Page 2 of 25 FirstFirst 123456789101112 ... LastLast
Results 16 to 30 of 361
    Post Thanks / Like
    Meyti joon, sorry....

as for the relationships, I think a lot of it can have something to do with the bad economy everywhere in the world. I think good economy brings happiness (despite what poets and philosophers have said during all times). Bad economy affects everyone, even their personal lives.

Life is like a roll of toilet paper! The closer it gets to the end, the faster it goes.

Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by General Parsaian View Post

با عرض معذرت از دوست گرامیم مهدی خان
    می دانم که ترید در مورد چیز دیگری است ولی چون برخی از دوستان دلخور شدند که چرا در مورد علاقه های عشقی و دوستی من نبوده انها را ناکام نمی گذارم و دلخور نمی کنم
    و همچنین می خواهم به ایندسته بگویم که واهمه ای از نوشت یا صحبت کردن در مورد رابطه ام با تین ایجرها هیچ واهمه ای ندارم بلکه
    به نظر من می بایستی جامعه را اگاه کرد که که تابو شدن این رابطه فقط و فقط یک شستشوی مغزی غربی بوده نه کمتر و نه بیشتر
    در مورد رابطه هایم
    باور کنید من خودم بعضی وقتها از خودم تعجب می کنم
    با خیلی از دخترها از تین ایجر گرفته تا زنها سی و پنج چهل سال دوستی برقرار کرده ام
    بعضی وقت ها از زنهای پخته خیلی خوشم می اید و احساس می کنم زنها بین سی تا چهل سال خیلی از نظر سکسی مرا به خود جذب میکنند
    حتی ان دوران جوانی چنین احساسی را داشتم
    شاید حتی قبل از ان یعنی در دوران نوباوگی
    بعضی وقتها از تین ایجرها خوشم می اید یعنی کاملا برعکس
    انسان موجود عجیبی است
    چه دخترهایی که از زندگی من نگذشتند و در دفتر قلب کلمه یا جمله یا داستانی ننوشتند و رفتند
    از کدامشان بگویم
    از دانه و ریم لینا لبنانی یا لمیس و لبنه و دینا اردنی
    که در حالی که با دانه رابطه داشتم با لینا هم رابطه داشتم و نمی دانستم دختر عمه هم هستند
    یادش بخیر مریم و افسانه ایرانی و شیما و میرفت مصری
    شهد و ابرار و فاطمه و عذاری و نور و دو سه تا دیگر کویتی
    یادش بخیر الهام سوری چه خاطرهایی هرچند که زود گذشت ولی در دفتر قلب سخت ثبت شد
    هنوز لبخندهای کاشای لهستانی را که فقط برای یک روز عشق من بود و در کشتی ویکینگ از یستاد سوئد به هلسنکی می رفتیم را فراموش نکرده ام
    چه شبی را با هم گذراندیم وانجا بود که باورم شد در تایتانیک روز و جاک واقعا وجود داشتند
    و فقط یک داستان خیالی نبوده
    و تنها در یک روز و یک شب می توان عشقی بزرگ را افرید
    یادش بخیر تینا ی نروژی انروزی که الکسی روسی دوست من عاشق او شده بود و مدام به همان دیسکو سر می زدیم تا او را ببیند
    خیلی پسر خجالتی بود شاید هم بخاطر عشقی که به او داشت خجالت می کشید که برود با ان گروه نروژی که تینا با انها بود صحبت کند
    اخر کار من پیش قدم شدم و ای کاش نمی شدم که الکسی دوست عزیزم را برای همیشه از دست دادم
    از کراسیمیرا بلغاری که شاید تنها دختری بود که از شانزده سالگی تا سی سالگی با هم رابطه داشتیم نگفتم
    و نمی گویم که داستانی عجیب و غریبی است
    یادش بخیر دارینا چکی دوست مادرش بودم ولی اخرکار مادر زنم می شد
    یا از میرا و ایزابلا و ایفا که برای مدت طولانی همسفر شدیم بگویم
    یا کارلای ایطالیایی که تا مدتها پاسوردهایم اسم فامیل او بود
    یا کارولین المانی که زیبایی اش زیبایی شرقی ها و بخاطر او بود که لایپزیک را دوست داشتم
    ولی از همه عجیب تر رابطه ام با دختر دوستم بود البته این رابطه یک طرفه بود و من هیچوقت نگذاشتم که به رابطه ای جدی بدل شود
    و کلمات جای خود را عوض کنند و دختر دوستم بوشد دوست دخترم
    دختری که تا الان شجاع تر از او را در عشق نیافتم
    باور کنید اینها تنها رابطه هایی بود که در دفتر قلبم ثبت شده
    بقیه قابل ذکر نیستند
    اکثر انها را سالهاست ندیده ام و شاید الان ازدواج کرده اند شاید هزاران کیلومتر دورتر در یکجایی انها هم به یاد انروزهای که با هم بودیم هستند و
    شاید نه
    البته در مورد رابطه های یا رابطه کنونی دوست ندارم چیزی بنویسم
    این هم تقدیم به همه ان دخترانی که یک روز در جایی از کنج قلب من جای گرفتند و بعد مثل طوفانی که از کویر می گذرد گذشتند !!!ا

