Story Of TM Omid In A Nutshell

zoozanagheh

Bench Warmer
Feb 6, 2005
2,327
304
#1
آیا مسوولان نمی دانستند تیم امید صعود نمی کند؟

عصرایران ؛ مهدی شادمانی - نقطه سر خط . امروز در انتهای همان خطی هستیم که بیش از یک سال قبل برای تیم ملی امید طراحی شد. خطی از دخالت و فشار برفدراسیون فوتبال گرفته تا برکناری نلو وینگادا و حذف کرانچار و سکوت برابر خاکپور و محمد مایلی کهن. تیم ملی امید ایران نه امروز که همان 25 آذر 1393 از مسابقات انتخابی المپیک حذف شد. جایی که در نهایت دخالت های غیرفوتبالی به سرمربیگری محمدخاکپور در تیم ملی منجر شد.

دقیقا در همان روزهایی که محمدخاکپور به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب می شد. می شد پیش بینی کرد که نتیجه به غیر از حذف در انتظار جوانان زیر 23 سال ایرانی نیست . در تمام این مسیر از روز 25 آذر سال گذشته تا همین امروز بارها اتفاقاتی رخ داد که بی کفایتی سرمربی تیم ملی امید برای صعود ایران به المپیک به نمایش گذاشته شد و مسوولان فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش یا ندیدند و یا نخواستند آن را مد نظر قرار دهند. عصرایران در روز 27 آذر ، یعنی 48 ساعت پس از انتخاب محمدخاکپور در یادداشتی با عنوان:« چرا تیم امید به المپیک نمی رسد؟» توضیح داد که به چه دلیل تیم ملی امید ایران در حال فدا شدن در رابطه تیره مسوولان ورزش و تیم ملی امید است.

البته آن روزها انتخاب محمد خاکپور از نظر مربیان ایرانی انتخاب بدی به نظر نمی رسید. کما اینکه کانون مربیان ایران با صدور بیانیه ای بلافاصله از انتخاب خاکپور حمایت کرد. گفت و گوی مجیدجلالی با عصرایران را در روز 26 آذر اگر بخوانید. به خوبی متوجه خواهید شد که چطور افرادی از همین فوتبال به خاطر رفافت ها از خاکپور حمایت کرده اند و انتخاب او را انتخاب خوبی دانسته اند.

فارغ از این مباحث اما حذف تیم ملی امید از کمی قبل تر اتفاق افتاده بود. از جلسه ای که نلو وینگادا سرمربی تیم ملی امید با مسوولان ورزش ایران گذاشت. جایی که مسوولان ورزش ایران تصمیم گرفتند مدال بازی های آسیایی برایشان اهمیت بیشتری از حضور در المپیک دارد. آنها با وینگادا جلسه گذاشتند و از او خواستند که نام 7 بازیکن را به فهرست تیم اش اضافه کند. بازیکنانی که با تیم امید تمرین نکرده بودند به این دلیل که نمی توانستند در مسابقات مقدماتی المپیک شرکت کنند.

وینگادا تحت نظارت کی روش بازیکنانی را به اردوی تیم امید دعوت کرده بود که از نظر سنی شرایط حضور در مسابقات مقدماتی المپیک را داشته باشند. اما پیش از بازی های امید در بازی های آسیایی ، مسوولان ورزش حس کردند که به مدل نیاز دارند و با حضور در جلسه ای با وینگادا از او خواستند که بازیکنان ستاره را به ترکیب تیم اش اضافه کند. وینگادا بازیکنان را اضافه کرد از مسابقات آسیایی حذف شد و وینگادا را برکنار کردند.

وینگادا برکنار شد ، چون رییس فدارسیون فوتبال تحت فشار بسیار زیادی برای برکنار کردن کی روش و البته کناره گیری خودش بود. فشارهای مداوم به فدراسیون در نتیجه پای کاشانی را به فدراسیون فوتبال باز کرد. مردی که با سرپرستی تیم ملی امید عملا مسوولیت همه کارها را برعهده گرفت و البته مشخص کرد که تیم امید از اولویت های فدراسیون فوتبال خارج شده است. گزارش عصرایران در تاریخ 28 مهر سال جاری با تیتر«تیم ملی امید اولویت چندم فدراسیون فوتبال است؟» مروری بر دلایل بی اهمیت شدن تیم امید برای فدراسیون فوتبال است.

از روز دخالت در ترکیب تیم ملی امید تا روزبرکناری وینگادا و روز انتخاب خاکپور به بعد اما فرصت های زیادی بود که مسوولان وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال می توانستند متوجه اوضاع خراب تیم ملی امید بشوند و البته نشدند. یا شدند و کاری نکردند.

محمدخاکپور مدرک لازم را برای نشستن روی نیمکت تیم ملی امید نداشت. او که می توانست در ماه پنجم از سال جاری به این مدرک دست پیدا کند اما در کلاس هایش غیبت کرد. خاکپور بدون حضور در این کلاس ها مسوولان فدراسیون فوتبال را مجبور کرد که با توجه به روابط شان شرایط نشستن او روی نیمکت را فراهم کنند. اما در این وسط هیچ کس فکر نکرد که چرا مربی ای که از نظر afcتوانایی فنی نشستن روی نیمکت هیچ تیمی در آسیا از جمله پاکستان و هندوستان و بوتان را ندارد چطور روی نیمکت تیم ملی ایران می نشیند.

خاکپور نه به کلاس های لازم رفت و نه حتی لیگ را درست و حسابی ورانداز کرد. او هرچند می تواند مدعی باشد که لیگ برتر را نظارت کرده . اما گزارش هایی که در سایت ها مختلف خبری با تیترهایی شبیه«جای خالی مربیان تیم امید روی سکوهای لیگ» منتشر می شد نشان می داد که خاکپور نیازی به بررسی لیگ برتر از نزدیک نمی بیند. او نه تنها لیگ را درست ندید که بازیکنانی چون ، برزای ، علیپور، نوراللهی و عزت اللهی را هم ندید و به همین راحتی تیمی را به مسابقات برد که قدرت اش بسیار کم شده بود.
توان پایین فنی محمدخاکپور چیزی است که او باژست تواضع در پایان مسابقه با ژاپن در کنفرانس مطبوعاتی بیان می کند اما بارها در رسانه های مختلف به ان پرداخته شده بود و البته مورد توجه هم قرار نگرفت. ایران- عربستان 13 مهر 1394 بازی ای بود که در گزارش عصرایران با تیتر «سکته در اولین آزمون فنی تیم امید»ضعف فنی خاکپور مورد اشاره مستقیم قرار گرفته بود.

اما پس از این هم خاکپور نشان دادکه از نظر روحی هم توانایی اداره تیم ملی را ندارد. او پس از مسابقات غرب آسیا که با قهرمانی تیم امید به پایان برسد استعفا کرد.«بلایی که خاکپور بر سر تیم ملی امید آورد!» تیتر یادداشت عصرایران بود که بارها از سوی طرفداران مربیان ایرانی مورد حمله قرار گرفت. یادداشتی که تصمیم غیرحرفه ای مربی تیم ملی را به عنوان مسیری به سمت حذف تیم ملی امید معرفی کرده بود.

در این بین صحبت های وقت و بی وقت محمدمایلی کهن علیه کی روش در کنار کیفیت پایین مربیگری خاکپور از آنها زوجی ساخته بود که می شد پیش بینی کرد در کنارشان امید به تیم امید وجود ندارد:«با مایلی کهن و خاکپور امید به تیم امید هست؟» گزارش دیگر عصرایران بود که ازناکامی خبر می داد. گزارشی که نادیده گرفته شد. حتی پس از شکست ایران مقابل قطر هم یادداشت عصرایران با تیتر:«مشکل اصلی تیم امید ؛ خاکپور فکر می کند مسلط بر بازی بوده!» مورد بی توجهی قرار گرفت .

این مساله البته نکته ای نبود که فقط عصرایران به آن بپردازد و سایررسانه ها هم بارها به آن اشاره کرده بودند اما به نظر می رسد که فدراسیون تحت فشار از بالا ، مسوولان دیگر به خاطر بغض کی روش و کادر فتی تیم امید به خاطر عدم آشنایی به توانایی های خودشان هیچ کدام به آن توجهی نکردند. در 40 سال گذشته تیم های امید زیادی قربانی ساختار ضعیف فوتبال ایران شدند.

