Dec. 27 (Ashoura) News/Discussions

Feb 7, 2004
13,568
0
#1


نماز جمعه بعد از انتخابات: بنده یک قدم عقب نمی نشینم!





تاسوعا همانگونه برگزار شد که انتظار آن می رفت. این که سپاه و نیروی انتظامی در تهران - و بموجب گزارش های انتشار یافته، در تمام شهرهای مهم و حساس ایران- به خیابان ها لشگر کشی کردند نه مهم است و نه حادثه ای تازه. مردم در7 ماه گذشته به این حضور عادت کرده اند. مهم اینست که تحت چنین محاصره ای مردم توانستند هم عزاداری اعتراضی کنند و هم شعارهایشان را بدهند. در تهران تظاهراتی که می توانست منحصر به خیابان انقلاب باشد، در دهها محله و خیابان برگزار شد. این لشگر کشی و خشونت و توحشی که نیروهای سپاه در لباس شخصی و نیروهای انتظامی در جریان سرکوب مردم و جلوگیری از وصل شدن گروه های مردم به هم و رسیدن به خیابان انقلاب از خود نشان دادند، شعارهای مردم را یک گام به جلو برد و در پاسخ به لشگر کشی سپاه، مردم خود را اینگونه معرفی کردند: این لشگر حسین است- یاور میرحسین است!

دهها فیلم و گزارش از حوادث دیروز در تهران و اصفهان و قم و نجف آباد و شهرهای دیگر روی شبکه یوتیوب و سایت ها و وبلاگ ها قرار گرفته است. چنان که تکرار آنها در پیک نت، خبر رسانی نیست، بلکه تکرار خبر است. تنها بعنوان یک نمونه فیلمی را از میان همه فیلم های انتشار یافته انتخاب کرده ایم که از [ame="http://www.youtube.com/watch?v=Y8nGekggEZ4&feature=player_embedded"]اینجا[/COLO"]YouTube- ‫شب عاشورا - تجمع در خیابان نیاوران‬‎[/ame] می توانید ببینید!
آنچه که بعد از حوادث دیروز و بعنوان قطعی ترین ارزیابی و تحلیل از اوضاع ایران می توان گفت اینست که بر خلاف ظاهر حوادث، مردم در حالت تهاجمی اند و حکومت در حالت دفاعی. تهاجم مردم با هزینه ای کمتر از کشته شدن همراه شده است و دفاع حکومت از موقعیت خویش بسیار وحشت زده تر و پرهزینه تر از گذشته. چنان که از وحشت تکرار تظاهرات قم – بمناسبت درگذشت آیت الله منتظری- دیروز حاضر به قبول هر هزینه ای شدند. از جمله بستن "در" مساجد. امری که در اسلام سابقه نداشته و درهای مساجد حتی شبها برای خوابیدن افراد بی سرپناه باید باز باشد. حمله به حسینیه جماران، که هنوز مبل ساده و چوبی آیت الله خمینی روی ایوان آنست، اوج این وحشت و پرداخت هزینه بود. سیمای جمهوری اسلامی حتی گوشه ای از عزاداری توام با تظاهرات مردم را پخش نکرد، اما این سانسور دیگر برای مردم اهمیت ندارد و اساسا چاره ساز هم نیست. چاره ساز نیست چون چه سیما نشان بدهد و چه ندهد، مردم خود به چشم خویش دیده و یا از دیگران می شنوند در شهر چه می گذرد و چه گذشته است.
تاسوعائی پشت سر ماند که حتی اگر یکنفر در خیابان ها نبود، همین لشگرکشی خیابانی و وحشت زده حاکمیت کودتائی، خود گویای تمام واقعیت حاکم بر ایران بود. حاکمیت بیمناک یک غفلت کوچک و ریختن میلیون ها نفر به خیابان هاست و مردم منتظر یک غفلت حاکمیت برای سرازیر شدن به خیابان ها. دراین میان، هر حادثه و رویدادی می تواند تبدیل به یک فرصت شود. هم حاکمیت کودتائی و هم مردم از این فرصت تا آن فرصت و از این ستون تا آن ستون با هم حرکت می کنند و هر یک در کمین غفلت دیگری!
حاکمیتی چنین وحشت زده و درکمین، حاکمیتی مستقر و با ثبات است؟ هیچکس – حتی دولت های خارجی- چنین ادعائی را نمی پذیرد.
 
Feb 7, 2004
13,568
0
#2
علیه گروه حاکم

منتظر ورود به صحنه

بچه های جبهه و جنگ باشید!



در این که باید منتظر یک حرکت غیر مترقبه از سوی بچه های جبهه و جنگ باشیم تردید نیست.

