Banks of England the legendary goalkeeper rest in peace

kasra1930

National Team Player
Dec 30, 2011
5,860
1,343
#21
Kasra Jan any picture of Banks and Hejazi?
Can you dig deep into your vault please... 🙏

Hejazi’s point blank save on Joe Jordan's header was just as good as Banks save from Pele... The only difference is their nationality and the fact that they appreciate and cherish theirs a lot more than us.

اره عقاب جان،یک عکسی‌ میدونم دارم.منتها نیمرخ حجازی در آن عکس است که در شروع مسابقه به دیدار گوردن بنکس میرود.بگذار بگردم تا برات بفرستم.

یک عکسی‌ هم از آلن راجرز هست با گوردن بنکس که به دیدار هم میروند.اون هم می‌گردم برایتان میفرستم.
 
Last edited:
Likes: oghabealborz

kasra1930

National Team Player
Dec 30, 2011
5,860
1,343
#22
https://www.asriran.com/fa/news/190118/گوردون-بنکس-الگوی-من-بود-مصاحبه-ای-قدیمی-از-ناصر-حجازی-
‍‍‍ پ پ ‍‍‍

گوردون بنکس الگوی من بود ( مصاحبه ای قدیمی از ناصر حجازی )
مستر رایکوف باعث شد تا من دروازه بان شماره یک تیم ملی بشوم و مردم مرا بشناسند. در اواخر دوران مربیگری اش، من به او بد کردم. پرخاشگر شدم. بی احترامی کردم. او مرا بزرگ کرد. مثل پدری مهربان تربیتم کرد. اما من نتوانستم ازش قدردانی کنم.


عصر ایران ورزشی - متن زیر، بخش هایی از مصاحبه ای است با ناصر حجازی که در 8 اسفند 1371 در کیهان ورزشی منتشر شده است. حجازی در این گفتگو از دروازه بانی، دوران جوانی و خاطرات تلخ حضورش در بنگلادش می گوید.