پر بیراه نیست اگر بگوییم که ساختار ضعیف فوتبال از زمین ها بگیر تا همه امکانات دیگر دلیل اصلی حذف تیم امید است اما باید جانب انصاف را هم نگه داشت که در همین شرایط و با همین امکانات کی روش تیمی قابل افتخار ساخته ، که دوسال است بهترین تیم آسیایی رنکینگ فیفاست و حضور در جام جهانی گذشته را تجربه کرده. تیمی که اگر مثل دوره قبل جام جهانی یا همین مسابقات المپیک به مربیان ایرانی سپرده بودیم چیزی جز آه و حسرت و افسوس درو نمی کردیم


 

zoozanagheh

Bench Warmer
Feb 6, 2005
2,327
304
#2
I am going to post the articles that are referenced in above article



کد خبر: ۳۷۱۸۴۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - 19 December 2014
صفحه نخست » ورزشی

به بهانه انتخاب محمدخاکپور به عنوان سرمربی تیم ملی امید

چرا تیم امید به المپیک نمی رسد؟

در فوتبال هر اتفاقی می تواند رخ دهد و ممکن است طی معجزه ای تیم خاکپور هم المپیکی شود. اما در حذف کرانچار و انتخاب محمدخاکپور اتفاقات غیرحرفه ای زیادی رخ داده که رسیدن به نتیجه و المپیک را مشکل می کند .

عصر ایران ؛ مهدی شادمانی – غیبت ایران در مسابقات المپیک کم کم به نیم قرن می رسد.زیرساخت بد فوتبال ، کم بود استعداد ، عدم برنامه ریزی مناسب و ... دلایلی هستند که پس از عدم صعود به هر دوره گفته و درکمیته های شکست بررسی می شوند.مشکلاتی که در همه دوره ها سبب انتقاد به فدراسیون فوتبال می شوند اما در شروع دوره بعد هم کمترین کاری برای حل مشکلات صورت نمی گیرد.

تیم امید ایران هم در چنین شرایطی طی دوسال گذشته گذر عمر کرده و بعید به نظر می رسید که به این راحتی ها راهی مسابقات المپیک شود. اما در همین مسیر پر عیب و اشکال هم نهادهای غیردولتی و دولتی نه تنها کمک فدراسیون فوتبال نیستند که در قسمت هایی ضربه هم می زنند .

هنوز زمان زیادی از ماجرای حذف کرانچار از میان گزینه های سرمربیگری تیم امید نمی گذرد.شاید تیم ایران با زلاتکو کرانچار نمی توانست به المپیک برسد اما حتما او بهترین گزینه ای بود که می توانست فدراسیون را در رسیدن به المپیک کمک کند. وزارت ورزش اما به واسطه کمیته ای که سال هاست وجود دارد و البته با کرانچار مشکلی ندارد یک دفعه نام او را خط زد. اکثرکسانی که اخبار را پیگیری می کنند فارغ از اینکه اتهام به کرانچار درست است یا غلط ، این تصمیم گیری را متاثر از روابط تیره فدارسیون و وزارت ورزش می دانستند.

خط خوردن کرانچار از فهرست مربیان نامزد برای تیم ملی امید، بهترین گزینه را کنار زد. مردی که با فوتبال ایران آشنایی دارد، جوانان و بازیکنان کم سن و سال را دیده است و البته به فوتبال روز هم آشناست. بهترین گزینه مربیگری تیم امید اینگونه سوخت و البته دیگر مجوز حضور در ایران برای مربیگری را پیدا نخواهد کرد.

گزینه بعدی فدراسیون فوتبال هر کسی که بود کیفیتی پایین تر از کرانچار داشت اما به ناگاه اسم محمدخاکپور از میان گزینه هابیرون آمد. سرمربی ای که علیرغم داشتن اخلاق و رفتار فوق العاده اما هیچ جایی امتحان پس نداده است. خاکپور که تحصیلات فوتبالی اش را خارج از ایران داشته فقط یک مدت سرمربی استیل آذین بوده و بس . در آن دوره هم کاری نکرده که شایسته باشد در این سال ها به سرمربیگری هیچ تیم دیگر لیگ برتری برسد.

او اما سرمربی تیم ملی شده و کانون مربیان به عنوان فنی ترین نهاد غیردولتی انتخابش را تایید کرده. تصورکنید، یک گزینه را وزارت ورزش رد کرده و گزینه دیگر مورد تایید همه است. هرچند سرمربی به تنهایی نمی تواند عامل بسیاربزرگی برای صعود به چنین مسابقاتی باشد اما سابقه حضور تیم ملی در جام جهانی نشان می دهد که یک مربی خوب چگونه می تواند فاصله های فوتبال ایران با سایر تیم های آسیایی را پر کند.

تاسف برانگیز است که فوتبال ایران از نظر برنامه ریزی و ساختار و استعدادهای جوان در جایگاه خوبی قرار ندارد اما نمی تواند سرمربی خوبی هم انتخاب کند. تیم ملی 40 سال است به المپیک نرفته و اصلا عجیب نیست که این عدد به 44 افزایش پیدا کند. چون هیچ خواستی برای این اتفاق وجود ندارد. وزارت ورزش که مسائلی مهم تر را در نظر دارد و نهادهای فنی هم در مورد مسائل اخلاقی نظر می دهند. در چنین شرایطی چطور می شود از تیم امید انتظار صعود داشت. تیمی که همین چندماه قبل به خاطر غیرمستقیم مسوولان کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش چندبازیکن جدید را به ترکیب اضافه کرد و حذف شد و حالا مسائلی بالاتر از مسائل حرفه ای و فنی فوتبال برای انتخاب سرمربی شان تصمیم گیری می کنند.

به قولی در فوتبال هر اتفاقی می تواند رخ دهد و ممکن است طی معجزه ای تیم خاکپور هم المپیکی شود. اما هیچ کدام از مطالب بالا نقض نمی شود در حذف کرانچار و انتخاب خاکپور اتفاقات غیرحرفه ای زیادی رخ داده که رسیدن به نتیجه و المپیک را مشکل می کند .
 
Last edited:

zoozanagheh

Bench Warmer
Feb 6, 2005
2,327
304
#3



کد خبر: ۳۷۱۵۹۹
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - 17 December 2014
صفحه نخست » ورزشی

جلالی به عصر ایران : سلامت رفتاری دلیل حمایت از خاکپور بود!

به هرحال در میان انتخاب های پیش روی فدراسیون که ما از آن ها خبر داشتیم این بهترین گزینه ها بود . شما توجه کنید که 40 سال است تیم ملی ایران با انواع و اقسام مربیان موفق به صعود به المپیک نمی شود و ما هر بار بارفتاریهایی مواجه بودیم که به نظر فرهنگی و اخلاقی ضربه خورده ایم . اتفاقا در همین بازی های آسیایی که سرمربی تیم ملی امید خارجی هم بود دیدید که چه بازخوردهای اخلاقی در مورد مسابقات وجود داشت.

عصرایران – پس از انتخاب محمدخاکپور به عنوان سرمربی تیم ملی امید و امیرحسین پیروانی به عنوان سرمربی تیم ملی جوانان ، کانون مربیان فوتبال ایران با بیانیه ای از این انتخاب ها حمایت کرد. انتخاب هایی که به نظر می رسید از نظر فنی چندان قابل دفاع نباشند. محمدخاکپور و امیرحسین پیروانی هرچند جز خوشنام ترین مربیان فوتبالی ایران هستند اما کارنامه درخشانی ندارند . مخصوصا محمدخاکپور که مدت بسیارکمی به عنوان مربی فعالیت کرده و به نظر می رسد تیم ملی امید برای او محل کسب تجربه است. با این همه فنی ترین نهادغیردولتی فوتبال که کانون مربیان است از این انتخاب حمایت کرده بود . گفت و گوی عصر ایران با مجید جلالی رییس این کانون را می خوانید.

- جناب جلالی به عنوان رییس کانون مربیان ایران در مورد صدوربیانیه کانون درحمایت از انتخاب محمدخاکپور و امیرحسین پیروانی توضیح می دهید.

با توجه به تحولاتی که در فوتبال ایران رخ می دهد و کانون مربیان این تحولات را رصد می کند و ازآن چه در فوتبال رخ می دهد خبر دارد . تصمیم گرفتیم که در مورد انتخاب خوب انجام شده عکس العمل داشته باشیم . ما می توانیم در مورد انتخاب های بد صحبت نکنیم اما در مورد اتفاقی که افتاد و از نظر کانون اتفاق خوبی بود بیانیه صادر و حمایت کردیم .

- شما قبول دارید که کانون مربیان فنی ترین نهاد غیردولتی فوتبال است؟

بله دقیقا همینطور است.

