Saturday, July 4th Updates:

Feb 22, 2005
6,884
9
#3
On the surface, but on the inside, there is a fire burning waiting to explode. On the international scene a hated government not only by big majority of it own people but also by majority of the people of the world, especially those in the civilized world. An opposition of moderates, reformers, liberals, and clerics who realize this regime is not civilized and not reformable. Seems like the regime and their supporters are the biggest looser out of this conflict. People are empowered and the regime weakened.
 
Last edited:

reza+

Ball Boy
Feb 19, 2004
354
0
#4
now that the dust has settled (?), the system is going to have to think hard about what exactly led to these events ... it cannot be as simple as people reacting to a fraudulent(?) election ... it is deeper, much deeper ... true reform from within is a must, otherwise we will witness many more uprisings of this kind every few years - make no mistake, the events of the last few weeks (in my opinion) was far more damaging to the system than the foolish campaign of the hated mojahedin of the early 80s or any political/economic boycott of the last couple of decades by foreign governments ... there is a deep anger within a large group of the populace ... they cannot be contained /controlled by force forever and ever .... i think we "may" see some subtle signs that the system is beginning to revise its attitude towards society in the next few months... there will almost certainly be deep/heated debates within the high ranks of iri about the way forward ... it's a question of whether the "wise?" men of the system will be allowed to address the questions that were raised recently or not ...
 

MohammadLin

Bench Warmer
Aug 9, 2004
1,696
0
#5
مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم: صدای حق طلبی مردم را به خشونت کشیدند
این گروه مهم روحانی در بیانیه ای تصریح کرد: با همه این اشکالات آیا می شود مشروعیت انتخابات را به صرف تأیید شورای نگهبان پذیرفت؟ آیا با این وضعیت می توان دولت برآمده از این همه تخلفات را مشروع دانست؟ آیا دولت می تواند به عنوان نماینده مردم در اموال و سرنوشت آنان دخالت نماید؟

به گزارش «موج سوم» متن کامل چهارمین بیانیه مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم که در اعتراض به تأیید دهمین انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران از سوی شورای نگهبان صادر شده، بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت شریف ایران

سرانجام شورای نگهبان دهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران را بدون توجه به استدلالات کاندیداهای معترض و اعتراضات بحق مردم و دلسوزی های علماء و مراجع و احزاب و مشفقان نظام، به گمان این که اظهارنظر آنان غائله را ختم می کند، رسماً تأیید و سلامت آن را اعلام کرد و حتی برخی از آنها سلامت این انتخابات را در سی سال گذشته بی نظیر توصیف نمودند.

شورای نگهبانی که برخی از اعضاء فقها و حقوقدانهای آنان از ماههای قبل اظهار نظر کرده و بی طرفی خود را در انظار مردم مخدوش نموده بودند در صورتی که داور و قاضی اگر در رابطه با پرونده ای طرفداری کرده باشد، حق قضاوت در آن را ندارد.
جای شگفتی است انتخاباتی که در برابر چشم همگان از بیت المال جهت ترویج یکی از کاندیداها بطور وسیع استفاده می شد و در مقام جمع آوری رأی از امکانات دولتی بهره بردرای شد.
رسانه ملی به بهانه های مختلف در ترویج و تبلیغ تبیض آمیز به نفع یک کاندیدا دائماً در تلاش بود.

از سویی چهره های خدوم انقلاب و نظام برای مخدوش کردن کاندیداهای دیگر مورد هجمه قرار گرفتند و شگفتا که قوه قضائیه هیچ واکنشی از خود بروز نداد و حتی به همان مقدار در رسانه ملی حق دفاع به آنان داده نشد.

ناظرین کاندیداها که قانوناً باید پیش از مهر و موم کردن صندوق ها تا نهایت تجمیع آراء حضور می داشتند در اکثر صندوقها بعد از مهر و موم صندوق ها اجازه ورود به آنان داده شد و در بسیاری از صندوقها نماینده ای از آنان را نپذیرفتند و در هنگام تجمیع آراء اساسا اجازه حضور نداشتند و در نتیجه با اضافه بودن تعداد آراء مأخوذه با بیش از واجدین شرایط آراء مواجه بودیم. با شتاب بسیار متأسفانه در اعلام نتایج از حیثیت رهبری نیز سرمایه گذاری شد.

با توجه به شکایات زیاد و دلایل محکمی که کاندیداهای دیگر داشتند، به آنان توجه نشد. در فضایی کاملا امنیتی، صدای حق طلبی مردم را که توأم با آرامش بود، به خشونت کشیدند. و متأسفانه با دهها کشته و زخمی و بازداشت غیرقانونی صدها نفر مواجه شدیم، مطبوعات و روزنامه ها یکی پس از دیگری تعطیل یا سانسور شدند، سایتها فیلتر گردید و حتی بر خلاف اصل 25 قانون اساسی تلفن های همراه و پیامک های مردم نیز روزها قطع گردید و هنوز در تهران وصل نشده است. تعجب از این است که وزارت ارتباطات از خود سلب مسئولیت می کند و مسئولیت آن را به عهده دیگران قرار می دهد.

با همه این اشکالات آیا می شود مشروعیت انتخابات را به صرف تأیید شورای نگهبان پذیرفت؟ آیا با این وضعیت می توان دولت برآمده از این همه تخلفات را مشروع دانست؟
آیا دولت می تواند به عنوان نماینده مردم در اموال و سرنوشت آنان دخالت نماید؟
و...

مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم ضمن تشکر از همه مردمی که در صحنه حضور یافتند و مصایب و سختی های بسیار را تحمل نمودند بویژه آنان که عزیزانشان را از دست دادند یا آسیب هایی دیدند و سختی هایی دیدند و یا دستگیر شدند. خود را در مصایب و گرفتاریهای آنان شریک می داند و به روان پاک شهیدان مظلوم حوادث اخیر درود می فرستد و همواره خود را در کنار مردم می داند.

و از کانیداهای محترمی که حقوقشان ضایع گردید خصوصاً از جناب آقای مهندس میرحسین موسوی نخست وزیر خدوم دوران دفاع مقدس و جناب حجت الاسلام و المسلمین کروبی یار قدیمی امام راحل(ره) و همه آنان که از حقوق مردم دفاع می کنند بویژه از مراجع معظم تقلید و علمای بزرگوار حوزه های علمیه، تشکر می نماید و از خداوند متعال برای همه آنان طول عمر با عزت و شوکت مسألت دارد.

و درخواست عاجزانه ما از علمای اعلام و بزرگان دین این است که در این مصیبت بزرگ که حیثیت به دست آمده از دهها هزار خون شهدای عزیز و زحمات طاقت فرسای ایثارگران جانبازان و هدایت و حمایت روحانیت مبارز به ویژه رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) در معرض خطر جدی است، با احساس مسئولیتی که همواره داشته اند باز هم اقدام مناسب را انجام دهند. چرا که سرنوشت حوزه و علما با سرنوشت نظام گره خورده است و اگر مردم نظام را در برابر خود بدانند قطعاً روحانیت و حوزه ها را در برابر خود می دانند در حالی که به گواه تاریخ، عالمان شیعه به پیروی از مولای خود همواره خصم ظالم و عون و یاور مظلوم بوده اند.