درفرهنگ ما ایرانی ها حرکات ناگهانی و شگفت آور امری نهادینه است. هریک از ما چقدر از این شیوه برخورد، در رفتارخودمان سراغ داریم! اول نگاه و تحمل می کنیم، به این امید که انشا الله گربه است و اشتباه می کنیم و اینطور نیست و درست می شود. ولی وقتی میبینیم که در اشتباه بوده ا یم و کار دارد از دست در می رود، آنوقت مثل ببری که خون جلوی چشمش را گرفته دیگر به هیچ چیز فکر نمی کنیم و با سر و بی محابا خود
را به آب و آتش می زنیم. در این جنبش هم حالا دیگر کار به جائی رسیده که مردم دیگر نه به برد و نه به باخت قضیه فکر نمی کنند. حتی به از دست دادن سر هم فکر نمی کنند، مهم اینست که مقابل طرف بایستند. و این درست همان منطق ایرانی است. منطقی که عاشورا را در ایران عاشورا و آن را حفظ کرد. عاشورا در ایران، عاشورائی است منطبق با فرهنگ و خصلت های ایرانی. نمونه های بیشمار در تاریخ ما از این ظلم ستیزی انفجاری و ناگهانی می توان برشمرد که ظالمان به یک باره غافلگیر شده اند ونفهمیده اند از کجا به تیرغیب گرفتار آمده اند. همین خصلت ایرانی را شما رفتار آقای منتظری دیدید. دیدید که چگونه، حتی بر اشتباه خمینی شورید و فریاد ظلم ستیزی به بزرگی تاریخ ایران سر داد و تا واپسین نفسهایش لحظه ای تردید نکرد. همین است که تردید نداشته باشید بچه های جبهه وجنگ کاری خواهند کرد کارستان. زمزمه هایش به گوشم می رسد. تحمل آنها نیز به سر می رسد. فهمیده اند که "گربه" نیست که با انشاء الله انکار شود. واقعه امروز و حمله به خانه امام را فقط یک حادثه مانند حوادث این 6 ماه نبینید. منتظر باشید!

(نام نویسنده محفوظ است)


 
Feb 7, 2004
13,568
0
#3
يورش وحشيانه و ضرب وشتم مادران عزادار توسط نيروهاي سرکوبگر

آژانس ايران خبر - ۱۳۸۸/۱۰/۵

بنابه گزارشات رسيد به فعالين حقوق بشر و دمکراسي در ايران، نيروهاي لباس شخصي به مادران عزادار يورش بردند و آنها را مورد ضرب وشتم قرار دادند.در اثر اين يورش وحشيانه يکي از مادران از ناحيه صورت زخمي گرديد و تعدادي ديگري از آنها مصدوم شدند.
روز شنبه 5 دي ماه حوالي ساعت 17:15 دقيقه مادران عزادار طبق روال هفتگي خود قصد داشتند که تجمع اعتراضي خود را در ميدان آب نماي پارک لاله آغاز کنند.آنها در حال تجمع بودند که نيروي انتظامي و لباس شخصي از تجمع آنها ممانعت کرد. مادران عزادار تجمع خود را در بيرون از پارک در خيابان فاطمي- کارگر آغاز کردند و در حال حرکت بودند.آنها در حين حرکت دست هاي خود را به نشانه پيروزي برافراشته بودند و به راه پيمائي ادامه ميدادند.
نيروهاي سرکوبگر انتظامي و بخصوص لباس شخصيها که از اعضاي سپاه پاسداران مي باشند به سوي مادران عزادار يورش بردند و آنها را با مشت لگد و باتون مورد ضرب وجرح قرار دادند. يکي از مادران عزادار مورد هجوم يکي از لباس شخصيها قرار گرفت واز ناحيه صورت زخمي گرديد. ساير مادران علاوه بر ضرب و جرح مورد بي حرمتي قرار گرفتند.در اين يورش تعداد زيادي از مادران عزادار مورد اصابت باتون هاي لباس شخصي قرار گرفتند.عليرغم يورشهاي وحشيانه، مادران دلير به راه پيمائي و اعتراض خود ادامه دادند و تا حوالي ميدان انقلاب در زمان تعيين شده هميشگي راس ساعت 18:00 به اعتراض خود پايان دادند.
 
Feb 7, 2004
13,568
0
#4
گزارش روز از تهران و اصفهان
حمله نیروهای دولتی به منزل آیت الله خمینی


فرشته قاضي


مراسم تاسوعا و شب عاشورا در تهران و اصفهان به خشونت کشیده شد. در خبرسازترین حمله، لباس شخصی ها با شعار "ابوالفضل علمدار، خامنه***ای نگهدار" به بیت آیت الله خمینی در جماران حمله کردند، شیشه های حسینیه را شکشتند و مردم عزادار را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

میزان خشونت در روز گذشته از سوی نیروهای نظامی و انتظامی و لباس شخصی ها به گفته شاهدان عینی از 30 خرداد، 13 آبان و 16 آذر بیشتر بوده است و تهران تبدیل به شهری امنیتی و پادگانی شده که در در تمام نقاط آن ، نیروهای نظامی و امنیتی مستقر شده اند.