- پس اگر ممکن است توضیح دهید چه نکته ای در کارنامه مشخصا آقای خاکپور وجود داشته که کانون مربیان را برای صدور بیانیه مجاب کرده ؟

ما در مقطعی قرارداریم که کانون مربیان اعتقاد دارداز نظر اخلاقی و فرهنگی فوتبال ایران شدیدا به تحول نیاز دارد. این دلیل اصلی کانون مربیان بود برای صدور بیانیه و حمایت از هر 3 سرمربی پایه فدراسیون فوتبال. مخصوصا با انتخاب هایی که پیش روی فدراسیون فوتبال بود و اتفاق هایی که قراربود رخ دهد. این انتخاب ها خوب بودند و حمایت کردیم.

- منظور شما زلاتکو کرانچار است یا در مورد گزینه های بعد از کرانچارصحبت می کنید؟

به هرحال در میان انتخاب های پیش روی فدراسیون که ما از آن ها خبر داشتیم این بهترین گزینه ها بود . شما توجه کنید که 40 سال است تیم ملی ایران با انواع و اقسام مربیان موفق به صعود به المپیک نمی شود و ما هر بار بارفتاریهایی مواجه بودیم که به نظر فرهنگی و اخلاقی ضربه خورده ایم . اتفاقا در همین بازی های آسیایی که سرمربی تیم ملی امید خارجی هم بود دیدید که چه بازخوردهای اخلاقی در مورد مسابقات وجود داشت.

- فکر نمی کنید بهتر بود در بیانیه کانون مربیان اشاره ای به این مطلب می شد ؟ چون بیانیه بیش از اینکه دفاع از اخلاقیات باشد در مورد توانایی های فنی است.

شاید یک مقدار در این امر کوتاهی شده باشد.ولی به عنوان نماینده کانون مربیان می گویم که مهم ترین دلیل صدور بیانیه همین بود. فوتبال ایران این روزها به دلیل اتهام ها و حجمه هایی که علیه اش وجود دارد به مربیان این چنین نیازمنداست . انتخاب هایی که برای تیم های ملی پایه شده جز سلامت ترین و خوشنام ترین انتخاب ها هستند.
 
Last edited:

zoozanagheh

Bench Warmer
Feb 6, 2005
2,327
304
#4



کد خبر: ۴۲۵۲۱۱
تاریخ انتشار: ۰۴:۰۶ - ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - 20 October 2015
صفحه نخست » ورزشی

تیم ملی امید اولویت چندم فدراسیون فوتبال است؟

خواسته یا ناخواسته در انتخاب رییس فدراسیون فوتبال تنها نکته ای که لحاظ می شود کارنامه تیم ملی بزرگسالان است. یعنی اگر همین امروز همه تیم های پایه ایران از تیم های درجه یک و دو و سه آسیا شکست بخورند کمترین مشکلی برای مدیریت فدراسیون فوتبال پیش نخواهد آورد.

عصرایران - علی کفاشیان در جلسه با خاکپور مدعی شده که از بندهای عجیب قرارداد سرمربی تیم ملی امید خبر ندارد. همان بندهایی که سرمربی تیم ملی را ملزم می کند که در صورت مصاحبه منفی دوبرابر قرارداد را به عنوان جریمه بازگرداند.این اتفاق در حالی رخ می دهد که قرارگرفتن بندهایی تا این حد یکطرفه در قرارداد سرمربی تیم دوم فدراسیون فوتبال آن هم بدون هماهنگی رییس خیلی عجیب به نظر می رسد.دراصل این ماجرا تاحدودی نشان می دهد که تیم امید اینقدر اهمیت ندارد که رییس خود را درگیر قراردادکند. او برخلاف تیم ملی بزرگسالان که زیر نظرخودش است در این مورد همه چیز را واگذار کرده. اما آیا این اولین بار است که رییس نسبت به تیم امید بی اهمیت بوده.

پیش از این و در ماجرای اخراج نلو وینگادا و البته جایگزینی خاکپور ، علی کفاشیان ثابت کرد که اصلا قرار نیست در مورد تیم دوم اش خیلی بجنگد. شاید حتی برای اثبات این ماجرا بشود به جلسه وینگادا و مسوولان وزرش اشاره کرد که منجر به دخالت غیرفوتبالی و غیرحرفه ای در انتخاب بازیکنان تیم ملی شد.تیم ملی با 7 بازیکن سفارش شده به بازی های اسیایی رفت و حذف شد و وینگادا اخراج شد . در کل این پروسه هم هیچگاه کفاشیان دخالتی برای جلوگیری از فشار به سرمربی اش نداشت.

علی کفاشیان نه در این دو مورد حمایتی از سرمربی منتخب خودش و کارلوس کی روش برای تیم ملی امید کرد و نه در موردهای دیگر اهمیتی برای تیم امید قائل شد. هرچند تیم ملی امید با مدیریت کاشانی تدارکی فوق العاده داشته است اما همین برون سپاری تیم امید به یک مدیر دیگر هم یکی دیگر از نشانه هایی است که از میزان اهمیت کم ،تیم امید برای فدراسیون فوتبال خبر می دهد.

اجازه دخالت در ترکیب تیم امید،اخراج وینگادا ، انتخاب محمدخاکپور،واگذاری تیم به کاشانی ، عدم امضای قرارد با سرمربی تیم علیرغم گذشت ماهها و ....و دست آخر بی خبری از بندهای عجیب قرارداد همه و همه نشان می دهد که فدراسیون روی تیم ملی امیدحسابی باز نکرده است. اما چرا؟

هرچند منتقدان می گویند که کارلوس کی روش به عنوان یک مربی خارجی بر همه اعضای فدراسیون تسلط و کنترل دارد و این راز حمایت همه جانبه از تیم ملی است. همان منتقدان هم تحلیل می کنند که حمایت از تیم ملی جایی برای تیم های دیگر نمی گذارد، امابه نظر می رسد حقیقتی نادیده هم در حمایت های فدراسیون فوتبال از سرمربی پرتغالی وجود دارد. حقیقتی که شاید به ماندگاری رییس در فدراسیون کمک می کند.

خواسته یا ناخواسته در انتخاب رییس فدراسیون فوتبال تنها نکته ای که لحاظ می شود کارنامه تیم ملی بزرگسالان است. یعنی اگر همین امروز همه تیم های پایه ایران از تیم های درجه یک و دو و سه آسیا شکست بخورند کمترین مشکلی برای مدیریت فدراسیون فوتبال پیش نخواهد آورد. همین طور که پس از بازی های آسیایی همه تیم های پایه ایران شکست خوردند و اتفاقی در مجمع برای کفاشیان رخ نداد. حقیقت تلخ این است که حتی اگر وزیر ورزش بخواهد و فشار هم بیاورد ، تیم های پایه و حتی تیم ملی امید خیلی برای افکار عمومی و رسانه ها اهمیت ندارند.

هرچنداخبارشان پی گیری می شود و برخی رسانه ها به صورت ویژه تیم های پایه را دنبال می کنند اما نتایج این تیم ها هیچ گاه به اندازه تیم ملی بزرگسالان اهمیت ندارد. در اصل تیم ملی بزرگسالان و نتایج و بازی هایش با جزییات کامل توسط تعدادی زیادی از مردم دنبال می شود و حتی عکس العمل های اجتماعی هم در بر دارد.تیمی که توسط زیادی از مردم دنبال شود حتما باید نتایج خوبی بگیرد تا بقای رییس را تضمین کند.

پس هر رییس فدارسیون باهوشی که باشد بهترین سرمربی در دسترس را انتخاب و با تمام توان او را تامین می کند تا به نتایج دلخواه برسد. اتفاقی که در مورد کی روش و فدراسیون فوتبال تا امروز رخ داده است. فدراسیون هرچه کی روش می خواهد را فراهم می کند و در ازایش نتایجی از تیم ملی به دست می آورد که افکار عمومی را تضمین کند.

تیم کی روش به خاطر مدل بازی ، جوانانی که دارد و کاریزمای سرمربی به جایی رسیده که از جام ملت های آسیا ، دریک هشتم نهایی حذف می شود اما مردم از سرمربی حمایت می کنند. همان مردمی که دو دوره قبل خواستار برکناری ، افشین قطبی و در دوره قبل امیرقلعه نویی بودند.

در مقابل چنین تیم پرسروصدایی تقریبا تیم ملی امید هیچ است. یعنی حتی اگر پس از 40 سال به المپیک برویم اما در مسابقات مقدماتی جام جهانی حذف شویم هیچ کس از فدراسیون فوتبال تشکر نخواهد کرد. در حالی که اگر حسرت صعود 40 ساله 44 ساله هم بشود باز کسی فدراسیون را مواخذه نخواهدکرد.وجود چنین قانون نانوشته ای همه اتفاقات این روزهای فوتبال را توجیه خواهد کرد. که کفاشیان چطور برای کی روش مقابل وزیر می ایستد اما برای تیم دوم سریع با همه خواسته های محمود گودرزی موافقت می کند. تیم ملی برای کفاشیان مهم است اما تیم دوم آن اهمیت را ندارد. نتیجه اش را هم می شودبه زودی دید.
 