همچینین از قوه قضائیه می خواهیم هرچه زودتر افراد دستگیر شده در اجتماعات آرام را آزاد کند و عاملان و آمران ضرب و شتم ها، قتلها و تخریب های کوی دانشگاه و جاهای دیگر را شناسایی و مجازات نماید.

مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم
تاریخ : شنبه,13 تیر |
http://www.mowj.ir/ShowNews.php?7369
 
Last edited:

MohammadLin

Bench Warmer
Aug 9, 2004
1,696
0
#6
پاسخ تند بهشتی به برخی از نمایندگان مجلس
تاريخ: ۱۳ تير ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۵
دکتر سید علیرضا حسینی بهشتی درباره طرح شکایت برخی نمایندگان مجلس از موسوی نوشت:
شنیدن خبر طرح شکایت برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از آقای مهندس موسوی به عنوان عامل اصلی آنچه آشوب های خیابانی نامیده شده، در عین حال در کسانی که از طرز فکر و فرایند انتخاب پرسش برانگیز رهبران این گروه اطلاع دارند شگفتی بر نمی انگیزد، اما با توجه به جایگاهی که نهاد قانون گذاری در تاریخ ایران و به ویژه تجربة سی سالة انقلاب اسلامی داشته، تاسف انگیز است.

علت این تأسف هم این است که مردم از نمایندگانشان انتظار دارند به توکیل نظرات شهروندان بپردازند تا اینکه استقلال و آزادگی مقام نمایندگی را فدای جاه طلبی های غیرقانونی گروهی کنند که مردم را خس و خاشاکی بیش نمی انگارند. به بیان دیگر، مجلس خانة ملت است و مردم از وکلای خود توقع نمایندگی موکلانشان را دارند و نه دفاع از مراجع قدرت با هر ابزار ممکن.

اگر نمایندگان مجلس دست اندرکار اجرایی حوادث اخیر بودند، این ادعا را می شد به سادگی همسان داستان آن دزدی دانست که پس از ارتکاب دزدی «فریاد آی دزد آی دزد» سر داد. اما از آنجا که نادیده انگاشتن اصل عقلایی طلایی تفکیک قوا خوشبختانه هنوز دامن مجلس را نگرفته است، مدعای مطرح شده از بخشی از نمایندگان را باید بیشتر به تحت تأثیر (یا احیانا تحت فشار؟) قرار گرفتن آنان از سوی مجریان انتخابات نسبت داد.

کیست که نداند که مسببان برخوردهای غیرانسانی با معترضان به نتایج انتخابات و ضرب و شتم مردم چه کسانی هستند؟ و کیست که نداند که اعتراض مسالمت آمیزی که در تمامی سخنان و بیانیه های آقای موسوی و دیگر شخصیت های معترض بر آن تأکید شده، حق مسلم شهروندان است که در قانون اساسی نیز بدان تصریح شده؟ مگر آنکه پاسخ طراحان شکایت این باشد که چون دستشان به مسببان اصلی نمی رسد، چاره ای جز مسبب تراشی نمی بینند.
ایکاش این نمایندگان بجای وارونه ساختن صورت مسأله، با تأسی به شهید آیت الله مدرس در پاسداشت حق و پایمردی در برابر ناحق، به خواست اکثریت موکلانشان احترام می گذاشتند و با طرح عدم کفایت ریاست جمهور، خاطرة شجاعت و درایت اخلافشان در مجلس اول را زنده می کردند.


http://www.ayandenews.com/fa/pages/?cid=9679
 

alborz

Bench Warmer
Oct 18, 2002
1,445
0
#8
its been shinning for at least 3 weeks its getting brighter by each passing day

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=HqONCJoADtQ"]YouTube - Hamed Nikpay " The Owner of This Land " ( Maalek-e Een Khaak ) مالک این خاک[/ame]
 

MohammadLin

Bench Warmer
Aug 9, 2004
1,696
0
#9
جمعه,12 تیر
بیانیه ستاد 88: خشونت و بازداشت و ریختن خون بی***گناهان باعث شکست این جریان می***شود
این روزها صدا و سیما و مسئولین از قانون صحبت می کنند، کدام یک از این بازداشت ها و تهمت ها و کشتن ها با قانون سازگار است؟

ستاد ملي جوانان حامی خاتمی (88) ضمن محکوم کردن برخوردهای خشونت***آمیز اخیر، حمایت قاطع خود از امیر حسین مهدوی را اعلام کرد. به گزارش «موج سوم» متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
وَ لَا يحَْسَبنَ‏َّ الَّذِينَ كَفَرُواْ أَنَّمَا نُمْلىِ لَهُمْ خَيرٌْ لّأَِنفُسِهِمْ إِنَّمَا نُمْلىِ لَهُمْ لِيزَْدَادُواْ إِثْمًا وَ لَهُمْ عَذَابٌ مُّهِينٌ(178- آل عمران)
آنها كه كافر شدند(حق را پوشاندند و راه طغيان پيش گرفتند) تصور نكنند اگر به آنان مهلت مى دهيم ، به سودشان است! ما به آنان مهلت مى دهيم فقط براى اينكه بر گناهان خود بيفزايند؛ و براى آنها، عذاب خواركننده اى (آماده شده) است.

حدود 20 روز از انتخابات ریاست جمهوری دور دهم می گذرد، انتخاباتی که شور عظیمی نه تنها در دل جوانان که در دل تمام مردم ایران ایجاد کرده بود، شوری برای تغییر و اصلاح در آنچه شایسته ایران بزرگ و ایرانی شریف نمی دانستند، شوری که می توانست به بزرگترین پشتوانه ایران در جهان تبدیل شود و بزرگترین پشتوانه برای اداره کشور توسط دولت برآمده از آن باشد.
اما آنچه متاسفانه شاهد آن بودیم سرکوب تمام آن شور و انرژی سازنده و پایان دادن به امید ایجاد تغییر از طریق انتخابات در آینده ایران بود.

متاسفانه عاملان نظامی و غیر نظامی این سرکوب تنها به تغییررای مردم بسنده نکردند و با برخورد های خشونت آمیز و غیر انسانی در برابر مردمی که به مدنی ترین شیوه به بیان اعتراض خود پرداختند، جامعه ایران را اندوهگین، نگران و داغدار کردند. از آن جمله بازداشت های گسترده در این 20 روز که بخش بزرگی از آن متوجه گروه های مختلف جوانان از جمله دانشجویان، جوانان پویش، جوانان 88، جوانان احزاب و سایر جوانانی که تنها برای حق از دست رفته خود به اعتراض های آرام و قانونی پرداختند، و تا کنون هیچ خبری از آنان در اختیار خانواده های آنان قرار نگرفته است.