Dear general

I am sure this was written by Behrooz Vosoughi and you hijacked it ...

regards

a jelous dude .

Post Thanks / Like
    Oghaab jan, you actually read all that? What did it say? (in one short sentence please)

Post Thanks / Like

general jan

you write good poem and story ,seroiusly why don't you write a novel .
    people like tolstoy and dostoevsky from couple of love stories made great novels .

Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Behrooz_C View Post
    Oghaab jan, you actually read all that? What did it say? (in one short sentence please)
    one sentence ? I am Cazanova !

6. Likes Behrooz_C liked this post
    Post Thanks / Like
    I nominate the General for ISP all time MVP...

با پوزش از شا میتی،

ژنرال جون - من یکی*** خیلی*** تحت تاثیر قلب رئوف شما و روابط انسانی*** شما قرار گرفتم،

با مرد***ها چطور؟ آیا شما این رأفت را با جنس نر هم حس میکنی***؟ آیا مردان عرب سزاوار و یا برخوردار از این همه احساس ظریف و لطیف شما بوده اند؟ طبیعتاً موضوع صحبت اینجا سکس نیست.......
    MLK: We must forgive and forget the Words of our Enemies - but must never forgive the Silence of Our Friends.

Post Thanks / Like
    مسعود جان
    این جنرال ما سابقه عشق مردونه هم داره. اولان که یک گوگولی داره باهاش حال میکنه. دوما، با یک پیر مرد سکس داشت که پیرمرد ناگهان رید رو دودول جنرال. ازش بپرس برات داستان رو تعریف کنه. خیلی مفصله.
    البته این حرکات بخاطر تغذیه نادرست جنرال بود که بحمدالله درست شده چون فقط پیتزا و همبرگر میخوره دیگه.

Last edited by Behrooz_C; 07-06-2012 at 04:34 PM.

9. Dislikes General Parsaian disliked this post
    Post Thanks / Like
    khaje hafez shirazi va gogooli az ghalam oftadand....

Kashki in ha ro ham migofti, maliyat ke nadareh................
    گر بود لفظت کج و معنيت راست
    آن کجى لفظ مقبول خداست

ور بود معنى کج و لفظت نکو
    آن نکويى لفظ نرزد يک تسو

Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Behrooz_C View Post
    مسعود جان
    این جنرال ما سابقه عشق مردونه هم داره. اولان که یک گوگولی داره باهاش حال میکنه. دوما، با یک پیر مرد سکس داشت که پیرمرد ناگهان رید رو دودول جنرال. ازش بپرس برات داستان رو تعریف کنه. خیلی مفصله.
    البته این حرکات بخاطر تغذیه نادرست جنرال بود که بحمدالله درست شده چون فقط پیتزا و همبرگر میخوره دیگه.

بهروز گرامی***

صحبت اینجا لزوماً در مورد سکس نیست.......تازه در مورد سکس هم همانطور که ژنرال فرمودند غربیها اصولاً روابطی را مثل رابطه با دختران ۱۳ ساله را بی***خودی منحرف معرفی*** میکنند!! خواهش می***کنم در نظر داشته باشید به خاطر سالها عداوت بین عرب و عجم، شخصیت هایی*** مثل ژنرال میتوانند جهت ایجاد تفاهمات بیشتر با اعراب کارساز و مفید باشند - دنیا را چه دیدید شاید ایشان مورد خلیج فارس را هم با ایجاد روابط عرف همه جانبه از عقب و جلو در کویت حل نمایند.
    MLK: We must forgive and forget the Words of our Enemies - but must never forgive the Silence of Our Friends.

