Asian Cup 2019 UAE (Brackets/ Team News/ History)

Oct 18, 2010
6,271
849
looks like the semites were trying to get under the iranians
skin by using their stupid loudspeaker chants at their practice
session.carlos told them to shut up.


https://au.news.yahoo.com/iran-coach-quieroz-refuses-drowned-background-noise-150829104--spt.html

A series of blaring loudspeaker announcements repeatedly silenced Iran coach Carlos Queiroz on Sunday -- just as he was urging his team to express themselves in their Asian Cup semi-final against Japan.
"Shut up!" The 65-year-old Portuguese said to giggles after the fifth interruption, before he was finally able to conclude his remarks on Monday's game at Al Ain's Hazza Bin Zayed Stadium.
 
Likes: Mahdi
Feb 4, 2005
25,254
5,471
What I am scared of is the same performance against Iraq in second half. We don't afford to play like that. Against China, the defense made huge mistakes yet our forward lost a lot of chances. We have to be spot on tomorrow. This game is 50 50 in my mind.
If we play the way we did in second half against Iraq we’ll be dead but we played better against Oman and even better against China. I am giving an edge to our boys and their great man in charge tomorrow.
 
I just put down $50 on Both Qatar and Iran to qualify, odds at 2.46, so you get back $123, which means you win $73.
You're doing it wrong. You should put $50 on the teams you don't support. That way if your favorite team wins, you don't care about the money. If your favorite team loses, then you have the winnings to buy yourself liquor and tissue.
 

IEI

Administrator
Staff member
Nov 10, 2002
14,508
3,341
You're doing it wrong. You should put $50 on the teams you don't support. That way if your favorite team wins, you don't care about the money. If your favorite team loses, then you have the winnings to buy yourself liquor and tissue.
LoL. Good strategy
 

Shahram

Elite Member
Oct 21, 2002
3,329
248
ترکیب احتمالی ایران مقابل ژاپن؛ معمای جانشینِ طارمی
ترکیب احتمالی ایران مقابل ژاپن؛ معمای جانشینِ طارمی

33132
16:57
07 بهمن 1397
کی‌روش تا 24 ساعت دیگر باید تصمیمش را بگیرد که کدام یک از بین قدوس، انصاری‌فرد و ترابی جانشین طارمی شود.
به گزارش وبسایت نود، بالاخره به روز موعود نزدیک شدیم و تقابلی که سال‌ها منتظرش بودیم تا 24 ساعت دیگر از راه می‌رسد. ایران در این سال‌ها که دوباره اوج گرفته و از بامِ آسیا پایین نمی‌آید، مدت‌ها منتظر بازی با ژاپن بود تا محکِ خوبی بخورد. ایران با وجود مصدومیت چند بازیکن تاثیرگذارش پیش از شروع تورنمنت مثل سعید عزت‌اللهی و علی قلی‌زاده و همچنین محرومیتِ بدهنگامِ مهدی طارمی از آمادگی خوبی برخوردار است. فقط در این 24 ساعت کی‌روش باید پاسخِ مهم‌ترین سوالِ ترکیب تیم ملی را پیدا کند. جایی که مهدی طارمی محروم شده و برای بازی فردا باید یک جایگزین برای او پیدا کند. گزینه‌های کی‌روش احتمالا یکی از بین سامان قدوس، کریم انصاری‌فرد یا مهدی ترابی است. با توجه به مشارکتِ کم‌رنگ قدوس در پرس‌ها احتمالا کی‌روش برای این بازی دشوار که نیاز به دفاع با همه بازیکن‌ها دارد، خیلی نمی‌تواند روی سامان حساب باز کند. انصاری‌فرد هم در بازی قبل توانایی‌اش را نشان داد، بعید است که در پست غیرتخصصی بازی کند و احتمالِ بازی کردن ترابی بیشتر از بقیه نفرات است.