بازداشت هایی که از روز شنبه پس از انتخابات آغاز شد و تنها جرم این افراد عضویت و فعالیت در ستاد نامزدانی غیر از نامزد مورد پسند حاکمیت بوده است. کاندیدا هایی که مورد تایید شورای نگهبانی بودند که البته عدم بی طرفی خود را به طرق مختلف اعلام کرده بود و با وجود تمام پرونده سازی ها نتوانسته بود دلیلی بر رد صلاحیت این مردان شریف بیابد.

این روزها صدا و سیما و مسئولین از قانون صحبت می کنند، کدام یک از این بازداشت ها و تهمت ها و کشتن ها با قانون سازگار است؟ آنچه به ذهن حقیقت جوی مردم می رسد نه قانونمندی که تنها تحمل پایین خودکامگانی است که از کوچکترین ابرازمخالفت های مسالمت آمیز نیز بیم نابودی دارند.

ما جوانان ستاد 88 (ستاد ملي جوانان حامی خاتمی) ضمن محکوم کردن کلیه بازداشت های پس از انتخابات بویژه بازداشت های گسترده اعضای این ستاد كه شامل رئيس، سخنگو، تعداد كثيري از اعضاي فعال و روساي كميته ها و حتي روساي مناطق شهرها مي شود و هر روز هم بر تعداد آنها افزوده می گردد، خواهان پایان این روند غیر قانونی و غیر انسانی و نیز آزادی هر چه سریعتر بازداشت شدگان و رعایت حقوق آنان هستیم.


اعضای ستاد 88 همچنین ضمن ابراز حمایت قاطع از عضو متدین، متعهد و فرهیخته این مجموعه آقای سید امیرحسین مهدوی، روش های تکراری و سخیف مسئولین امر در گرفتن اعترافات ساختگی که نشان از ضعف و ترس آنان دارد را محکوم می کند. این گونه رفتارها نشان می دهد این افراد به نفوذ کلام خود در میان مخاطبانشان باور ندارند و برای القای آنچه می گویند به این روش های نخ نما روی می آورند. گویا با همه ی تهمت ها و تخریب ها همچنان رقبای اصلاح طلب خود را در میان مردم صاحب نفوذتر و مقبول تر می دانند که می خواهند نیرنگ خود را به هر ترفندی از زبان آنان بیان کرده و بدان اعتبار بخشند.

در پایان اعلام می داریم که ما جوانان 88 همچنان بر این باوریم که تحولات برای ماندگاری و نفوذ در میان تمام گروه ها و اقشار جامعه باید توام با آرامش و گفتگو و نیز رعایت احترام و انصاف و قانون باشد، چرا که تنها این روش ها با فطرت حقیقی انسان ها سازگاری دارد و بر دل های پاک مردم خداجو می نشیند.

ما خشونت و بازداشت و ریختن خون بی گناهان و تک صدایی را بزرگترین عامل عدم ماندگاری و عدم نفوذ یک جریان در میان مردم و در نهایت شکست آن می دانیم.

از تمامی بزرگانی که موج حق جویی مردم را با شجاعت و دلسوزی همراهی کرده اند و خواهند کرد تشکر و قدردانی میکنیم، از جمله جناب آقای خاتمی که انگیزه تشکیل این گروه منسجم بوده و خواهد ماند، جناب آقای میرحسین موسوی و جناب آقای کروبی که بی پروا و با صراحت برای آنچه حقیقت می دانند ایستادگی و استواری کرده و خواهند کرد، مراجع بزرگ تقلید و روحانیون خوش فکر و شجاعی که همراه مردم و حقیقت ماندند و همه کسانی که حقیقت را فدای مصلحت خویش نکردند.
به امید پیروزی و شادی تمام مردم ایران.

ستاد ملي جوانان حامی خاتمی (88)

http://www.mowj.ir/ShowNews.php?7368
 
Apr 10, 2003
2,705
0
#10
ايران / سياسی
«بهاری و رهبران اصلاح***طلب به اقدام علیه امنیت ملی متهم شده***اند»

عبدالله رمضان***زاده، سخنگوی دولت محمد خاتمی
۱۳۸۸/۰۴/۱۳
صالح نيکبخت وکيل دادگستری می گويد که «موکلانش، مازيار بهاری، خبرنگار نیوزویک، و تعدادی از رهبران اصلاح طلب قرار است در دادگاه به اتهام اقدام عليه امنيت ملی محاکمه شوند.»

آقای نيکبخت روز شنبه در مصاحبه ای با خبرگزاری فرانسه گفت که «مازیار بهاری متهم به اقدام عليه امنيت ملی شده است و من هنوز نتوانسته ام علی رغم درخواست های متعدد از دفتر دادستان، با وی ملاقات داشته باشم.»


به گزارش خبرگزاری فرانسه، آقای نيکبخت گفته است که «ديگر موکلانش که از رهبران اصلاح طلب ايران هستند نيز، به اتهام اقدام عليه امنيت ملی قرار است محاکمه شوند.»

از ديگر موکلان آقای نيکبخت، می توان از محمد علی ابطحی معاون سابق رئيس جمهور در امور پارلمانی، محسن صفایی فراهانی معاون کل سابق وزیر اقتصاد و رئیس پیشین فدراسیون فوتبال، عبدالله رمضان زاده سخنگوی دولت محمد خاتمی و بهزاد نبوی وزیر سابق صنایع و نایب رئیس مجلس ششم و از اعضای ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نام برد.

آقای نیکبخت می گوید که «هنوز به بهزاد نبوی و محسن صفایی فراهانی اجازه تماس با خانواده شان داده نشده است.»

صالح نیکبخت افزود وی اطلاع ندارد که دادگاه موکلانش در چه تاریخی قرار است برگزار شود.

مازيار بهاری خبرنگار مجله نيوزويک، که تابعيت ايرانی-کانادايی دارد، در يک نشست خبری در هفته گذشته در «اعترافات» خود از نقش رسانه های غربی برای انجام انقلاب رنگين در ايران خبر داد.

آقای نیکبخت می گوید که این گونه اعترافات فاقد ارزش قانونی است.

آيت الله يوسف صانعی، یکی از مراجع شیعه در قم، نیز می گوید به دليل شرايط خاص دستگیر شدگان حوادث پس از انتخابات، پخش اعترافات تلويزيونی آنها از «رسانه های انحصاری»، ارزش شرعی و قانونی ندارد.

مقامات امنیتی ایران در هفته های گذشته و پس از آغاز اعتراضات گسترده به نتایج انتخابات ریاست جمهوری، دست به بازداشت صدها نفر از فعالان سیاسی، روزنامه نگاران و معترضان زدند.