Last edited:

zoozanagheh

Bench Warmer
Feb 6, 2005
2,327
304
#5


کد خبر: ۴۱۱۹۴۴
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - 16 August 2015
صفحه نخست » ورزشی

خاکپور غایب بزرگ کلاس مربیگری (عکس)

کلاس دوره Aمربیگری امروز برگزار شد و مربیان برای دریافت مدرک در این دوره شرکت کردند که جای خالی محمد خاکپور به چشم می آمد.
کلاس دوره Aمربیگری امروز برگزار شد و مربیان برای دریافت مدرک در این دوره شرکت کردند که جای خالی محمد خاکپور به چشم می آمد.
به گزارش "ورزش سه"، رسول خطیبی سرمربی سیاه جامگان بعد از برد برابر نفت تهران برای حضور در این کلاس ها که زیر نظر مسعود اقبالی برگزار می شود، در تهران بسر می برد و در کنار بازیکنان سال های نه چندان دور از جمله ابراهیم تقی پور، محمدرضا مهدوی و...حضور دارد. جای خالی محمد خاکپور سرمربی تیم ملی امید در این دوره به چشم می امد چون او برای حضور روی نیمکت تیم ملی امید حتما باید در این دوره شرکت کند اما هنوز از او خبری نشده است. این احتمال وجود دارد او در روزهای آینده در این کلاس شرکت کند. این دوره تا 19 شهریور ادامه دارد.




 
Last edited:

zoozanagheh

Bench Warmer
Feb 6, 2005
2,327
304
#6

کد خبر: ۴۱۲۵۳۶
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - 18 August 2015
صفحه نخست » ورزشی

محمد مایلی کهن فقط اعتراض می کند؟

جای خالی مربیان امید روی سکوهای لیگ

محمد مایلی کهن در حالی طبق معمول لب به اعتراض علیه کی روش و عدم حضورش در ایران گشوده که به نظر می رسد وظیفه خودش و کادرفنی تیم ملی برای نظارت بر لیگ برتر را کاملا فراموش کرده است.

محمد مایلی کهن در حالی طبق معمول لب به اعتراض علیه کی روش و عدم حضورش در ایران گشوده که به نظر می رسد وظیفه خودش و کادرفنی تیم ملی برای نظارت بر لیگ برتر را کاملا فراموش کرده است.

به گزارش "ورزش سه"، کارلوس کی روش مدت هاست به مرخصی رفته و خبری از او در ایران نیست. دقیقا از روی که تیم ملی برابر ترکمنستان به میدان رفت و در چارچوب انتخابی جام جهانی روسیه برای حریفش به تساوی رسید، کارلوس کی روش در ایران رویت نشد.

در این بین کادرفنی او در تمام بازی های لیگ برتر حاضر شدند و طبق برنامه پیش بینی شده شرایط تیم ها و بازیکنان را زیر نظر گرفتند. علی کفاشیان هم بارها در صحبت هایش اعلام کرد که مرخصی کارلوس کی روش هماهنگ شده بود و او شرایط تیم ملی را زیر نظر دارد. البته به نظر نمی رسد تیم ملی در مسیر مقدماتی انتخابی جام جهانی علیرغم تساوی برابر ترکمنستان کار سختی در پیش داشته باشد و به گفته علی کفاشیان همه چیز با کی روش هماهنگ شده و مشکلی در این بین وجود نخواهد داشت.

اما سوال ویژه بعد از مصاحبه تند و تیز محمد مایلی کهن به عنوان مدیرفنی تیم ملی امید به وجود می آید؛ جایی که سرمربی سال های دور فوتبال ایران با زبانی پرکنایه و البته طنز مرخصی سرمربی تیم ملی را به سخره می گیرد.

تیم ملی امید ایران که به دنبال تحقق بخشیدن به رویای حضور در المپیک بعد از 40 سال است، این روزها غایب سکوهای ورزشگاه های لیگ برتر و لیگ دسته اول است. جایی که بازیکنان جوان و واجد شرایط حضور در تیم ملی امید در بیشتر تیم ها به عنوان سوگلی تیم های خود در حال درخشش هستند و از محمد خاکپور، هادی طباطبایی، سعید عزیزیان و مجتبی تقوی خبری نیست. در این بین مجید صالح نیز از این تیم جدا شده تا در کادرفنی استقلال حضور یابد. آخرین باری که خاکپور به عنوان سرمربی تیم ملی امید در استادیوم حضور یافت و البته تنها بار آن مربوط به دیدار نفت در لیگ قهرمانان آسیا می شود که خاکپور در پایان آن دیدار هم عنوان کرد بعد از 20 سال به استادیوم آمده تا پسرعمو خوانده اش (منصوریان) را حمایت کند. از سرمربی تیم ملی امید که قرار است تیمش را بعد از 40 سال به المپیک برساند بعد از اردوی این تیم در ترکیه خبری نیست و سومین هفته لیگ نیز بدون حضور کادرفنی تیم ملی امید و نظارت آنها بر لیگ پشت سر گذاشته شد؛ جایی که تیم ملی بزرگسالان طبق برنامه ریزی کی روش از تمام اعضای کادرفنی خود سود برد تا بازی ها را زیر نظر بگیرد و البته مایلی کهن بدون توجه به شرایط المپیکی ها با زبان طنز به دنبال نقره داغ کردن کی روش است. کاش حبیب کاشانی، مایلی کهن و رفقا یادشان باشد که همه از آنها انتظار صعود به المپیک ریو دوژانیرو را دارند و بهتر است این دوستان کمی درباره شرایط تیم ملی امید هم به بحث فنی و راهکاری بپردازند تا رسانه ها مجبور نشوند در پایان مرحله انتخابی تیترهای خود را به ناکامی دوباره "امید" مان اختصاص بدهند.
منبع: ورزش 3
 
Last edited:

zoozanagheh

Bench Warmer
Feb 6, 2005
2,327
304
#7



کد خبر: ۴۲۱۳۶۷
تاریخ انتشار: ۰۲:۰۶ - ۱۳ مهر ۱۳۹۴ - 05 October 2015
صفحه نخست » ورزشی

ایران 2 - 2 عربستان / سکته در اولین آزمون کادر فنی تیم امید

تیم ملی امید ایران در دیدار مقابل عربستان متوقف شد. تیم امید ایران که در تورنمنت غرب آسیا شرکت کرده است با پیروزی 2-0 در دیدار اول به صعود به مرحله بعد نزدیک شده بود اما با تساوی در دیدار روز گذشته باید منتظر نتیجه عربستان و بحرین باشد. نکته مهم این است که تساوی در حالی به دست آمده که ایران این بازی را 2-0 جلو افتاده است.
عصرایران - تیم ملی امید ایران در دیدار مقابل عربستان متوقف شد. تیم امید ایران که در تورنمنت غرب آسیا شرکت کرده است با پیروزی 2-0 در دیدار اول به صعود به مرحله بعد نزدیک شده بود اما با تساوی در دیدار روز گذشته باید منتظر نتیجه عربستان و بحرین باشد. نکته مهم این است که تساوی در حالی به دست آمده که ایران این بازی را 2-0 جلو افتاده است.

تیم ملی امید ایران نیمه اول بازی را 2-1 پیروز شد و البته بازی را 2-0 جلو بود که مرتکیب پنالتی شد. اما متاسفانه نیمه دوم که نیمه مربیان هم هست را از دست داد. در نیمه دوم این دیدار باز هم ایران کار را هجومی آغاز کرد و روی فرارهای مطهری می***توانست حتی گل سوم را هم به ثمر برساند که این این فرصت***ها با بدشانسی برای شاگردان خاکپور از دست رفت. اما به مرور و با گذشت دقایقی از نیمه دوم این عربستانی ها بودند که بر بازی مسلط شدند. برتری عربستانی ها در نهایت به یک گل دیرهنگام ختم شد. گلی که باطزی را به تساوی کشاند. در دقیقه 78 ارسال عبدالماجد بعد از عبور از مهاجمان حریف و مدافعان تیم ایران وارد دروازه شد تا در نهایت این بازی پر افت و خیز با تساوی به پایان برسد.

تیم ملی امید خود را برای مسابقات مقدماتی المپیک آماده می کند.مسابقاتی که در 40 سال گذشته موفق به صعود از آن نشده است. با این همه کادر فنی تیم امید پس از بازی های آسیایی از مربیان پرتغالی به مربیان ایرانی تغییر پیدا کرد به امید نتایج بهتر اما ایران در مقابل امید عربستان که خیلی قدرتمندی هم در میان امید ها نیست متوقف شود و صعودش در مسابقات غرب اسیا به اما و اگر بیافتند.