دیگر تغییر تیم ملی نسبت به بازی قبل، بازگشت وحید امیری به قلب زمین است و با این تصمیم، احتمالا احسان حاج‌صفی نیمکت‌نشین می‌شود. همچنین وریا غفوری هم احتمالا بعد از دو بازی که استراحت کرده، به مسابقات برمی‌گردد و جای رامین رضاییان را می‌گیرد.
https://panel.90tv.ir/filemanager/photos/8/tjap.jpg
 

Shahram

Elite Member
Oct 21, 2002
3,329
248
کالبد شکافی حریف تیم ملی؛ رونمایی از نقاط ضعف و قوت "موریاسو ژاپن"
کالبد شکافی حریف تیم ملی؛ رونمایی از نقاط ضعف و قوت "موریاسو ژاپن"

13357
16:55
07 بهمن 1397
ژاپن در این دوره از رقابت های جام ملت ها همه مسابقات خود را برده اما ایرادهای ملموسی در کارشان دیده می شود.
به گزارش وبسایت نود، حدود 24 ساعت تا بازی حساس و سرنوشت ساز ایران و ژاپن باقی مانده است. تمام رسانه ها را که ببینید، نشانه ای است از این جدال هیجان انگیز و استرس‌زا.

با اینکه تعداد بردهایمان با ژاپن در تقابل های رو در رو یکسان است اما آنها در جام ملت ها به هیچ وجه حریف‌ آسانی نبوده اند. تا حدی که در سه تقابل با آنها در جام ملت ها نه برده ایم و نه گل زده ایم. اما گویا حالا قدرت فوق العاده تیم ملی و نوسان ژاپنی ها و حضورشان در دوره گذار، باعث شده تا امیدواری ها بیش از پیش شود.

برخلاف چیزی که در رسانه های خارجی گفته می شود؛ خود ژاپنی ها اصلا تیمشان را سامورایی نمی نامند. آنها اصولا لقب ثابتی برای تیم ملی فوتبالشان قائل نیستند و با توجه به سرمربی وقت خود، آن تیم را صدا می زنند. مثلا به تیم کنونی خود "موریاسو ژاپن" می گویند. پیش از این به تیم تحت هدایت آکیرا نیشینو، "نیشینو ژاپن" می گفتند و ...

سامورایی ها در این دوره هر 5 مسابقه خود را برده اند و تمام این بردها با حداقل فاصله ممکن بوده است. 3-2 مقابل ترکمنستان، 1-0 در برابر عمان، 2-1 مقابل ازبکستان، 1-0 در رویارویی با عربستان و 1-0 در دیدار با ویتنام. آنها 4 گل در نیمه نخست و 4 گل در 45 دقیقه دوم به ثمر رسانده اند و در سوی مقابل دو گل در نیمه اول و یک گل در نیمه مربیان دریافت کرده اند. یویا اوساکو به همراه ریتسو دوان با دو گل بهترین گلزنان ژاپن بوده اند و بعد از آنها یوشینوری موتو، گنکی هاراگوچی، تسوکاسا شیوتانی و تاکهیرو تومیاسو موفق به زدن یک گل شده اند. همگی این نفرات لژیونر هستند و در لیگ های آلمان، هلند، انگلیس، بلژیک و امارات توپ می‌زنند.



چگونه گل می زنند؟

کنارهای رونده

حضور یوتو ناگاتومو و هیروکی ساکای می تواند برگ برنده یک تیم در کارهای هجومی باشد. این دو مدافع باتجربه که چند سالی است در فوتبال اروپا و در سطح اول این قاره توپ می‌زنند در این دوره هم عملکرد فوق العاده ای در کارهای هجومی داشته اند. این دو بازیکن با ارسال های به موقع خود و نفوذهای گاه و بیگاه یک پلن ایده آل برای رسیدن به گل به شمار می آیند. ناگاتومو مقابل ترکمنستان یک پاس گل به همین شیوه برای اوساکو ارسال کرد. او در 32 سالگی همچنان یکی از بهترین مدافعان چپ قاره کهن به حساب می آید و سبک بازی او، شمای کوچکی از جوردی آلبا در تیم ملی اسپانیا است.

ترکیبی های حوالی محوطه

پاس های بریده، مثلث های نابود کننده و تصمیم های ناگهانی هافبک های خلاق تیم ژاپن، مهاجمین این تیم را در موقعیت های خوبی داخل محوطه یا روی قوس پشت 18 قدم قرار می دهد. گاها این پاس ها، دفاع حریف را از دور خارج می کند و مهاجمین سرعتی تیم مثل مینامینو و موتو را در موقعیت تک به تک قرار می دهد. نبوغ بالای ریتسو دوان، هاراگوچی و اندو در ارسال پاس های به این شکل می تواند بلای هر تیمی باشد. آنها با همین روش به ترکمنستان گل زدند؛ مقابل عمان و ویتنام پنالتی گرفتند و بارها موقعیت خطرناک به وجود آوردند.