نهادهای بین المللی حقوق بشر در مورد وضعیت این زندانی ها ابراز نگرانی شدید کرده ان
 
Apr 10, 2003
2,705
0
#11
سر بهشتی خطاب به نمايندگان : به جای شکایت از موسوی، طرح عدم کفایت رئیس***جمهور را بدهید
آينده : دکتر سید علیرضا حسینی بهشتی درباره طرح شکایت برخی نمایندگان مجلس از موسوی نوشت:
شنیدن خبر طرح شکایت برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از آقای مهندس موسوی به عنوان عامل اصلی آنچه آشوب های خیابانی نامیده شده، در عین حال در کسانی که از طرز فکر و فرایند انتخاب پرسش برانگیز رهبران این گروه اطلاع دارند شگفتی بر نمی انگیزد، اما با توجه به جایگاهی که نهاد قانون گذاری در تاریخ ایران و به ویژه تجربة سی سالة انقلاب اسلامی داشته، تاسف انگیز است.
علت این تأسف هم این است که مردم از نمایندگانشان انتظار دارند به توکیل نظرات شهروندان بپردازند تا اینکه استقلال و آزادگی مقام نمایندگی را فدای جاه طلبی های غیرقانونی گروهی کنند که مردم را خس و خاشاکی بیش نمی انگارند. به بیان دیگر، مجلس خانة ملت است و مردم از وکلای خود توقع نمایندگی موکلانشان را دارند و نه دفاع از مراجع قدرت با هر ابزار ممکن.
اگر نمایندگان مجلس دست اندرکار اجرایی حوادث اخیر بودند، این ادعا را می شد به سادگی همسان داستان آن دزدی دانست که پس از ارتکاب دزدی «فریاد آی دزد آی دزد» سر داد. اما از آنجا که نادیده انگاشتن اصل عقلایی طلایی تفکیک قوا خوشبختانه هنوز دامن مجلس را نگرفته است، مدعای مطرح شده از بخشی از نمایندگان را باید بیشتر به تحت تأثیر (یا احیانا تحت فشار؟) قرار گرفتن آنان از سوی مجریان انتخابات نسبت داد.
کیست که نداند که مسببان برخوردهای غیرانسانی با معترضان به نتایج انتخابات و ضرب و شتم مردم چه کسانی هستند؟ و کیست که نداند که اعتراض مسالمت آمیزی که در تمامی سخنان و بیانیه های آقای موسوی و دیگر شخصیت های معترض بر آن تأکید شده، حق مسلم شهروندان است که در قانون اساسی نیز بدان تصریح شده؟ مگر آنکه پاسخ طراحان شکایت این باشد که چون دستشان به مسببان اصلی نمی رسد، چاره ای جز مسبب تراشی نمی بینند.
ایکاش این نمایندگان بجای وارونه ساختن صورت مسأله، با تأسی به شهید آیت الله مدرس در پاسداشت حق و پایمردی در برابر ناحق، به خواست اکثریت موکلانشان احترام می گذاشتند و با طرح عدم کفایت ریاست جمهور، خاطرة شجاعت و درایت اخلافشان در مجلس اول را زنده می کر
دن
 

ashtar

National Team Player
Aug 17, 2003
5,448
19
#12
On the surface, but on the inside, there is a fire burning waiting to explode. On the international scene a hated government not only by big majority of it own people but also by majority of the people of the world, especially those in the civilized world. An opposition of moderates, reformers, liberals, and clerics who realize this regime is not civilized and not reformable. Seems like the regime and their supporters are the biggest looser out of this conflict. People are empowered and the regime weakened.
This is how Mousavi supporters and the anti-IR people over estimate their own popularity. Lordofmordor claims that "majority of the people of the world" hate the Iranian government? Based on what poll and based on what evidence?

Is he basing this on the recent position of the governments of EU and US? Well if that's the case then China, India, Indonesia, Russia, Pakistan (not to mention many other countries) who comprise more than half the world's population have already congratulated Ahmadinejad and the Iranian government on the recent election. So who says the Iranian government is hated by the "majority of the people of the world"?

Just as some simply consider the people of Northern Tehran and some other big cities in Iran as the majority of Iranians and simply dismiss the true majority because they are not as wealthy or educated they also seem to consider the rich Europeans and North Americans as the majority of the people of the world.
 

ashtar

National Team Player
Aug 17, 2003
5,448
19
#14
سر بهشتی خطاب به نمايندگان : به جای شکایت از موسوی، طرح عدم کفایت رئیس***جمهور را بدهید
آينده : دکتر سید علیرضا حسینی بهشتی درباره طرح شکایت برخی نمایندگان مجلس از موسوی نوشت:
شنیدن خبر طرح شکایت برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از آقای مهندس موسوی به عنوان عامل اصلی آنچه آشوب های خیابانی نامیده شده، در عین حال در کسانی که از طرز فکر و فرایند انتخاب پرسش برانگیز رهبران این گروه اطلاع دارند شگفتی بر نمی انگیزد، اما با توجه به جایگاهی که نهاد قانون گذاری در تاریخ ایران و به ویژه تجربة سی سالة انقلاب اسلامی داشته، تاسف انگیز است.
علت این تأسف هم این است که مردم از نمایندگانشان انتظار دارند به توکیل نظرات شهروندان بپردازند تا اینکه استقلال و آزادگی مقام نمایندگی را فدای جاه طلبی های غیرقانونی گروهی کنند که مردم را خس و خاشاکی بیش نمی انگارند. به بیان دیگر، مجلس خانة ملت است و مردم از وکلای خود توقع نمایندگی موکلانشان را دارند و نه دفاع از مراجع قدرت با هر ابزار ممکن.
اگر نمایندگان مجلس دست اندرکار اجرایی حوادث اخیر بودند، این ادعا را می شد به سادگی همسان داستان آن دزدی دانست که پس از ارتکاب دزدی «فریاد آی دزد آی دزد» سر داد. اما از آنجا که نادیده انگاشتن اصل عقلایی طلایی تفکیک قوا خوشبختانه هنوز دامن مجلس را نگرفته است، مدعای مطرح شده از بخشی از نمایندگان را باید بیشتر به تحت تأثیر (یا احیانا تحت فشار؟) قرار گرفتن آنان از سوی مجریان انتخابات نسبت داد.
کیست که نداند که مسببان برخوردهای غیرانسانی با معترضان به نتایج انتخابات و ضرب و شتم مردم چه کسانی هستند؟ و کیست که نداند که اعتراض مسالمت آمیزی که در تمامی سخنان و بیانیه های آقای موسوی و دیگر شخصیت های معترض بر آن تأکید شده، حق مسلم شهروندان است که در قانون اساسی نیز بدان تصریح شده؟ مگر آنکه پاسخ طراحان شکایت این باشد که چون دستشان به مسببان اصلی نمی رسد، چاره ای جز مسبب تراشی نمی بینند.
ایکاش این نمایندگان بجای وارونه ساختن صورت مسأله، با تأسی به شهید آیت الله مدرس در پاسداشت حق و پایمردی در برابر ناحق، به خواست اکثریت موکلانشان احترام می گذاشتند و با طرح عدم کفایت ریاست جمهور، خاطرة شجاعت و درایت اخلافشان در مجلس اول را زنده می کردن
گفتیم «خس و خاشاك» در خیابان ها دست به آشوب و خرابكاری می زنند، گفتند شما به حامیان میرحسین اهانت می كنید

گفتیم اراذل و اوباش به مردم حمله می كنند، گفتند شما به حامیان میرحسین توهین می كنید

گفتیم حامیان میرحسین به مردم حمله می كنند، گفتند اینها حامیان موسوی نیستند

چند روز پیش هم كه جناب میرحسین موسوی، خیال همه ما را راحت كرد و گفت:اصلا اینهایی كه بانك و اتوبوس را آتش می زنند و به مردم حمله می كنند، طرف مقابل هستند
...
 