***
الان حاضری چه چیزی را از دست بدهی اما دوباره همان گلر تیم نادر بشوی که فکر می کرد دروازه به اندازه اشکاف خصوصی خانه آدم ارزش دارد و نباید گذاشت هر کسی آن را فتح کند؟
حاضرم همه چیز خودم را بدهم و به همان دوران برگردم. اما این غیرممکن است. چه آرزوی خوشی است راستی. برگشتن به گذشته ای دور و تکرار زمان. بیا از چیزهای ممکن حرف بزنیم.نوستالوژی تمام شدنی نیست.
گلرها نسبت به دیگر بازیکنان چه چیزی کم یا زیاد دارند. آنها از نظر شخصیتی در چه نکته ای شریکند. یا در چه نکته ای متضاد با دیگر بازیکنان درون زمین؟
اگر توجه کنید چون پست دروازه بان ها انفرادی ست، آنها شخصیتی جدا از دیگر بازیکنان زمین دارند. یعنی معمولاً چیزی کم دارند. در تمام دنیا همین جور است. آنها دیوانه ترین عضو یک میدان به حساب می آیند. معذرت می خواهم چون خودم هم در این کار هستم راحت تر می توانم حرف بزنم. امیدوارم آنها ناراحت نشوند. اگر چیزی کم نداشتند، خب معلوم است نمی رفتند زیر بارانی از مشت و لگد حریفان قرار بگیرند.
الگوی شما در آن پست کی بوده که الان خودتان الگوی بسیاری از آنها شده اید؟ کی، کجا، چه صحنه ای ...؟
اولین آنها گوردون بنکس بود. آخرین سرباز استوک سیتی انگلیس. من در حین تماشای صحنه ای از جام جهای 70، او را شناختم و در ذهنم ماندگار شد. صحنه ای بود که در ان پله با ضربه ای فوق العاده، همه را به تعجب واداشت. همه گفتند گل، اما او چنان شیرجه ای رفت که هیچکس گمانش را نمی کرد. آن شیرجه هیچ وقت از یاد من نرفت. استیل گوردون بنکس و آن خونسردی باورنکردنی اش جالب بود.
می گویید سیر تحول در زندگی ورزشی شما از پرخاشگری به آرامش رسیده است. چه چیزی آدم را به این جا می رساند؟
معمولاً جوانی با پرخاشگری شروع می شود. نپذیرفتن هیچ نظری به غیر از نظر خود و ضدیت با هر چیز غیرخودی. اما با گذشت زمان، زندگی آن احساس را می کشد و آدم مجبور است ذره ای آرامتر و سازگارتر شود.
اگر همین حالا بعد از سال ها مربیگری به 18 سالگی برگردی، فکر نمی کنی تجربه مربیگری به شما یاد داده که در ارتباط با مربی های همان زمان تجدید نظر کنی؟
چرا، حتماً تجدید نظر می کنم. در آن دوران مستر رایکوف باعث شد تا من دروازه بان شماره یک تیم ملی بشوم و مردم مرا بشناسند، می دانی، در اواخر دوران مربیگری اش، من به او بد کردم. پرخاشگر شدم. بی احترامی کردم. او مرا بزرگ کرد. مثل پدری مهربان تربیتم کرد. اما من نتوانستم ازش قدردانی کنم. آخرین بار یک روز در اصفهان وقتی که شهباز ( تیم ما ) سپاهان ( تیم رایکوف ) را 4 بر صفر شکست داد، آخر بازی من رفتم دست و صورتش را ماچ کردم. عذرخواهی هم کردم.
از زندگی در بنگلادش چه چیز یاد گرفتی؟
خیلی مشکل است زندگی در آن جا. جرات نمی کنی با زن و بچه به خیابان بروی. وقت رفتن سرت باید پایین باشد که کسی را نبینی. نمی توان از دیدن آن همه فقیر لذت برد. ما در این جا در رفاه هستیم. برای دیدن ان همه بدبختی دیگر حوصله نمانده بود مرا ...
تا حالا شده روزی با عشق و علاقه، به دروازه بانی درس دروازه بانی یاد بدهی؟
سال 59 یا 60 بود که من ده، بیست تا دروازه بان جوان را زیر نظر گرفتم. اما رئیس تیم از لحاظ اخلاقی و شعور و تحصیلات خیلی کوچک بود و من درگیر شدم و تیم را ول کردم. موقعیتی خوب بود برای تحویل دادن یکی دو دروازه بان به تیم ملی. اما از دست رفت.
 

kasra1930

National Team Player
Dec 30, 2011
5,860
1,343
#25
gordon bamks8.jpg
حدود دو هفته قبل از بازی ایران و استوک سیتی،مجله جوانان عکسی‌ از ناصر حجازی و گوردن بنکس را چاپ می‌کند.زیر عکس نوشته شده بود جدال بهترین دروازبان آسیا با بهترین دروازبان جهان.این در حالی‌ بود که روزنامه‌های آن زمان میخواستند این بازی را بسیار حاد و مهم نشان بدهند.مجله جوانان در مصاحبه یی با ناصر حجازی از این رویداد بزرگ مینویسد.او میگوید ناصر حجازی آماده در حالی‌ با ۲۴ سال سن به دیدار بنکس ۳۴ ساله میرود که بنکس روزهای آخر حکومت خود را در دروازه فوتبال جهان می‌کند.سپس ادامه میدهد،این خونسردی حجازی و جایگیری‌های او بی‌ تردید بر گرفته از تماشای بازی گوردن بنکس در در استوک سیتی و تیم ملی‌ انگلیس میباشد،چرا که استیل بازی ناصر حجازی بدون شک شباهت زیادی به گوردن بنکس کبیر دارد.

ناصر حجازی دو هفته قبل از بازیش در این مصاحبه میگوید،برایم بازی در برابر بنکس یک افتخار است.او بت من بوده است و همیشه تماشای بازی گوردن بنکس برایم آموزنده و جالب بوده است.

