحث مفصلی در مورد جامعه شناسی و اخلاقیات و تابوها و مرزهای اخلاقی بکنم
ولی متاسفانه این تا ان اندازه تابو شده است که اگر من ترید همجنس بازی را باز کرده بودم بسته نمیشد و این بسته شد
بله جانم
meyti liked this post
حالا در مورد غرب نمیدونم، اما چیزی که معلوم است اینست که برای شمای رشتی این یک چیز عادیست، نه ژنرال رشتی؟
![]()
ببین ژنرال جون،
شما بدون اینکه بدونی داری به ماها خیلی*** کمک میکنی***.....ادب از که آموختی.....؟
پدر جان - شما حواست نیست، ولی*** شاید به خاطر عقده***های بچگی*** و شاید هم به خاطر اثرات اجتماعی منتج از زندگی*** در یک جامعه عقب مانده، تبدیل به یک ادم منحرف بی*** هدف گشته ای*** که زندگی*** را مثل خیلی*** از اعراب خلاصه در در خوردن و کردن میبینی***. در هر حال صحبت من در مورد علم و ثروت نبود، صحبت والا تر از این***ها بود.....
دوستان - این یارو که نمی***گیره، لاکن برای شما جوانتر***ها می***گویم....
در جهت نیل به یک زندگی*** نیک*** پنج عنصر مهم وجود دارد. علم، ثروت، ادب، هنر، و قدرت. جهت رسیدن به سروری در زندگی***، حد عقل ۳ تا از ۵ تا ضروری می***باشد. اینطور که پیداست این بابا ۴ تا رو حتما ندارد، پنجمی (ثروت) رو هم ادعا می***کند که دارد. انشا***الله خدا بیشتر بهش بدهد
MLK: We must forgive and forget the Words of our Enemies - but must never forgive the Silence of Our Friends.
جناب مسعود
نگاه کن بحث را نمی دانم به فلسفه و معنویات و علم روانشانسی و عقده و این چیزها نکش
چون بحث من و جنابعالی اصلا ربطی به این موضوعات نداشت
تو امدی غیر مستقیم گفتی که این اتومبیل اتومبیل خودت نیستی نمی دانم از کسی گرفته ای و نوکری
من گفتم با تو شرط می بندم
بعد گفتی توی کویت یک ایرانی نام ببر که موفق شده باشه و منظورت هم در این مورد ماشین بود که فقط یک ثروتمند می تواند بخرد
یعنی الان اگر نیتشه یا انشتین و مولوی اینجا بودند و لی پولی نداشتند کسی به انها فراری نمی داد
واگر یک دهاتی بیسواد ملیونیر بود می توانست بهتر از فراری بخرد
بحث بحث ثروت بود و تو فکر کردی این ماشین من نیست و همه ایرانی ها در کویت نوکر هستند و گدا
من رفتم برای تو لیست چند ایرانی موفق را زدم از ملیاردهای انها تا هنرمندان و ارتیست ها
امدی فلسفه بافتی و ک* و شعر نوشتی
الان کنف شدی چون گفتم باهات شرط می بندم که ماشین ماشین خودمه و کنف شدی چون نمی دانستی که ایرانی های ملیارد زیادی در کویت وجود دارند
بعد دیدی حرفی نداری امده ای و از نمی دانم علم و بالاتر از علم و فلسفه معرفت و اخلاق جامعه شناسی و روان کاوی حرف می زنی
مگر من گفته بودم از اخلاق والایی برخوردار هستم یا در مورد معرفت و علم و نمی دانم تاریخ بحث ما بوده که شما چرت می گویید
گفتم فراری و لامبرگینی دارم تو و دوستانت انقدر عقده ای هستید که چشم ندارید ببینید یک ایرانی سوار چنین اتومبیلهایی می شود و امدید و طعنه زدید که بله نوکر عربها هستی و ماشین را از اربابت گرفتی و تو کویت یک ایرانی موفق نیست و
کنف شدی
بله جانم
General Parsaian liked this post
general ,what is that neighborhood, more like baghchalee,khaneeabad sabegh tehran .
just kidding .
Me and my Phantom F-4 , I am sitting in the cockpit a bit camera shy ...sorry !
masoudA liked this post
ژنرال رشتی چطوریه که شما پس از اینکه از ماشین پیاده شدید یک دفعه قیافتون رشتی شد؟ یا نکنه از قبل قیافتون رشتی بوده و پس از اینکه از ماشین پیاده شدید قیافتون از رشتیت در اومد؟
![]()
^^^ hahaha that famous picture he posted of himself. Then years later he said it wasn't him. LOL
Rashti paid these girls to pose with him![]()
Guys
Please stop refering to gomashte as rashti . First of all he is not from Rasht, he is abadani.
Secondly you are using rasht in a dragatory term, as if being rashti was some thing negative. This is offensive to not only to our gilak hamvatans but to all true Iranians....
With all the exposure on this gomashte, his deciet and lie history, his 15th century mentality, his obession and sexually deprived fantasies,his signals of being trapped in "clouset", and all the other material that gomashteh and ISPers have supplied, there is no need to drag it down to the level ethnic insult.
In fact this is what he wants you to believe. Another one of his sick games
گر بود لفظت کج و معنيت راست
آن کجى لفظ مقبول خداست
ور بود معنى کج و لفظت نکو
آن نکويى لفظ نرزد يک تسو
Yep - that more like the vision I have of the General........and $500/month is about right!!
BTW - General joon if that is you - then you are better off staying in Kwait, you'd mix in well. You'd have a very very difficult time to find a real woman in Iran!!! As Redd Foxx (RIP) used to say: Beauty is skin deep - but ugly goes all the way to the bone.
Behrouz jaan - Ghyaf aslan rashti nist...kamelan arabeh
MLK: We must forgive and forget the Words of our Enemies - but must never forgive the Silence of Our Friends.