Apr 10, 2003
2,705
0
#15
اعتراض مجمع مدرسين و محققين حوزه علميه قم به شورای نگهبان


مجمع مدرسين و محققين حوزه علميه قم با انتشار بيانيه ای اعلام کرد که برخی از فقها و حقوقدان های شورای نگهبان از ماه ها قبل با اظهار نظر در مورد انتخابات و کانديداها، بی طرفی خود را در انظار مردم مخدوش کرده بودند.

در اين بيانيه آمده است: «جای شگفتی است انتخاباتی که در برابر چشم همگان از بيت المال جهت ترويج يکی از کانديداها بطور وسيع استفاده می شد و در مقام جمع آوری رأی از امکانات دولتی بهره برداری شد.»

مجمع مدرسين و محققين حوزه علميه قم همچنین در این بیانیه به انتقاد از رسانه ملی و قوه قضائیه پرداخته، می گوید: «رسانه ملی به بهانه های مختلف در ترويج و تبليغ تبيض آميز به نفع يک کانديدا دائماً در تلاش بود. از سويی چهره های خدوم انقلاب و نظام برای مخدوش کردن کانديداهای ديگر مورد هجمه قرار گرفتند و شگفتا که قوه قضائيه هيچ واکنشی از خود بروز نداد.»

این بیانیه می افزاید که با توجه به شکایات زیاد و دلایل محکمی که کاندیداهای دیگر داشتند، به آنان توجه نشد. در فضایی کاملا امنیتی، صدای حق طلبی مردم را که توأم با آرامش بود، به خشونت کشیدند.

مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم مشروعیت دولت برآمده از انتخابات را زیر سئوال برده می پرسد :«با همه این اشکالات آیا می شود مشروعیت انتخابات را به صرف تأیید شورای نگهبان پذیرفت؟ آیا با این وضعیت می توان دولت برآمده از این همه تخلفات را مشروع دانست؟»

در بخش پایانی بیانیه از از علمای اعلام و بزرگان دین خواسته شده، اقدام مناسب انجام دهند. چرا که سرنوشت حوزه و علما با سرنوشت نظام گره خورده است.

این تشکل روحانی درحالی از شورای نگهبان و انتخابات انتقاد می کند که احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان در خطبه های نماز جمعه انتخابات ریاست***جمهوری را یک «انتخابات سالم» خواند که به گفته وی «هيچ اشکالی نداشت» و معترضان به نتایج آن رانیز عده***ای «آشوبگر» دانست که به دنبال «انقلاب مخملی» بوده ***اند.

احمد جنتی از سوی اصلاح ***طلبان متهم است که در انتخابات از محمود احمدی***نژاد حمایت کرده است؛ سخنرانی وی در جمع ناظران انتخاباتی در پیش از انتخابات یک نمونه از شواهدی است که اصلاح***طلبان در جهت ***داری وی ذکر کرده*** اند.

میر حسین موسوی و مهدی کروبی کاندیدای اصلاح*** طلب انتخابات رایست جمهوری از آنجا که مدعی هستند شورای نگهبان به عنوان حکم خود نقض بی***طرفی کرده، از حضور در جلسات شورای نگهبان برای خودداری کردند.

میرحسین موسوی، که خود را برنده انتخابات می***داند، در تازه***ترین بیانیه خود تاکید کرده است که بنا «مسئوليت تاريخى» به اعتراض خود برای «استیفای حقوق مردم» ادامه خواهد داد و همچنین خواستار تغییر قانون انتخابات برای جلوگیری از «تقلب» در آرا شده است.

آیت الله خامنه ***ای رهبر جمهوری اسلامی یک هفته پس از انتخابات هرگونه تقلب را منتفی دانست و به رهبران سیاسی مخالف نتایج انتخابات صریحا هشدار داد که مسئول هرگونه خونریزی خودشان هستند.

پیشتر، جبهه مشارکت، مجاهدین انقلاب اسلامی نیز با انتشار بیانیه های جداگانه ای نتيجه انتخابات رياست جمهوری را غير قابل قبول دانسته و به ادامه اعتراض تاکید کردند.

در همین حال «مجمع روحانيون مبارز» اعلام کرد: «در عين اعتراض به نتيجه انتخابات و محفوظ نگاه داشتن حق اعتراض» خواستار برقراری آرامش و پايان دادن به تظاهرات و اعتراض***های خيابانی است.

مقامات امنیتی ایران در هفته های گذشته، پس از آغاز اعتراض گسترده به نتایج انتخابات ریاست جمهوری، صدها نفر از فعالان سیاسی، مدافعان حقوق بشر، روزنامه نگاران و معترضان را بازداشت کردند. نهادهای حقوق بشر نگرانی خود را از وضعیت این افراد اعلام کرده*** اند.
 

Niloufar

Football Legend
Oct 19, 2002
29,626
23
#16
هاشمی رفسنجانی تصمیمی برای استعفا ندارد
پارلمان***نیوز: بعد از آنکه خبرآنلاین با یادآوری روال معمول اقامه نماز جمعه تهران و عدم حضور هاشمی رفسنجانی در دو نماز جمعه که علی القاعده می***بایست او اقامه می***کرد، به برخی شایعات مبنی بر استعفای رئیس مجلس خبرگان از امامت جمعه تهرات اشاره کرد، روزنامه نزدیک به آیت الله رفسنجانی به این خبر واکنش نشان داد.
به گزارش پایگاه خبری فراکسیون خط امام(ره)مجلس«پارلمان***نیوز»، روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود نوشت:عدم اقامه نماز جمعه این هفته توسط آیت الله هاشمی رفسنجانی موجب شایعاتی شده است.
یكی از سایت***ها با یادآوری اینكه طبق نوبت بندی باید آقای هاشمی رفسنجانی نماز جمعه هفته قبل را اقامه می***كرد ولی برای دومین جمعه متوالی از نوبت خود صرف نظر كرده افزوده است: « این عدم حضور موجب بروز شایعه مبنی بر استعفای ایشان از سمت امام جمعه موقت تهران شده است ». این شایعه كاملا بی اساس است و آیت الله هاشمی رفسنجانی تصمیمی برای استعفا ندارند.
 