Post Thanks / Like
    ژنرال راستشو بگو

آیا در زمان نوشتن خاطرات و تخیلات، خوش خشونت هم میشد؟ میگن وصف عیش، نصف عیش!!

Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Sly View Post
    General jan, na be oon vajhehaye romantic va gham angiz va na be oon rabeteye ye rooze dar keshti va dokhtare doostet va hatta Daneh va Lina ke hamzaman ba jofteshoon boodi!

BTW:

LOOOOOOOOOOOOOOOL
    سلای جان
    من عاشق دانه بودم واقعا عاشقش بودم ولی نمی دانم چرا در همان زمان با لینا هم اشنا شدم
    میدونم خیلی ها شاید اینطور نباشند ولی همچنین خیلی ها رو هم می شناسم که همینطوری هستند خوشگلترین دختر کنار دستمون تو رستوران یا یه جایی نشسته باز چشمهامون دنبال این و اونه
    در مورد رابطه در کشتی
    یکی از رومانتیک ترین رابطه هایم بود
    اصلا دست به سیاه و سفیدش نزدم فقط تا صبح روی عرشه درست مثل تایتانیک ستارها را می شمردیم حتی زبان انگلیسی هم درست نمی دونست
    شاید به خاطر حال و هوای رومانتیکی بود که اینجوری شده بودیم ولی انوقت واقعا باور کردم که نه یک زوج جاک و روز بلکه چندین زوج جاک روز توی تایتانیکی که غرق شد وجود داشته

Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by payan View Post
    you write good poem and story ,seroiusly why don't you write a novel .
    people like tolstoy and dostoevsky from couple of love stories made great novels .
    پایان جان
    بخدا داستان نیست و تازه خیلی اسمهای دیگرو ذکر نکردم
    ماجراهایی که برای من در طول سفرهایم یا حتی اقامتم اتفاق افتاد را تعریف کنم بعضی هاشون واقعا باور نکردنی است
    یه بار با یکی از دوستان سفر میکردیم یه اتفاق جالبی افتاد
    به من گفت اگر باهات نبودم این جریان رو برام تعریف می کردی باورم نمی شد
    بخاطر همین به خدا دوست ندارم حتی برای بعضی از رفقای نزدیم بعضی از ماجراهای عشقی یا هیجان انگیز رو تعریف کنم
    چون به انها حق می دهم اگر فکر کنند من دروغ میگویم
    ولی اینجا ما که اب از سرمان گذشته هرکسی می خواهد باور کند و یا نکند فرقی نمیکند
    یکی از ماجرهایی که بسیار هیچان انگیز بود و مثل یک فیلم بود برایم اتفاق افتاد یکی از کشورهای نزدیک بود البته این ماجرا ماجرای رومانتیکی نبود بلکه یک ماجراجویی در مورد عتیقه ها و یک تابلو گرانقیمت از پیکاسو و یک تابلو وان گوگ بود !!!ا
    و یک مجموعه نفیس که سالها پیش به سرقت رفته بود

Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by masoudA View Post
    I nominate the General for ISP all time MVP...

با پوزش از شا میتی،

ژنرال جون - من یکی*** خیلی*** تحت تاثیر قلب رئوف شما و روابط انسانی*** شما قرار گرفتم،

با مرد***ها چطور؟ آیا شما این رأفت را با جنس نر هم حس میکنی***؟ آیا مردان عرب سزاوار و یا برخوردار از این همه احساس ظریف و لطیف شما بوده اند؟ طبیعتاً موضوع صحبت اینجا سکس نیست.......
    منظورت رو درست نفهمیدم
    لطفا توضیح بده ببینم چی می خواهی بگویی

Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by masoudA View Post
    ژنرال راستشو بگو

آیا در زمان نوشتن خاطرات و تخیلات، خوش خشونت هم میشد؟ میگن وصف عیش، نصف عیش!!
    جناب
    من نمیدانم تو منظورت چیه و خاطرات است نه تخیلات می خواهی این را هم مثل ان موقعی که میگفتید فراری مال اربابت است نمی دانم چه و چه برایت ثابت کنم ؟
    حالا تو شاید با کسی مثل من برخورد نکرده ای و فکر میکنی اینها تخیلات است

Post Thanks / Like
    Lool at oghab jaan