این سری مسابقات اولین محک جدی کادر فنی ایرانی تیم میل امیداست.
 
Last edited:

zoozanagheh

Bench Warmer
Feb 6, 2005
2,327
304
#8



کد خبر: ۴۲۴۲۲۷
تعداد نظرات: ۴۴ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۲۴ مهر ۱۳۹۴ - 16 October 2015
صفحه نخست » ورزشی

بلایی که خاکپور بر سر تیم ملی امید آورد!

او شاید با برگشت به تیم ملی امید و صعود به المپیک بتواند کارنامه ای قابل توجیه برای هم صنفان ایرانی اش بسازد والا که فدراسیون فوتبال ایران یک بار دیگر چوب اطمینان به مربیان ایرانی را خواهد خورد . تیم ملی امید ایران با یکی از مربیان ایرانی که همیشه مدعی بوده اندبه فرصت نیاز دارند ؛ هم اکنون بی مربی است و رکورد 40 سال دوری اش به 44 سال خواهد رسید و البته مربی ایرانی اش استعفا کرده که حتی پاسخگو هم نباشد.

عصرایران ؛ مهدی شادمانی - محمدخاکپور استعفا کرده ،پیش از اینکه به دلیل ناکامی در مسابقات مقدماتی المپیک اخراج شود. شیرین ترین پایانی که می شد برای او تصور کرد. مربی ای که البته سابقه مربیگری نداشت و به سادگی تیم ملی امید را در اختیار گرفته بود . حالا او بایک قهرمانی در مسابقات غرب آسیا آن هم با بهترین امکانات پس از انقلاب ؛ استعفایش را روی میز گذاشته و خداحافظی کرده .

چرا ؟

دلایلی که این روزها برای کناره گیری محمدخاکپور اعلام می شود اغلب غیرمنطقی به نظر می رسد.شاید دلایل سرمربی مستعفی تیم امید روزی اعلام شود اما این هایی که اعلام شده رفتار خاکپوررا توجیه نمی کند، نه اینکه انتظارات محمد خاکپور غیرمنطقی باشد نه ، موضوع این است که زمان اعلام استعفا بادلایلی که برای این تصمیم اعلام شده همخوانی ندارد.یعنی اگر دلایل عنوان شده همین ها باشد خاکپور می توانست خیلی زودتر جدایی اش را اعلام کند. بهتر است برای شفاف سازی دلایل او را مرور کنیم.

1- حمایت ها
یکی از دلایلی که برای کناره گیری خاکپور اعلام شده، عدم حمایت از تیم ملی امید است. هرچند این دلیل هیچگاه توضیح کامل نداشته که کسی بداند منظور از حمایت چیست اما حبیب کاشانی در مصاحبه هایش عنوان کرد که با 24 بازی تدارکاتی این تیم بهترین آماده سازی تیم های امید پس از انقلاب را داشته است.انتخاب حبیب کاشانی برای مدیریت تیم ملی امید یکی از واقعیت هایی است که دلیل«عدم حمایت» بدون توجیه می سازد . در اصل فدراسیون فوتبال تیم امید را مانند یک تیم باشگاهی به کاشانی سپرد و او هم امکانات و حمایت های لازم را طبق مدعای خود در بهترین حالت فراهم کرده بود. با این حال اگر متصور شویم که امکانات و حمایت ها هم کم بوده استعفا پس از قهرمانی خنده دار به نظر می رسد. چون اگر حمایت ها کم بوده همان زمانی که کم بوده باید اعلام می شده نه وقتی تیم ملی امید به قهرمانی غرب آسیا رسیده و 3 ماه دیگر مسابقات مقدماتی المپیک پیش رو است.

2- قرارداد مالی

دومین دلیلی که برای توجیه استعفای بد موقع خاکپور عنوان می شود پایین بودن مبلغ قرارداد سرمربی است. مبلغی که گفته می شود 250 میلیون تومان بوده و با پاداش صعود به المپیک به 500 میلیون تومان افزایش پیدا خواهد کرد. آیا مبلغ قرارداد خاکپور کم بوده ؟ جواب این سوال را مدافعان خاکپور این طور جواب می دهند که او مبلغی بسیار پایین تر از سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران کی روش می گیرد. اما آیا خاکپور باید به اندازه کی روش دریافتی داشته باشد یا حتی نزدیک به او ؟ آیابا پرداخت 250 میلیون به خاکپور شان مربیان ایرانی پایین در نظر گرفته شده؟ مدافعان خاکپورحتما انتظاری مشابه برای یک مربی ایرانی دارند اما بازنگری حقایق نشاندهنده جوابی دیگراست. محمدخاکپور مربی بی تجربه ای است.او تا به حال در طول یک فصل سرمربی هیچ تیمی نبوده و همان نیم بند فصلی هم که روی نیمکت استیل آذین نشسته کارنامه قابل دفاعی ندارد. اما حالا و لطف اشتباه فدراسیون فوتبال او نزدیک یک سال مربی تیم امید ایران بوده. مربی ای که اگر درتیم امید ایران برایش کاری پیدا نمی شد حتما جای دیگری هم به او اعتماد نمی کردند که بعد از استیل آذین نکرده بودند. در این فرصت شاید بد نباشد فدراسیون پاسخ دهد که چطور آرزویی 40 ساله صعود به المپیک را در اختیار مربی ای بی تجربه قرارداده اند.مربی بی تجربه ای که همین امروز هم با استعفا و پشت پا زدن به تیم ملی امید نشان داده که از روز اول هم انتخاب اشتباهی بوده است. او تا 3 ماه قبل از مسابقات با همه مشکلات ساخته و یک دفعه پس از قهرمانی در مسابقات غرب آسیا یادش افتاده که با این مشکلات کار کردن سخت است؟ به راستی اگر هر مربی بی تجربه ای که می خواست مربیگری تیم ملی امید ایران را در کارنامه اش داشته باشد باید چقدر هزینه می کرد؟ خاکپور با این کارنامه و این مدل استعفا باید پولی دریافت کند یا پولی پرداخت؟


3- بند نخواستنی قرارداد

برخی منابع وجود بندی در قرارداد را دلیل امضا نشدن قرارداد خاکپور و خداحافظی اش عنوان می کنند. گفته می شود قرارداد فدراسیون فوتبال بندی داشته که خاکپور را از هرگونه مصاحبه علیه فدراسیون فوتبال منع می کرده است. قراردادی که گفته می شود به دلیل همین بند خاکپور آن را امضا نکرده است . اینکه خواسته فدراسیون فوتبال درست بوده یا غلط یک چیز است اینکه چنین بندی پس از نزدیک به 1 سال می تواند سبب استعفا شود یا نشود چیز دیگر . محمدخاکپور به هر دلیلی که روشن نیست 12 ماه بدون قرارداد به کارش ادامه داده اما به خاطر یک بند این قرارداد را امضا نکرده و استعفا داده؟ این عجیب ترین اتفاق ممکن است.


بلایی که خاکپور بر سرایران آورد

خاکپور به هر دلیلی تیم ملی امید را ترک کرده باشد این تیم را در مسیر حذف از مسابقات مقدماتی المپیک قرارداده است. تیم امید ایران همان آذر ماه 93 نزدیک به 14 ماه برای موفقیت در مسابقات انتخابی فرصت داشت. فرصتی که کم به نظر می رسید و البته با توجه به دوری 40 ساله ایران از المپیک کار را مشکل می کرد. محمدخاکپور درآن روزها با تیمی مشغول به کار شد که همه چیزش مشخص بود. همه ضعف ها مشکلات ، ناهماهنگی ها و بی پولی های رایج در فوتبال ایران . همان هایی که کی روش به خاطرش قهر می کند و می رود و دیر برمی گردد.همانی که در موردش گفته می شود کی روش برایش تصمیم می گیرد و همه کاره اش است. همانی که هر کسی یک بار از کنار فوتبال ایران رد شود همه شان را خواهد شناخت. خاکپور از نه از آن طرف دنیا آمده بود و نه مثل قطبی نسبت به فضای فوتبال ایران بی تجربه بود. بدتر از همه اینکه برای اعلام ناتوانی خودش یک سال صبرکرد قهرمان شد و حالا می خواهد مانند برنده ها از قصه بیرون بیاید. خاکپور 12 ماه خودش و تیم ملی و همه مردم را معطل کرد و حالا می رود.تیم ملی امید ایران هم مانده و حوض اش ، این تیم با هر سرمربی دیگری هم فقط 3 ماه فرصت خواهد داشت.با این تفاوت که زمان کم است و هر کسی این پست را تحویل بگیرد پاسخگو نخواهد بود.