Niloufar

Football Legend
Oct 19, 2002
29,626
23
#17

۱۳ تیر ۱۳۸۸ ساعت ۱۶:۵۷: سحام نیوز :*** در آستانه تولد اميرالمومنين علي (ع) و روز پدر، مهدي كروبي با حضور در منزل محمدعلي ابطحي، احمد زيدآبادي، محمد قوچاني و عبدالله مومني ضمن ابراز همدردي با خانواده زندانيان حوادث اخير، نسبت به بازداشت چهره هاي سياسي و برخورد با اعتراض هاي مردمي به نتيجه انتخابات رياست جمهوري، انتقاد كرد.

اعتمادملي، مريم شباني: در آستانه تولد اميرالمومنين علي (ع) و روز پدر، مهدي كروبي با حضور در منزل محمدعلي ابطحي، احمد زيدآبادي، محمد قوچاني و عبدالله مومني ضمن ابراز همدردي با خانواده زندانيان حوادث اخير، نسبت به بازداشت چهره هاي سياسي و برخورد با اعتراض هاي مردمي به نتيجه انتخابات رياست جمهوري، انتقاد كرد. كروبي در ديدار با خانواده اين زندانيان، ضمن غيرقانوني دانستن بازداشت ها، ابراز اميدواري كرد كه هرچه سريعتر شاهد بازگشت تمامي بازداشت شدگان اخير به جمع خانواده باشد. مهدي كروبي اما در اين ديدارها، هم در جريان آخرين تماس هاي بازداشت شدگان با خانواده و نيز پي گيري هاي انجام شده توسط خانواده ها قرار گرفت و هم آخرين اطلاعات خود از وضعيت بازداشت شدگان را با اعضاي خانواده در ميان گذاشت و از تلاش هاي اين چهره ها در عرصه انتخابات تقدير و تشكر كرد.
***
مهدي كروبي در منزل محمد علي ابطحي با اشاره به سوابق سياسي و مبارزاتي ابطحي، بازداشت او را غيرقابل انتظار دانست و درباره چرايي آن گفت:« انتظار اين برخورد و بازداشت هاي گسترده را از نظامي كه برخاسته از يك انقلاب عظيم مردمي است، نداشتيم. بازداشت شدگان اخير مخالفين حكومت نيستند بلكه اعضايي در درون حكومت هستند كه نسبت به نتيجه انتخابات اعتراض دارند. اين درست نيست كه به جاي رفع شبهه دخل و تصرف در نتيجه انتخابات، عرصه را براي معترضين تنگ كنيم.» كروبي با بيان اين مقدمه لازم ديد يادآوري كند كه سه كانديداي معترض به نتيجه انتخابات – مهدي كروبي، ميرحسين موسوي و محسن رضايي- افرادي در درون نظام و متعلق به همين انقلاب هستند. كروبي بعد از اين يادآوري بود كه ترجيح داد آثار سوئي كه برخوردهاي اخير در جامعه خواهد گذاشت را با مثالي تشريح كند، اينچنين بود كه به قندان مقابلش در روي ميز اشاره كرد تا بگويد:« من و شما اين قندان را مي بينيم اما عده اي با زورمي خواهند بگويند كه اين چيزي كه شما مي بينيد قندان نيست و كوزه است. اما انتخاباتي برگزار شده و حادثه اي رخ داده است كه مردم همه از آن مطلع هستند. به هر شهر و روستايي هم برويد مردم داستانهاي بسياري درباره ماجراي انتخابات دارند. وقتي ما مي گوييم حادثه اي رخ نداده، اينگونه باور و اعتماد مردم را از بين مي بريم.» مهدي كروبي اما اين مثال را براي اخذ اين نتيجه اي بيان كرد:« اين اقدامات باعث از بين رفتن باورها و اعتماد مردم مي شود و اين بسيار خطرناك و نگران كننده است. به نظر من اكنون با يك فاجعه فرهنگي و ديني مواجه ايم كه ابعاد بسيار گسترده و وسيعي دارد و اين فاجعه هم تنها با از بين رفتن باورها و اعتماد مردمي تقويت مي شود.»
مهدي كروبي اما در ادامه لازم ديد براين نكته تاكيد كند كه :« مردم مي دانند كه آرايشان خوانده نشده است. يكبار در مناظره ها گفتم كه حتي ننه جون من هم مي فهمد كه وضعيت اقتصادي كشور بد است و امروز هم مطابق اخباري كه از شهرها و روستاها به كرات به ما مي رسد مي گويم كه اكنون تمام ننه جون هاي ايراني اين پرسش را دارند كه آيا در آرايي كه به صندوق ريختند دخل و تصرف صورت نگرفته است؟» كروبي همچنين نسبت به نحوه پوشش اعتراض هاي مردم در صداوسيما و رسانه هاي دولتي اعتراض كرد و توجه مسئولين را به نكته اي جلب كرد:« ما بايد بدانيم كه در چه زمانه اي زندگي مي كنيم. ما در زمانه اي زندگي مي كنيم كه تكنولوژي حرف اول را مي زند. نمي شود اعتراض هاي مردم را با خشونت جواب داد و بعد هم به قوه قضائيه نامه نوشت و خواستار شناسايي ضاربين مردم بيگناه شد. من خودم شاهد بودم كه مردم براي پس گرفتن راي خود راهپيمايي آرام و ميليوني كردند. آيا منظور آقايان اين است كه اين مردم خودشان همديگر را كشته اند؟پيشنهاد من به آقايان اين است كه يا در آينده انتخابات برگزاري نكنند يا اينكه فكري به حال سلامت انتخابات بكنند وگرنه در عصر تكنولوژي نمي توان حقيقت را از مردم پنهان كرد.»
در ادامه اين ديدار، دختر محمدعلي ابطحي نسبت به وضعيت نگهداري پدرش اظهار نگراني كرد و از تماس تلفني يك مسئول امنيتي با منزل آنها خبر داد كه در گفتگو با همسر ابطحي خواستار عدم پيگيري، مصاحبه و محدود كردن رفت و آمد چهره هاي سياسي به منزل آنها شده بود. مهدي كروبي هم در پاسخ به نگراني هاي فائزه ابطحي و دو فرزند ديگرش درباره آخرين اطلاع از وضعيت نگهداري ابطحي گفت:« اطلاع دارم كه از نظر جسمي خوب هستند و در سلول انفرادي نگهداري مي شود. تمام تلاش ما هم اين است كه زندانيان قرباني اين ماجراها نشوند و البته سرنوشت زندانيان بستگي به اقدامات ما دارد. اگر قضيه را رها كنيم نه تنها عرصه بر زندانيان كه بر آنهايي كه زندان هم نيستند تنگتر خواهد شد. من هركاري را كه بتوانم براي آزادي ايشان انجام خواهم داد و اميدوارم مسئولين هم مساعدت لازم را براي آزادي زندانيان انجام دهند.»
***
مهدي كروبي همچنين با حضور در منزل محمد قوچاني، سردبير روزنامه اعتمادملي به بازداشت او اعتراض كرد. كروبي پيش از اين نيز درپي بازداشت محمد قوچاني در دفتر روزنامه اعتمادملي حاضر شده و به بازداشت سردبير روزنامه خود و ديگر بازداشت هاي اخير اعتراض كرده بود. در اين ديدارعمادالدين باقي و مادر محمدقوچاني كه براي پيگيري وضعيت فرزندش از شهرستان به تهران آمده بود نيز حضور داشتند، كه مريم باقي، همسر محمد قوچاني ضمن غيرقانوني دانستن بازداشت هاي اخير و به خصوص بازداشت همسرش خطاب به مهدي كروبي يادآور شد:« بعد از پرس و جوي فراوان دانستم كه اتهامي كه براي محمد زده اند برهم زدن امنيت از طريق نوشتن مقالات و شركت در تجمعات عنوان شده است. درحالي كه امنيت را كساني برهم مي زنند كه آزادي بيان و قلم را محدود مي كنند و مانع از اجراي قانون اساسي مي شوند. درباره محمد قوچاني هم با قاطعيت مي گويم كه نه در تجمعي شركت كرده بود و نه بعد از انتخابات مطلبي درباره تحليل انتخابات نوشته بود. به علاوه در بازداشت هاي اخير نقض قانون هاي صريحي صورت گرفته كه مسئولين امنيتي بايد پاسخگوي اين قانون شكني ها باشند نه اينكه به ديگران اتهام بزنند.»