ضربات ایستگاهی

سه گل ژاپن در این جام از روی ضربات ایستگاهی بوده است. دو گل از روی نقطه پنالتی و یک گل سرنوشت ساز از روی یک ضربه کرنر. البته یک بار دیگر آنها روی کرنر به ویتنام هم گل زدند اما برخورد توپ با دست مایا یوشیدا، این حربه را به نتیجه نرساند. آبی پوشان در این جام دو گل را با ضربه سر به ثمر رسانده اند و نباید فریب میانگین قدی نه چندان بالایشان را خورد. آنها با ارسال های کم ارتفاع و جای گیری های مناسب ضربات مهلکی به رقبا می زنند. مدافعین سرزنی چون یوشیدا و تومیاسو هم می توانند روی ارسال های ایستگاهی آنها را خطرناک تر از هر زمانی کنند. در ثانی هاراگوچی و دوان، نشان دادند که چشم بادامی ها در زدن ضربات پنالتی مانند بازیکنان عمان کم دقت نیستند.



چگونه گل می خورند؟

ارسال از جناحین

نفوذهای متعدد دو مدافع کناری ژاپن این فرصت را به رقبا می دهد تا از فضای پشت آنها کناره ها را به انقیاد خود دربیاورند و توپ های خطرناکی را ارسال کنند. قطعا دوئل جهانبخش و ناگاتومو یکی از زیباترین دوئل های جام خواهد بود. در کنار این ضعف شوئیچی گوندا گلر ژاپن روی خروج ها ضعف دارد و قد و قامت نه چندان بلندش مزید بر علت شده است. اگر دوز ارسال هایمان را افزایش دهیم قطعا می توانیم ژاپن را با مشکل روبرو کنیم.

شوت از راه دور

بازهم پای دروازه بان ژاپن در میان است. گلری که تا به اینجا جایگزین خلفی برای کاواشیما نبوده است. البته که خود کاواشیما هم هیچ وقت اعتماد صد در صدی هواداران ژاپن را به دست نیاورد و نتوانست جای خالی یوشیکاتسو کاواگوچی را پر کند. این دروازه بان در برابر ترکمنستان به همه نشان داد که چقدر روی شوت های از راه دور ضعف دارد و دروازه دو ضرب گیری است. باید دید شاگردان کی روش از این موهبت استفاده خواهند کرد یا بازهم چندان علاقه ای به شوت های از راه دور نشان نمی دهند. بی تردید این ضعف گلر 29 ساله ژاپنی ها بیشتر از همه، سامان قدوس را خوشحال خواهد کرد تا با استفاده از شوت های مهلک خود او را تسلیم کند.

عمقِ کند

مایا یوشیدا و تاکهیرو تومیاسو. مکمل یکدیگر هستند و تا به اینجا نمایش بدی هم نداشته اند اما یک ضعف بزرگ دارند. آنها کند هستند و در کورس ها جا می مانند. این ضعف بزرگ وقتی که تیمشان رو به جلو شیفت شده و به هنگام ضدحمله ها، بیشتر خودنمایی می کند. نمونه این نکته منفی را در بازی با ازبکستان می توان مشاهده کرد. الدور شومورودوف مهاجم 23 ساله ازبک ها که قطعا سرعتش از سردار ازمون بیشتر نیست با استفاده از گام های بلند خود و ضعف مدافعین مرکزی ژاپن در کارهای سرعتی، توانست یکی از زیباترین سولو گل‌های جام را به ثمر برساند. در کنار این، پرس های سنگین بازیکنان ما هم می تواند این دو مدافع را با مشکل روبرو کند. آنها در برابر ویتنام چنین اشتباهی را مرتکب شدند که بی دقتی مهاجم ویتنام مانع از گل خوردنشان شد.
 