روزنامه کیهان ورزشی درست یک هفته قبل از بازی عکس و شاهکار ناصر حجازی در برابر ایرلند جنوبی در بازیهای جام جهانی‌ کوچک سال ۱۳۵۱ را به تصویر میکشد،در بازی که به جرات ۷ بار ناصر حجازی دروازه ایران را از سقوط حتمی نجات میدهد،بعد از این بازی بود که مفسر برزیلی این بازی که بازی را بطور مستقیم از رادیو پخش میکرد،ناصر حجازی را یک پدیده در تاریخ فوتبال آسیا ذکر می‌کند و میگوید ایرانیها از قدرت دروازبانی برخور دارند که بی‌ شک در سطح جهانی‌ میباشد.بازی با ایرکند جنوبی،در سال ۱۳۵۱،بدون شک خبرنگاران خارجی‌ را به پدیده یی بنام حجازی جلب می‌کند تا آنجا که ناصر حجازی به اتفاق پرویز قلیچ خوانی در صدر اخبار برزیل و احتمالا خرید آنها توسط باشگاه‌های برزیل قرار می‌گیرد.
 

kasra1930

National Team Player
Dec 30, 2011
5,860
1,343
#26
naser hejazi21.jpg

انعطاف بدنی ناصر و قدرت دید او بخصوص در بازیهای هوایی در جدال با ایرلندیها زبانزد آن گروه تماشگرانی میشود که از این بازی دیدن میکردند.شیرجه‌های بی‌ نقص حجازی روی سر ایرلندیها که بخصوص روی بازیهای هوایی تسلط فوق العاده یی داشتند بسیار هیجان انگیز و یاد اود بازی او با مردان کره شمالی‌ بود
.
 

kasra1930

National Team Player
Dec 30, 2011
5,860
1,343
#29
gordon banks6.jpg و بالاخره میرسیم به همون نبرد بنکس و حجازی.اینجا شروع بازی است.دو بازیکن استوک سیتی با عکاس مجله کیهان ورزشی و بالاخره نیمرخ ناصر خان در گوشه راست تصویر که به پیشواز گوردن بنکس میاید.یاران گوردن بنکس کبیر به سمت دروازه خود میروند اما درست در گوشه عکس نیمرخ ناصر خان را می‌بینید که به احترام به بهترین دروازبان دنیا به پیشوازش میاد.بنکس به ناصر خوش آمد میگوید و تنها بازیکنی را که دستش را میفشارد ناصر حجازی است.....
 

oghabealborz

Elite Member
Feb 18, 2005
15,113
2,590
Strawberry field
#31
View attachment 42244

انعطاف بدنی ناصر و قدرت دید او بخصوص در بازیهای هوایی در جدال با ایرلندیها زبانزد آن گروه تماشگرانی میشود که از این بازی دیدن میکردند.شیرجه‌های بی‌ نقص حجازی روی سر ایرلندیها که بخصوص روی بازیهای هوایی تسلط فوق العاده یی داشتند بسیار هیجان انگیز و یاد اود بازی او با مردان کره شمالی‌ بود.
Wow! What a fantastic photo!

Never seen this before... Tremendous catch by the photographer and a sharp exit from the goal to tip the speedy cross over the head of the attacking player! 😍
 
Likes: kasra1930

kasra1930

National Team Player
Dec 30, 2011
5,860
1,343
#32
Wow! What a fantastic photo!

Never seen this before... Tremendous catch by the photographer and a sharp exit from the goal to tip the speedy cross over the head of the attacking player! 😍
حالا عقاب جان یک عکسی‌ دارم از ناصر حجازی مربوط میشه به سال ۱۳۴۸ بازی دوستانه تاج با اتلتیکو برزیل.تاج بازی را ۲-۱ میبره،اتلتیکو یک ضربه پنالتی به دستش میاد،عکاس عکسی‌ گرفته که بیا و ببین درست از پشت دروازه........حجازی با شیرجه بلند پنالتی را می‌گیرد بسیار جالب است.کیهان ورزشی سال ۱۳۳۵ تا سال ۱۳۴۸ در اپارتمانم در ایران است،امسال که رفتم ایران برش میدارم میارم اینجا اسکن می‌کنم تا ببینی‌.اون عکس را ببینی‌ واقعا دیوانه کننده است.به همراه روزهای نخستی که رایکف مثل کیروش به ایران میاد و چقدر بهش فحش میدادند.همه توی اون کیهان ورزشی هست.برای آخر تابستون میفرستم.
 
Likes: oghabealborz