پس از مريم باقي نوبت مهدي كروبي بود كه در مقام ميهمان، او هم بازداشت ها و بسياري اتفاقات ديگر اين روزها را زيرسئوال ببرد:« وقتي مسئولين براساس محاسبات اشتباه، برنامه ريزي كنند، وضعيت خطرناكي ايجاد مي شود. نتايج زندگي كردن در فضاي كاذب بسيار ناگوار است. » در اين ديدار همچنين حاضرين نسبت به ميزان رايي كه توسط وزارت كشور براي كروبي اعلام شده بود اظهار تعجب و پرسش كردند كه مهدي كروبي نيز با تاييد سخنان آنان به گفتن اين جمله بسنده كرد كه:« اين تعداد رايي كه اعلام شده براي من بسيار عجيب است. دانشجويان تحكيمي، دراويش گنابادي و اهل حق، روشنفكران و اعضاي ستادهاي انتخاباتي و توده مردمي كه به نام من راي به صندوق ريخته اند متعجب مانده اند از ميزان رايي كه اعلام شده است.» مهدي كروبي بعد از بيان اين جملات و درحالي كه آماده برخاستن و ترك منزل قوچاني بود، لازم ديد كه خطاب به حاضرين و ميزبانان خود يك يادآوري بكند:« نمي دانم آخرش چه مي شود اما خودم را براي همه چيز آماده كرده ام و تا آخرش هم خواهم ايستاد و از حقوق مردم دفاع خواهم كرد.»
***
ديدار با خانواده احمدزيدآبادي منزلگاه ديگر شيخ مهدي كروبي بود. مهدي كروبي با 70 سال سن وقتي چهارطبقه پله را طي كرد،همان آستانه در، نفسي تازه كرد و دستي بر سر سه فرزند احمد زيدآبادي كشيد و بعد از احوالپرسي با همسر اين زنداني سياسي وارد منزل شد. كروبي در پاسخ به نگراني هاي همسر زيدآبادي اطمينان داد كه وضعيت او و ديگر بازداشت شدگان را پيگيري خواهد كرد و وقتي ميزبان از او پرسيد كه چه پيش بيني از وضعيت و روزهاي آينده دارد، گفت:« وضعيت سختي حاكم است. انها در قله كوه هستند و ما همه در دشت هستيم. اصلا تصور نمي كرديم كه چنين وضعيتي حاكم شود. گمان مي كرديم كه هرچقدر تعداد شركت كنندگان در انتخابات بيشتر و انتخابات پرشور برگزار شود، امكان مهندسي راي كمتر مي شود. همه قبول دارند كه اين انتخابات بسيار پرشور بود اما آيا اصلا قابل تصور است كه آراي خاموش و تحريمي هاي گذشته و كساني كه بي تفاوت به انتخابات بودند پاي صندوق هاي راي بيايند و همه به احمدي نژاد راي دادند؟ خيلي خنده دار است كه بگوييم آراي خاموش در دفاع از احمدي نژاد پاي صندوق ها آمده اند.» كروبي در ادامه به اعتراض هاي مردمي و حضور مردم در خيابان ها اشاره كرد و گفت:« كساني كه انتخابات را از قبل مهندسي كرده بودند گمان نمي كردند كه دامنه اعتراض ها اينچنين فراگير شود و مردم منفجر شوند. مطمئن باشيد هيچكس اين توانايي را ندارد كه مردم را به خيابان ها بكشاند و ما هنوز حزب و گروهي سياسي نداريم كه قادر باشد اين مقدار جمعيت را به خيابان ها بياورد. درواقع اين مردم بودند كه وقتي پس از آن شور انتخاباتي با جابجايي آراي خود مواجه شدند، به اعتراض آرام روي آوردند اما همين اعتراض آرام هم تحمل نشد و برخورد خشني با مردم صورت گرفت.»
مهدي كروبي كه يكي از شعارهاي انتخاباتي خود را عبارت « اين بار همه نمي خوابيم» انتخاب كرده بود، با شوخي و خنده به حاضرين گفت كه:« اين بار اتفاقا احتياجي به بيدار بودن نبود. آخرين ساعات روز راي گيري در دفتر بودم كه اولين نتايج آرا در خبرگزاري فارس اعلام شد. فهميدم كه اين بار داستان از چه قرار است. ساعت يك به منزل رفتم و خوابيدم و جالب اينكه خيلي هم سريع خوابم برد. حتي بعد از خواندن نمازصبح با اينكه هميشه خيلي دير به خواب مي روم اما اين بار چون مي دانستم كه داستان تمام شده است خيلي زود خوابم برد.» كروبي در ادامه صحبت هاي خود به حاكم شدن فضاي حذف در ساختار سياسي كشور اشاره كرد:« در چهارسال اخير موج حذف در مجلس و شوراها بسيار شديد بود. حتي سطح حذف در مجلس هشتم بسيار بيشتر از مجلس قبلي بود. هيچ منطق و دليلي هم براي اين موج حذف وجود ندارد و اگر ساكت بمانيم و اعتراض نكنيم وضعيت به مراتب بدتر مي شود و كار ما هم سخت تر. امروز چرا يك مقام نظامي درباره پرونده هسته اي صحبت مي كند و از اتحاديه اروپا مي خواهد كه اول از ايران عذرخواهي كند و بعد مي تواند پاي ميز مذاكره بنشيند. حال آنكه اين درخواست برعهده وزير خارجه يا دبير شوراي امنيت ملي است. اين سخن را يك ديپلمات ايراني بايد بگويد نه يك چهره نظامي. نبايد به نظر برسد كه ما وضعيت سختي در آينده خواهيم داشت و اين اظهارنظرها علايمي روشن است.»
***
مهدي كروبي با خانواده عبدالله مومني نيز در منزل آنها ديدار كرد. او پس از حضور در منزل عبدالله مومني، سخنگوي سازمان ادوار تحكيم كه از سازمان هاي حامي او در تبليغات انتخابات بود، وقتي از يكي از حاضرين شنيد كه هنگام بازداشت عبدالله مومني را مورد ضرب و شتم قرار داده اند با لبخند، اشاره به حضور دو فرزند نوجوان مومني در جمع كرد و گفت:« پيش بچه ها اين حرف را نزنيد.» مهدي كروبي وقتي از احوالپرسي همسر و فرزندان عبدالله مومني فارغ شد، در پاسخ به يكي از حاضرين كه از وضعيت اين روزها پرسيده بود، گفت:« ما بايد سالهاي گذشته قدر نعمت را مي دانستيم اما ترس و تحفظ ما را بيچاره كرده است. در آن دوران ما نسبت به اتفاقاتي كه روي مي داد بي تفاوت بوديم و اقداماتي به موقع و منطقي انجام نداديم و اين عدم هماهنگي در كارها و اقدامات خودمحورانه و تكروي ها باعث شد تا چنين شرايطي براي ما رقم بخورد. ما دوره سختي را در پيش داريم. پشت جريانات اخير تفكري خاص خوابيده است و اگر اين تفكر پيروز شود كار بر ما سخت خواهد شد.بايد نيروهاي سياسي ايستادگي كنند و موجب عقب نشيني اين تفكر شوند. اكنون هم من و موسوي، چه خوب و چه بد ايستاده ايم. مردم هم فداكاري كردند اما مشكلات با ايستادن من يا شما حل نمي شود.» مهدي كروبي همچنين در ادامه به مباحثي كه در روزنامه هاي حامي دولت درباره انقلاب مخملين آمده نيز اشاره كرد تا بگويد:« چه كسي مي خواهد كار مخملي بكند؟ من و موسوي دنبال انقلاب مخملي هستيم؟ آقايان خودشان به دنبال اين هستند تا تمرين كنند كه چگونه با حركت هاي مخملي مي شود برخورد كرد.»
مهدي كروبي در پايان ديدار با خانواده عبدالله مومني با فرزندان او عكسي به يادگار انداخت و به خصوص با فرزند بزرگ او كه درواقع فرزند برادر شهيد عبدالله مومني است نيز جداگانه عكس انداخت و با اظهار اميدواري براي آزادي زودهنگام مومني منزل را ترك كرد تا در روزهاي آينده به ديدار با خانواده ديگر بازداشت شدگان اخير نيز برود