Despite Jahanbakhsh goal, he has been one big disappointment at this tournament. He hasn't find his pace after his injury.
I would start with Saman instead of Jahanbakhsh, and Karim insted of Mehdi.
The guy has been nothing but a disappointment under CQ. Total junk compared to what he was in Holland.

Looks like things get to his head very fast. Has no belief in himself and fucks up/gives up very easily. That goal should've served as a clear sign to him that "he's got it", but it clearly didn't. He's just not a national team player.

I'm sure he'll score or assist some more goals in his Team Melli career, but they will be sporadic.

Oh and his move to Brighton was a very fucking dumb one too (for both him and the club).
 
Likes: Hooshmand

Hooshmand

Elite Member
Oct 12, 2011
8,762
1,008
UK
سامورایی ها با برنامه و پله پله پیش آمدند
انتظار جدال با خطرناک‌ترین ژاپن ممکن

تیم ملی فوتبال ایران عصر امروز در نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا به مصاف ژاپن خواهد رفت.
عرفان حاج‌بابایی:نظم،تلاش،کوشش. این ها توصیفاتی است که ما از ژاپنی ها در ذهن داریم.ژاپنی که برای ما مصداق بارز برنامه ریزی و پیشرفت است،اگر به تاریخ فوتبالش نگاه کنیم تا دهه 90 میلادی هیچ حرفی برای گفتن ندارد اما پس از آن به لطف یک هدف گذاری بلندمدت و دقیق توانستند خیلی سریع به بام فوتبال آسیا برسند.
ژاپنی که امروز در نیمه نهایی آسیا حاضر است،تا سال 1988 اصلا طعم حضور در این رقابت ها را نچشیده بود اما نکته جالب اینجاست که آن ها در دومین حضور خود در 1992 توانستند اولین قهرمانی خود در این رقابت ها را جشن بگیرند.
ژاپنی که با یک تلاش همگانی و الهام بخشی همه جانبه که کارتون معروف فوتبالیست ها و ستاره های تخیلی اش نظیر سوباسا و کاکرو هم بخش غیرقابل انکار آن بود،توانست با سرعت جت تمام غول های سنتی آسیا را پشت سر بگذارد و پس از آن در 1998 برای اولین بار طعم حضور در رقابت های جام جهانی را هم بچشد و با حضور مکرر در این رقابت ها و البته قهرمانی های پر تعداد در جام ملت ها طی سالیان گذشته، به یکی از پر افتخارترین تیم های قاره کهن بدل شود.
ژاپنی که تا همین 21 سال پیش به جام جهانی راه نیافته بود، حالا 6 دوره پیاپی است که در این رقابت ها حضور دارد و بارها هم طعم صعود از گروه را چشیده.همین مورد به خوبی جایگاه والای هدف و برنامه ریزی را در فوتبال این کشور نشان می دهد.آن ها که همین چندماه پیش در رقابت های جام جهانی 2018 خوش درخشیدند، حالا در جام ملت های 2019 هم استراتژی خاص خود را در پیش گرفته اند.پس از عملکرد چشم نواز سامورایی ها در روسیه که با صعود آن ها به دور بعدی بازی ها هم همراه شد، ژاپنی ها استارت یک تغییر نسل را زدند. تغییر نسلی که در آن ستاره هایی نظیر اوکازاکی،کیسوکه هوندا و کاگاوا که همه در اروپا بازی می کردند و کنار رفتند و تعدادی بازیکن جوان جای آن ها را گرفتند.نسل جوانی که حالا تورنمنت جام ملت های 2019 برایشان به یک تورنمنت تمرینی عالی تبدیل شده تا آب دیده شوند و با کسب تجربه بیشتر، به سوی هدف مهم تر یعنی جام جهانی 2022 قدم بردارند.جام جهانی ای که قطعا می توانیم از الان نام ژاپن را به عنوان یکی از تیم های حاضر در آن بنویسیم.ضمن اینکه نباید فراموش کرد که ژاپن در تابستان پیش رو باید در رقابت های کوپا آمه ریکای 2019 هم به عنوان یکی از تیم های مهمان حضور یابد.رقابت هایی که ژاپنی ها حتما حرف های زیادی در آن خواهند داشت.
ژاپن اما با همه این تغییرات حالا خود را به جمع 4 تیم برتر قاره آسیا رسانده.ژاپنی که قطعا خیلی ها انتظار نداشتند به این راحتی بیاید و در نیمه نهایی حاضر باشد.اما آن ها علی رغم تغییر نسل و حتی تغییر سبک بازی، حالا خود را در آستانه رسیدن به فینال این رقابت ها می بینند.به نظر می آید که تیم جوان شده ژاپن تا همینجا هم وظیفه خود را به خوبی انجام داده و در جدال برابر ایران فشار چندانی را روی خود حس نمی کند و حتما با آرامش بیشتری به بازی خواهند پرداخت.
ژاپن 2019،ترسناک‌تر از ژاپن 2018
تیمی که امروز می خواهد در مقابل ایران صف آرایی کند،به مراتب خطرناک تر از تیمی است که در جام جهانی 2018 دیدیم. ژاپن 2018 تیمی بود سراسر هجومی که گویی به ارائه فوتبال زیبا تعهد داشت. ژاپنی که بلژیک و کلمبیا را هم در فاز هجومی به چالش کشید اما در خط دفاع ضعیف بود و همین عدم تمرکز در عقب زمین باعث شد تا آن ها برد مقابل بلژیک را از دست بدهند. این ژاپن اما تیمی به شدت نتیجه گراست که چندان علاقه ای به ارائه فوتبال زیبا و تهاجمی ندارد. آن ها برای کسب پیروزی حاضرند حتی 75 درصد مالکیت توپ را به عربستان بدهند تا از دروازه شان دفاع کنند یا وقتی از ویتنام پیش می افتند عقب می کشند و حدودا یک نیمه به اداره کردن بازی می پردازند.
ژاپنی ها روی ضربات شروع مجدد مثل کرنرها برنامه دارند و بسیار خطرناک هستند.آن ها ثابت کرده اند که اگر گل جلو بیفتند،پارک کردن اتوبوس اصلی ترین برنامه آن هاست و این چیزیست که برای تیم ملی بسیار خطرناک است. با این حال نباید فراموش کرد که ایران از هرلحاظ تیم بهتری است و ما همانطور که توانستیم عمان و چین را با اقتدار از مقابل برداریم،در رقابت با ژاپن هم می توانیم همین کار را بکنیم.شاید کلید این اتفاق همان گل اول زود هنگامی باشد که در دو بازی قبلی کار ما را برای رسیدن به مرحله بعد آسان کرد
 