در این شرایط به نظر می رسد محمدخاکپور آگاه از احتمال نتیجه نگرفتن در مسابقات ،پیش از اخراج شدن از تیم ملی امید کناره گیری کرده و با مثلا کارنامه قهرمانی غرب آسیا لابد می خواهد منتظر پیشنهادهای دیگر باشند. حالا تیم ملی امید ایران پیش از این که توسط تیم های دیگر حذف شود توسط سرمربی ایرانی خود حذف شده که لابد بعد از یک سال تازه فهمیده چه شرایط کاری ای دارد. البته که این بهترین پایان برای اوست . محمدخاکپور به شهادت کسانی که این مسابقات را دیده اند همیشه نیمه دوم های بدی داشته و به غیر از فینال مسابقات در نیمه نهایی و در دیدار مقابل عربستان نیمه های مربیگری را از دست داده است. تیم امید ایران با مربیان ایرانی که همیشه هم مدعی هستند حتی به صعود به المپیک ذره ای هم نزدیک نشده بود که امروز دور شود اما به هرحال خاکپور فعلا سرنوشت اش را جدا کرده است. او شاید با برگشت به تیم ملی امید و صعود به المپیک بتواند کارنامه ای قابل توجیه برای هم صنفان ایرانی اش بسازد والا که فدراسیون فوتبال ایران یک بار دیگر چوب اطمینان به مربیان ایرانی را خواهد خورد . تیم ملی امید ایران با یکی از مربیان ایرانی که همیشه مدعی بوده اندبه فرصت نیاز دارند ؛ هم اکنون بی مربی است و رکورد 40 سال دوری اش به 44 سال خواهد رسید و البته مربی ایرانی اش استعفا کرده که حتی پاسخگو هم نباشد.
 
Last edited:

zoozanagheh

Bench Warmer
Feb 6, 2005
2,327
304
#9



کد خبر: ۴۴۱۹۴۶
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱:۱۷ - ۱۴ دی ۱۳۹۴ - 04 January 2016
صفحه نخست » ورزشی

برای تیمی که قرار است رکورد40 ساله بشکند

با مایلی کهن و خاکپور امیدی به «امید» هست؟

تیم ملی امید به دوبی رسیده و همه مردم چشم شان را به صعود این تیم دوخته اند. تیمی که ادعا می شود شرایط اش برای صعود آماده است اما نکته های امیدوار کننده در موردش بسیار کم است. این تیم به نتیجه می رسد؟ شاید بامعجزه و حماسه برسد اما اگر تیم ملی امید ایران به المپیک صعود کند قواعد فنی و مدیریتی فوتبال را به سخره گرفته. این تیم حداقل های استاندارد را ندارد.

عصرایران - آیا تیم ملی ایران پس از 40 سال به المپیک صعود می کند؟ این سوالی است که همه مردم ایران دوست دارند جوابش بله باشد. دوری 4 دهه ای از المپیک به یک طلسم تبدیل شده و به همین دلیل تقریبا هیچ کسی نیست که آرزوی موفقیت تیم ملی امید را نداشته باشد. اما اخبار و حاشیه هایی که هر روز و به شکلی جدید در مورد این تیم منتشر می شود خبر می دهد که نتیجه گیری تیم ملی امید تقریبا شبیه یک آرزوست. تیمی که بهترین تداراکات و فرصت های تاریخ فوتبال ایران را داشته اما مشکلاتی عجیب و غریب دارد. مشکلاتی که از داخل زمین شروع می شود و تا بالاترین نقطه های فدراسیون می رسد. تیمی با مشکلاتی عجیب که به نظر می رسد نتیجه گرفتن اش اتفاقی شبیه به معجزه باشد.

وزارت ورزش

وزارت ورزش عکس العمل مستقیم نسبت به این تیم نداشت . اما رفتار وزیر ورزش و کامنت های سازمانی از بالا به پایین منجر به برکناری نلو وینگادا شد. در انتخاب سرمربی جدید هم دوباره وزارت ورزش اثرداشت . خط خوردن نام کرانچار ازفهرست مربیانی که قرار بود روی نیمکت تیم ملی بنشینند هم از کارهایی بود که توسط وزارت ورزش اتفاق افتاد. مربی ای که به دلایل اعلام نشده مجوز کار و حضور در ایران نگرفت. وزارت ورزش شاید خاکپور را روی نیمکت تیم ملی ننشاند اما تاثیرمستقیمی بر انتخاب یک مربی برای تیم ملی داشت. مربی ای که اولین تجربه چندین ماهه اش به عنوان سرمربی را در تیم ملی امید داشت.وزارت ورزش هرچند حمایت مالی از تیم ملی امید کرده است اما نتیجه و معدل موضع گیری هایش در مورد تیم ملی امید انتخاب خاکپور و مایلی کهن بوده .

مدیریت فدراسیون

فدراسیون فوتبال این تیم را رها کرده است. هرچند هزینه های زیادی برای این تیم انجام شده و حبیب کاشانی هم زحمت های زیادی برای این تیم کشیده است. امابه نظر می رسد فدراسیون فوتبال تقریبا را به حبیب کاشانی واگذار کرده که درگیر حواشی آن نباشد . در اصل اگر تیم ملی امید نتیجه بگیرد که گرفته ، امااگر نتیجه نگیرد رسانه ها با مدیریت تیم ، کاشانی روبه رو هستند. همان تیمی که قرار بود تحت نظر کی روش باشد و سرمربی اش وینگادا بود .تیمی که حساسیت مقامات ورزشی روی آن زیاد بود و اینقدر در ترکیب اصلی و فرعی تیمش دخالت شد که بازی های آسیایی را از دست داد. شاید کفاشیان همان روز به خوبی متوجه شد که باید یک سرمربی ایرانی بگذارد بالای سرتیم که وزارت ورزش را راضی نگه دارد و یک مدیرهم بالای سرکار باشد که فشار حذف تیم ملی امید به سمت فدراسیون فوتبال روانه نشود. مخصوصا تیمی که یک محمد مایلی کهن دارد که می تواند پس از حذف همه انرژی های منفی را جذب خود کند. فدراسیون یک مربی ایرانی گذاشت و با انتخاب مایلی کهن هم از فشاروزارت ورزش راحت شد هم از فشار رسانه ها.

سرمربی

محمدخاکپو پیش از این نه ویژگی شناخت استعداد هارا قبلا ثابت کرده ، نه در هدایت تیم های جوانان و موفقیت را داشته و نه حتی سرمربی موفقی در هیچ رده ای بوده است. طعنه آمیز است که سرمربی تیم ملی امید حتی یک سال هم یک تیم دیگر را هدایت نکرده و مدرک مورد نیاز از نظر AFC برای نشستن روی نیمکت تیم ملی امید را نداشته و فدراسیون برای حضورش مجبور به انجام مذاکره شده است.فکرش را بکنید ایران نامه زده که سرمربی مامدرک ندارد اما شما اجازه بدهید سرمربی مان باشد. سرمربی ای که در تیم ملی امید ایران می خواهد تجربه کسب کند.سرمربی ای که فارغ از ناتوانی فنی کلی هم دردسر درست کرده. مربی ای که به خاطر بندهای قرارداد مدتی قهر کرد وتیم را به حاشیه برد و به هردلیلی دوباره قرارداد را امضا نکرد و به حالت قهر در جلسه خداحافظی تیمش شرکت نکرد. در مورد محمدخاکپور حرف می زنیم که قرار است آرزوهای مردم ایران را عملی کند.

مدیریت فنی

در مورد محمد مایلی کهن هر چیزی که گفته شود زیاده گویی است . او زمان زیادی از دوران مدیریت فنی اش را صرف ارشادو حمله به کارلوس کی روش کرده اما نمی تواند حتی در ماجرای ساده قرارداد ، سرمربی تیمش را مجبور به تمکین کند. محمد مایلی کهن اصولا مدیرفنی شده که ماهی یک بار علیه کی روش مصاحبه کند و در ماجرای سرمربی تیمش کلا صحبتی نکند؟ مرور کارنامه مایلی کهن با سرچ نامش در گوگل و انتخاب گزینه یک سال گذشته بسیار ساده است. سرچ کنید و ببنید که در این مدت چه مصاحبه هایی که نکرده است. مصاحبه هایی که اگر به تیم ملی امید ضربه نزده حتما کمکی هم نکرده.