 

Niloufar

Football Legend
Oct 19, 2002
29,626
23
#18
خانواده زندانیان سیاسی طی روزهای آینده با*** هاشمی***رفسنجانی و*** هاشمی***شاهرودی دیدارخواهند کرد

زهرا مجردی،همسر محسن میردامادی و فخرالسادات محتشمی***پور، همسر تاج زاده اعلام کردند هیچ خبری از زمان بازداشت تاکنون از همسرانشان ندارند

about 2 hours ago from web

صالح نيکبخت وکيل دادگستری: مازيار بهاری، خبرنگار نیوزویک وتعدادی ازرهبران اصلاح طلب قراراست به اتهام اقدام عليه امنيت ملی محاکمه شوند
about 2 hours ago from web
 

Abedzaadeh

IPL Player
Jan 23, 2003
3,619
0
#19
piece of shit asgaroladi
عسگراولادی: مشروعیت دولت را تنفیذ مقام ولایت تعیین می کند


حبیب الله عسگراولادی، دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری می گوید دولت بعدی آقای احمدی نژاد بر خلاف گفته مخالفانش از مشروعیت بالای مردمی و شرعی برخوردار است.
آقای عسگراولادی روز شنبه ۱۳ تیر (۴ ژوئیه) در گفت و گو با خبرگزاری فارس گفت که "برخی خواص" بای
د بدانند که "مشروعیت دولت را تنفیذ مقام ولایت تعیین می کند نه نامزدهای دیگر و طرفداران آنها".
به گفته او "مشروعیت مردمی" رئیس جمهوری هم بسته به رأی اکثریت دارد و آقای احمدی نژاد "در یک انتخابات پرشور و نفس گیر ۲۴.۵ میلیون رأی" به دست آورده است. "نمی شود به اکثریت گفت که شما هیچ حقی ندارید و حق با بخشی از اقلیت است".
میرحسین موسوی و مهدی کروبی، نامزدهای جناح اصلاح طلب در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران می گویند که در جریان انتخابات تخلف ها و تقلب های گسترده ای صورت گرفته و نتیجه انتخابات "مهندسی" شده است، بنا بر این، دولت برآمده از این انتخابات مشروعیت نخواهد داشت.
 

spanx

Bench Warmer
Dec 19, 2005
1,310
0
#20
The calm and peace seem to have prevailed. Sky is clear and sunny -- lots of sunshine.
I don't agree with you guys that the conflict is over and now the regime has to find a way to deal with the people. That's simply not the case.

Where things stand right now, we have an illegitimate government who is considered by a majority of the populace not as the opposition but as the enemy (the supreme leader included). This is not something that time will heal. Another figure Mousavi who the majority consider to be the true President (we should all refer to him as that for psychological warfare) and he has still not been arrested due to the regime's fear of the people. And a lot of political back and forths behind the scenes, but the key here is that Mousavi has made it clear that he's not going to make a deal and he will "keep going until the vote of people is truely counted" which really means until Khamenei (not the regime) is de-throned.

The government is hoping to keep the streets clear for long enough that people will eventually forget. But constantly keeping those goons on the streets takes an incredible amount of money and they will tire out sooner or later. They simply cannot control the flow of information from within the country 24/7 either. That'd be like trying to put toothpaste back in the tube. What really happened during this coup and several modified versions of it is now common knowledge in Iran and nobody will forget. That's evident in chants of "allah akbar" still heard every night and the persistant anger that people have. The next stop is 18 of Tir (next thursday), we will see what happens.

One last thing, don't think for one second that if this government can somehow control the people and keep governing, that they will give in by allowing more freedom. This is a circus who among others such as Mesbah is run by Khamenei who is dillusional. He took the country down this road because he has Lung Cancer, has extreme addiction to taryaak and is afraid he will not live long enough through 8 more years of a "reformist" government (had he let Mousavi to hold the title of president while not allowing any authority to him).

This is the same governement that has taken over the oil and industrial money of the country and is not even willing to share with other Akhoonds and parties, that's why there is so much divide within. They are not willing to give people the most basic freedoms, not freedom of thought (cause that would obviously lead to trouble for them) but freedom of holding your gf's hand in the street without being interrogated. And with their stupidity they've put pressure on the population from every possible dimension that they finally exploded, goodluck collecting the pieces now!