oghabealborz

Elite Member
Feb 18, 2005
15,124
2,604
Strawberry field
Jahanbakhsh plays good pressing and as he is not cutting in but staying wide, has less chances for goalmouth action. What matters is not individual performance but the team going to the final.
Spot on dude , he is a bit of a handful ,fast and strong that won't let the opponent breath comfortably .

With a bit more playing time he will find his range and fine tuning his moves and passes and his shots ,hopefully today !

I can't wait for the kick off , I know it is not going to be an easy game ,it is a battle against a powerful team ,good thing is japan plays football and we will see a decent game ...
 

oghabealborz

Elite Member
Feb 18, 2005
15,124
2,604
Strawberry field
Despite Jahanbakhsh goal, he has been one big disappointment at this tournament. He hasn't find his pace after his injury.
I would start with Saman instead of Jahanbakhsh, and Karim insted of Mehdi.
Hi Brando Jan!
It's a historic day with team melli today, one of those days that will be remembered for ever.
Jahanbakhsh has found his pace and is physically very strong right now, he may not have found his best touches yet, that takes a bit longer when you come back after a long absence, but any moment now he will get the precision part of his game right, it is more psychological than physical.
He will get there.
 

houmanbahal

Elite Member
Mar 27, 2005
25,421
887
42
ترکیب تیم ملی برابر ژاپن

علیرضا بیرانوند، احسان حاج صفی، رامین رضائیان، میلاد محمدی، مرتضی پورعلی گنجی، اشکان دژاگه، امید ابراهیمی، وحید امیری، محمدحسین کنعانی زادگان، علیرضا جهانبخش، سردار آزمون
 
Feb 4, 2005
25,254
5,471
I am watching on GLWIZ (IRIB Varzesh) but based on past experiences the IRIB feed will be lost. Can you please post your links here in case I lose the feed.