بازیکنان

یکی از بهترین تیم های امید ایران به لحاظ استعدادهایی که در اختیار دارد حالا با ترکیبی ناقص به مسابقات خواهد رفت. هرچند تیم ملی امید ایران با ترکیب کامل هم مشکلاتی برای صعود به مرحله بعد داشت اما به خاطر عدم رضایت دوباشگاه اروپایی ،آزمون و جهانبخش از همراهی تیم سرباززدند و نوراللهی و علیپیور که می توانند کمک حال تیم باشند به دلایلی نامعلوم که البته انضباطی و فنی هم نیست از تیم ملی بیرون ماندند. تیمی که به عنوان تیم دوم به این مرحله رسیدحالا بدون 4 ستاره به زمین می رود.شرایط در این مورد ایده آل نیست . مخصوصا که بازیکنان حاضر در اردو هم با سرمربی ای مواجه هستند که مدام در حال قهر و آشتی برای قراردادش است.

تدارکات

اردوهای متعدد تیم ملی امید شاید تنها نقطه امید برای هماهنگی بازیکنانی باشد که مدت زیادی بایکدیگر بازی کرده اند. آنها اگر تحت فرمان سرمربی توانایی بوده باشند حتما می توانند از این روزهایی که در این اردو بوده اند استفاده کنند . تیمی که از 4 تا 7 میلیارد فقط توسط فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش برایش هزینه شده باشد و مدیریت تیم ملی امید که حبیب کاشانی است هم ادعای هزینه قابل توجهی برای این تیم دارد قاعدتا باید بتواند از این هزینه و تدارک استفاده هم بکند.

چطور می شود؟

تیم ملی امید به دوبی رسیده و همه مردم چشم شان را به صعود این تیم دوخته اند. تیمی که ادعا می شود شرایط اش برای صعود آماده است اما نکته های امیدوار کننده در موردش بسیار کم است. این تیم به نتیجه می رسد؟ شاید بامعجزه و حماسه برسد اما اگر تیم ملی امید ایران به المپیک صعود کند قواعد فنی و مدیریتی فوتبال را به سخره گرفته. این تیم حداقل های استاندارد را ندارد.

حتما در این شرایط انتظار از رسانه ها این است که به امید نتیجه گرفتن تیم ، برای گفتن نکات منفی در مورد تیم امید تا پایان مسابقات صبر کنند. اما تیمی که سرمربی اش از مراسم خداحافظی قهر کرده و مدیر اش در مورد مشکلات آن صحبت می کند.تیمی که ستاره هایش را نتوانسته به همراه ببرد. تیمی که روی نیمکت اش توانایی فنی برای هدایت بازیکنان وجود ندارد و کنترل سرمربی اش از دست مدیران خارج شده، تیمی که مدیرفنی اش به جای رسیدن به کارهای فنی تیم و اداره سرمربی در مورد سرمربی تیم ملی بزرگسالان مصاحبه می کند تیمی نیست که بتواند به نتیجه برسد. رسانه ها هم اگر سکوت کنند مدیرتیم ملی امید خودش مصاحبه می کند. سرمربی هم خودش قهرمی کند.
 
Last edited:

zoozanagheh

Bench Warmer
Feb 6, 2005
2,327
304
#10



کد خبر: ۴۴۴۴۵۸
تعداد نظرات: ۲۸ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲:۰۲ - ۲۶ دی ۱۳۹۴ - 16 January 2016
صفحه نخست » ورزشی

مشکل اصلی تیم امید ؛ خاکپور فکر می کند مسلط بر بازی بوده!(+یادداشت)

مشکل تیم ملی امید ایران هرچند در این بازی سرعت پایین مدافعان، دقت پایین مهاجمان و البته تعویض های دیرهنگام خاکپور بود اما به نظر می رسد مشکل اصلی جایی است که سرمربی تیم ملی از یک بازی که همه دیده اند برداشت های عجیب و غریب داشته است. او مدعی است که برنامه حریف را مختل کرده . اما حریف قطری از همان منفذی که مد نظرداشته به ایران ضربه زده .
عصرایران ؛ مهدی شادمانی - « ما اهداف تاکتیکی که در زمین داشتیم کاملا اجرا شد. ما توانستیم برنامه های تیم حریف را بر هم بریزیم» این ادعای محمدخاکپور در پایان بازی است. سرمربی تیم ملی امید در حالی مدعی است برنامه های حریف را برهم زده که تیمش در این بازی 2-1 شکست خورده . او می گوید اهداف تاکتیکی اش در زمین پیاده شده اما نمی گوید که چطور تیمش شکست خورده و در بازی نه چندان سخت مقابل قطر امتیازات کامل را به تیم حریف تقدیم کرده است.

مشکل تیم ملی امید ایران شاید از همین جا شروع می شود. جایی که سرمربی تیم ملی از بازی ای که همه دیده اند و نتیجه گرفته اند که تیم ملی امید ضعف دارد ، راضی بوده . البته شاید این حربه خاکپور است که روحیه تیم ملی را حفظ کند . اما آنچیزی که همه در مسابقه روز جمعه دیدند با حرف های سرمربی تیم ملی امید هیچ ارتباط و انطباقی ندارد. تیم ایران در نیمه اول بسیار بی برنامه بود و نتوانست موقعیت های خوبی را فراهم کند. این در حالی است که خاکپور می گوید در این نیمه از وینگر هایش استفاده کرده و برنامه حریف را برهم ریخته است.

اگر یک بار دیگر موقعیت های تیم قطر را مرور کنیم متوجه می شویم که آنها از اول بازی همان کاری که دوست داشته اند کرده اند و این روند را تا دقیقه نود هم ادامه داده اند. معلوم نیست آن برنامه ای که خاکپور مدعی است به هم زده چه بوده اما قطری ها در کل بازی عمق دفاع ایران را که مدافعان کندی هم دارد هدف گرفته بودند. آنها روی ضدحملات و کندی مدافعان ایران برنامه داشتند و از همین تاکتیک هم یک بار به گل رسیدند ، یک بار به پنالتی نزدیک شدند و دفعه آخر به کرنری رسیدند که به گل تبدیل شد. دیگر یک تیم برای استفاده از تاکتیک اش به چه نتیجه ای نیاز دارد که بگوییم قطر به آن نرسیده ؟ از اساس قطر روی کندی مدافعان ایران حساب کرده بود و بازیکنان تیم ملی با مالکیت توپ زیاد و البته حضور با تعداد زیاد در زمین حریف عملا فضا را برای ضدحملات قطر فراهم کردند.

مهاجم شماره 7 قطر در نیمه اول و با استفاده از همین فضای پشت مدافعان ایران که برایش برنامه داشتند با اخباری تک به تک شد و توپ را از بین پاهای او عبور داد و گل اول را زد . همین شیوه در نیمه دوم هم بارها مورد استفاده قرار گرفت و نتیجه هم داد. . آنها عقب می نشستند تا ایران جلو بیاید و ضدحمله بزنند. قبل از گل دوم قطری ها دوبار با اخباری تک به تک شدند .یکی اش با تکل مشکوک به خطای چشمی رفع و رجوع شد و آن یکی هم با رشادت اخباری به کرنر تبدیل شد. کرنری که در نهایت البته وارد دروازه تیم ملی شد.

این 3 موقعیت را می شود کنار موقعیت های قابل توجهی گذاشت که روزبه چشمی با استفاده از تجربه حضور در لیگ برتر از گل شدنش جلوگیری کرد.

مشکل تیم ملی امید ایران هرچند در این بازی سرعت پایین مدافعان، دقت پایین مهاجمان و البته تعویض های دیرهنگام خاکپور بود اما به نظر می رسد مشکل اصلی جایی است که سرمربی تیم ملی از یک بازی که همه دیده اند برداشت های عجیب و غریب داشته است .البته این احتمال وجود دارد که خاکپور بخواهد با مصاحبه روحیه تیمی را بالا نگه دارد اما تصورات تاکتیکی اش از بازی کاملا اشتباه است. او مدعی است که برنامه حریف را مختل کرده . اما حریف قطری از همان منفذی که مد نظرداشته به ایران ضربه زده است.

مشکل تیم ملی امید ایران در این مرحله شاید جلوی صعود را نگیرد ، چون به هرحال آسان ترین بازی برای ایران باقی مانده و با 3 امتیاز این بازی صعود می کند. اما خاکپور با این مدل نگاه به بازی اگر بخواهد تیم های گروه دوم را آنالیز کند کار خود و تیمش را مشکل خواهدکرد.