حمله به خاتمی با پاره آجر

روز گذشته سخنرانی سید محمد خاتمی، رئیس جمهور سابق ایران در حسینیه شماره یک جماران با محاصره این حسینیه از سوی ماموران نظامی و امنیتی و حمله لباس شخصی ها به داخل آن ، ناتمام ماند.

خبرنگار "روز" که در داخل حسینیه حضور داشت گزارش داده است که از آغاز سخنرانی رئیس جمهور سابق ایران، لباس شخصی ها با شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه ، سعی در ایجاد اخلال در مراسم را داشتند اما موفق نمی شدند. حدود بیست دقیقه از شروع سخنرانی سید محمد خاتمی می گذشت که وی گفت: "قیام امام حسین برای جلوگیری از انحراف دین بود و میخواست با کسانی مقابله کند که به اسم دین حکومت می کردند ..." این سخن خاتمی با تشویق مردم حاضر همراه گردید اما به یک باره لباس شخصی هایی که در داخل حسینیه بودند به سمت تریبون حمله بردند و حتی به پرتاب پاره آجر به سمت سخنران پرداختند که منجر به آغاز در گیری شد و در همان موقع، محافظان خاتمی او را از سالن خارج کردند.

براساس این گزارش، لباس شخصی ها که تعداد آنها نزدیک به صد نفر بود، به ضرب و شتم مردم پرداخته و موبایل های دوربین دار مردم را می گرفتند. آنان راهرویی به سمت در خروجی تشکیل داده بودند و در دو طرف این راهرو ایستاده و مردم را با زنجیر و باتوم به شدت مورد ضرب و شتم قرار میدادند.

سایت پارلمان نیوز که متعلق به فراکسیون خط امام مجلس است، این حرکت لباس شخصی ها را در شباهت کامل با منش یزیدیان توصیف کرده و نوشته است: "این حرکت گروهک فشار در شب عاشورا حسینی در حضور اعضای بیت امام راحل، شباهت کاملی با اخلاق و منش یزیدیان داشت که با ادعای دفاع از اسلام و ولایت به مردم بی سلاح، عزادار و با تقوا حمله کردند".



تهدید مردم قبل از شروع سخنرانی

یک شاهد عینی از درون حسینیه به "روز" گفته است که قبل از شروع سخنرانی خاتمی، افراد لباس شخصی که در حسینیه حضور داشتند مردم را تهدید میکردند و از آنها می خواستند که حسینیه را ترک کنند و می گفتند که بهتر است بیرون بروید چون اینجا درگیری خواهد شد اما مردم توجه نکرده و با شعار "صل علی محمد، بوی خمینی آمد" از خاتمی استقبال کردند.

درگیریها در داخل حسینیه جماران در حالی اتفاق می افتاد که هزاران نفر از مردم پشت درهای بسته این حسینیه تجمع کرده بودند.

براساس گزارش خبرنگاران "روز" هزاران نفر از مردم که برای حضور در مراسم حسینیه جماران و سخنرانی سید محمد خاتمی به این حسینیه آمده بودند، با درهای بسته حسینیه مواجه شدند.

یکی از شاهدان عینی که در مقابل حسینیه جماران حضور داشت به "روز" گفت: من وقتی رسیدم دیدم که درهای حسینیه بسته است و جمعیت بسیاری تجمع کرده اند، نمی توانم تعداد جمعیت را تخمین بزنم اما بالای ده هزار نفر بودند و هر لحظه هم بر تعداد اضافه می شد. مردم می خواستند بلند گو بگذارند جلوی حسینیه تا صدای داخل را بشنوند و سخنرانی خاتمی را گوش کنند اما ماموران اجازه ندادند. مردم آرام بودند و شعار تندی سر داده نمی شد شعار ها در حد "یا حسین ، میر حسین – ابولفضل علمدار ، کروبی رو نگهدار" و همچنین "کروبی زنده باد ، موسوی پاینده باد" بود اما به یکباره گارد ویژه به همراه لباس شخصی ها به مردم حمله کردند و به شدت مردم را با زنجیر و چماق و باتوم زدند، سپس گاز اشک آور زدند و در این موقع بود که شعارهای مردم تندتر شد و مردم شعار میدادند: "این ماه ماهه خونه، سید علی سرنگونه" ، "مرگ بر دیکتاتور" و ...