 

zoozanagheh

Bench Warmer
Feb 6, 2005
2,327
304
#11
and here is their report of the game vs Japan




کد خبر: ۴۴۶۰۸۰
تعداد نظرات: ۱۰۷ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۴ - 22 January 2016
صفحه نخست » ورزشی

ژاپن 3 - 0 ایران / «امید»ی که به پای خاکپور سوخت

تیم ملی امید ایران با شکست سنگین از مسابقات انتخابی المپیک حذف شد. شاگردان محمدخاکپور در دیدار یک چهارم نهایی مسابقات انتخابی المپیک در قاره آسیا مقابل ژاپن قرار گرفتند و در حالی که 90 دقیقه بازی را 0-0 حفظ کردند در وقت های اضافه 3 گل خوردند و حذف شدند.
عصرایران - تیم ملی امید ایران با شکست سنگین از مسابقات انتخابی المپیک حذف شد. شاگردان محمدخاکپور در دیدار یک چهارم نهایی مسابقات انتخابی المپیک در قاره آسیا مقابل ژاپن قرار گرفتند و در حالی که 90 دقیقه بازی را 0-0 حفظ کردند در وقت های اضافه 3 گل خوردند و حذف شدند. تیمی که مدیر فنی پر حاشیه داشت ، سرمربی اش تجربه نداشت و کلی هم ستاره داشت .

تیم ملی امید ایران بازی را خیره کننده آغاز کرد. تیمی که بازی های گذشته را بدون پلن تاکتیکی مناسب و بازی های درست به پایان رسانده در بازی مقابل ژاپن نمایش بسیار خوبی داشت.

ژاپن 3 - 0 ایران / «امید»ی که به پای خاکپور سوخت

بازی با حمله های تیم ملی امید ایران آغاز شد . قرمزپوشان ایران در نیمه اول موفق شدند تیم ژاپن را مجبور به دفاع کنند. حملات دامنه دار تیم ملی در کنار پرس سنگین از خط دفاعی ژاپن کمک می کرد که ایران صاحب توپ و زمین باشد.

قرمزپوشان ایرانی در نیمه اول بازی اجازه خودنمایی به تیم حریف ندادند. هرچند ژاپن هم موقعیت هایی را در این نیمه به دست آورد اما با توجه به تعداد موقعیت های بوجودآمده برای دو تیم می تواند مدعی شد که ایران بسیار بیشتر صاحب موقعیت بود.

در نیمه دوم مسابقه هم مالکیت توپ در اختیار ایران بود شاگردان خاکپور در اکثردقایق نود دقیقه صاحب توپ و میدان بودند و می شد از آنها انتظار داشت که گل هم بزنند. هرچقدر از زمان بازی بیشتر می گذشت ترس خسته شدن بازیکنان تیم ملی بیشتر می شد.

آنها تیمی بودند که در کل بازی دوندگی بیشتری داشتند و هرچقدر دقایق پیش می رفت از قوای بدنی شان کم می شد. ایران در این نیمه با بدشانسی موقعیت هایی را از دست داد که یکی از مهمترین هایش توپی بود که به زیر تیر خورد و بیرون آمد و داخل گل نشد.


ژاپن در نیمه اول اگر گل موقعیت گل داشت در نیمه دوم اما موقعیت قابل عرضی نداشت و به نظر می رسید که این حق ایران بود که در 90 دقیقه به پیروزی برسد. حقی که به آن نرسید و نیمه اول وقت های اضافه همین طور شروع شد.

در نیمه اول وقت های اضافه خستگی بازیکنان تیم ملی به چشم می آمد. شاگردان خاکپور توان دویدن در دقایق اولیه نیمه اول وقت های اضافه را نداشتند. خستگی بازیکنان ایران همزمان شد با اولین موقعیت جدی ژاپن در مسابقه .

دقیقه ششم از نیمه اول وقت اضافه همراه بود با گل ژاپن ارسال رو به جلو پشت شش قدم و یک ضربه سر بدون مزاحمت گل اول ژاپن را رقم زد. پس از گل ایران بازی را در اختیار گرفت و موقعیت های خوبی را خلق کرد. مهمترین شان به تک به تک با دروازه بان ژاپن منجر شد. تک به تکی که توپ از بین پاهای گلر ژاپنی عبور کرد اما با بدشانسی به گل تبدیل نشد.

در شروع نیمه دوم دوباره این ژاپنی ها بودند که فشار آوردند. دقیقه سوم وقت های اضافه وقتی که اخباری یک قدم از دروازه بیرون گذاشته بود مهاجم ژاپنی شوت زیبایی زد و بازی 2-0 شد. هنوز نمایش صحنه آهسته های گل دوم به پایان نرسیده بود که ژاپن گل سوم را زد و تمام .

3 گل ژاپن نظم تیمی ایران را بر هم زده بود و همین سبب شد که در دقایق بعدی ژاپن چندین موقعیت گل داشته باشد. با این همه و در دقیقه 117 این ایران بود که یک بار دیگر توپ را به تیر دروازه ژاپن کوبید.

تیم امید ایران پس از این توپ نه گل زد و نه گل خورد. حالا تیم امید ایران از مسابقات مقدماتی المپیک حذف شده است. مانند همه 10 دوره گذشته . فقط این بار محمدخاکپور به لطف فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش ،به لطف حمایت کانون مربیان و مربیان ایرانی ازجمله مجید جلالی به سابقه ای خوب دست پیدا کرده . محمدخاکپور که قبل از این مسابقات حتی اجازه نشستن روی نیمکت هیچ تیمی را در مسابقات آسیایی نداشت حالا سابقه مربیگری در تیم دوم ایران را دارد. همان تیم ملی ایران که 2 سال از رتبه یک رنکینگ آسیا تکان نخورده بود . حالا آقای خاکپور یک سال سرمربی آن تیم بوده و محمد مایلی کهن هم مدیراش. اما امیدهای ایران سوختند پای اینکه یک مربی ایرانی سرمربی تیم ملی شود، محمدمایلی کهن مشکلاتش را با کی روش حل کند و فدراسیون فوتبال از زیر بار فشار بالادستی هایش رها شود.
 

zoozanagheh

Bench Warmer
Feb 6, 2005
2,327
304
#12
سرچشمه ناکامی تیم امید در وزارت ورزش/ تعدد تصمیم***سازهای ناکاربلد!

برای آنالیز دلیل شکست تیم امید در راه صعود به المپیک، نیازی به تشکیل کمیته بررسی علل شکست نیست، کافی است به یاد بیاوریم که تیم امید چند مدعی تصمیم***سازی داشت و چقدر به کارنامه***ها توجه کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، این تیم اگر به المپیک صعود می***کرد کمی عجیب و به خاطر اتفاقات نادر فوتبال بود چرا که کلیه استاندارد***های موجود و متر و پارامتر ها در مورد مدیریت و مربیگری در این تیم از ابتدا غلط بود. در واقع همان روزی حذف شدیم که متر و معیارمان برای انتخاب مربی امید اخلاق بود.

با این حال اولین حرف این روزهای فوتبال ایران در رده امیدها این*** است که ما کجا باختیم؟ کمیته شکست حالا باید بیاید و تشکیل شود و طبق معمول اعلام کند که مشکل کجا بوده است درست مثل همه ۴۰ سال گذشته که کمیته شکست تشکیل می***دادیم.

اما این بار شاید کمیته شکستی هم لازم نباشد چرا که اشکالات آنقدر هویداست که کمیته لازم ندارد. دو اشتباه بزرگ در راس وجود داشت: یک، تعدد مراکز تصمیم گیری دو، بی توجهی به کارنامه***ها.

برای تیم امید سه بخش تصمیم سازی می کردند، اول وزارت ورزش بود که کرانچار را با کارنامه فوتبالی فوق العاده کنار زد و این بسیار عجیب بود. همان زمان پرسش های زیادی به وجود آمد که البته پاسخ مشخص و معلومی نداشت. دوم، فدراسیون فوتبال و سوم، حبیب کاشانی.

مثلث تصمیم***ساز کار را از دو سر آشپز و شور و بی نمک شدن هم بدتر کرد. در واقع کاشانی باید کسی را انتخاب می کرد که هم فدراسیون و هم وزارت ورزش را قانع کند که این بسیار سخت بود و نهایتا کار به خنثی***ترین انتخاب رسید که کسی نمی***توانست با او مخالفت کند: محمد خاکپور.

نکته دوم بی***توجهی به کارنامه***ها بود. از محمد مایلی***کهن که جایی نمانده نباخته باشد بگیرید تا برسید به خاکپور که اصلا کارنامه ندارد و به جز چند هفته با اختیارات محدود در استیل آذین، جایی مربیگری نکرده بود.

در واقع اگر این تیم با این اشکال***ها صعود می***کرد جای تعجب داشت چون از اساس کارش غلط بود و اشتباه. این تیم همان روزی از صعود به المپیک جا ماند که کرانچارش را با کارنامه***ای فوق***العاده رد کردند و به جای علم بحث را کشیدند به رنگ چشم و مو.

همان روز می***توانستید حذف شدن را درک کنید وقتی مایلی کهن و کی روش رو در روی هم قرار گرفتند، همان روز می***توانستید درک کنید، همان روز که تیم امید را برای تامین هزینه***هایش دادند به کاشانی تا تصمیم سازها از همیشه تاریخ بیشتر شوند.