به گفته این شاهد عینی، مسجدی در نزدیکی حسینیه شماره یک جماران واقع است که مردم در مقابل این مسجد نیز تجمع کرده بودند. تا این که ماموران برق مسجد را قطع کرده و به میان مردم حمله بردند تا آنها را متفرق کنند و درگیریها شدت گرفت.

این شاهد عینی افزود: به یکباره می ریختند توی جمعیت و یکی دو نفر را می کشیدند بیرون و چند نفره به جان او می افتادند و به شدت مورد ضرب و شتم قرار می دادند که مردم در واکنش فریاد می زدند "بی شرف ها". آنها گاز اشک آور زدند و سپس با باتوم الکتریکی به جان مردم افتادند و باز شعار های مردم تند تر شد و فریاد می زدند "مرگ بر خامنه ای" و "تجاوز، جنایت، مرگ بر این ولایت".

این شاهد عینی ادامه داد: من به اتفاق بخشی از جمعیت به سمت نیاوران راه افتادم و سر یاسر که رسیدیم درگیری خیلی شدید بود و کسانی که سوار بر ماشین بودند برای حمایت از مردم به طور ممتد بوق میزدند اما لباس شخصی ها یک هو به جان ماشین ها افتاده و ماشین هایی که بوق میزدند را پلاکشان را می کندند. شیشه های برخی ماشین ها را نیز خرد کردند.

به گفته این شاهد عینی، در سه راه یاسر، یک باره سی یا چهل موتورسوار به مردم حمله کردند. موتور سوار ها با موتور به سمت مردم رفته و روی آنها می پریدند. زمین هم پر بود از سنگ هایی که لباس شخصی ها ، با آنها مردم را مضروب کرده بودند.



درگیری، از جماران تا تجریش

براساس گزارش رسیده، درگیری ها از جماران تا نیاوران و میدان تجریش ادامه داشت و نیروهای نظامی و گارد ویژه با خشونت بسیار مردم را مورد حمله قرار دادند. خبرنگار "روز" از شلیک پیاپی گاز اشک آور و گاز فلفل به سمت مردم و تیراندازی هوایی خبر داده است. مردم در مقابل سطل های آشغال را آتش زده بودند تا گاز اشک آور را خنثی کنند. نیروهای گارد ویژه بر اساس گفته های شاهدان عینی چندین اتومبیل را مورد حمله قرار داده و با ضربات باتوم خسارات شدیدی به این اتومبیل ها وارد کردند. تعداد زیادی از مردم مضروب شده و دچار شکستگی سر ، دست و یا پا شده و به بیمارستان منتقل شده اند و تعدادی نیز بازداشت شده اند که از میزان افراد بازداشت شده خبری در دست نیست.

"این لشکر حسینه- حامی میرحسینه" ، "نصر من الله و فتح قریب- مرگ بر این دولت مردم فریب" ، "امروز کربلا اینجاست" ، "احمدی عمروعاص - 63 درصد اینجاست" ، "ما اشک تمساح نمی خوایم - دولت مصباح نمیخوایم" ، "مرگ بر خامنه ای" ، "معاویه حیا کن- سلطنت و رها کن" ، "خامنه ای یزید شد- روی یزید سفید شد" ، "تهران شده کربلا" و... شعارهایی است که دیروز در اقصی نقاط تهران از سوی مردم سر داده می شد.

همچنین فیلم هایی در سایت یوتیوب منتشر شده که نشان می دهد مردم فریاد می زدند: "محمود خائن آواره گردی، خاک وطن را ویرانه کردی، کشتی جوانان وطن، الله اکبر، کردی هزاران در کفن، الله اکبرف مرگ بر تو…"



محاصره دارالزهرا

همزمان در حالی مراسم شب عاشورا در دارالزهرا تهران برگزار شد که بیش از 2000 بسیجی آن را محاصره کرده بودند. سایت نوروز از حمله لباس شخصی ها به اتومبیل هادی غفاری و شکستن سر همسر این روحانی با آجر خبر داده است. علی اکبر محتشمی پور که بنیانگذار و متولی دارالزهراست نیز هدف تهاجم نیروهای لباس شخصی قرار گرفت.

لباس شخصی ها که دار الزهرا را به محاصره در آورده بودند مانع از ورود مردم به داخل آن می شدند که با اعتراض مردم به این قضیه به درگیری انجامید. سپس گاز اشک اور پرتاب شد و مردم بسیاری مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

وب سایت نوروز گزارش داده که عده ای از لباس شخصی ها چندین بار قصد بالا رفتن از دیوار و ورود به محل دارالزهرا را داشتند که با ممانعت عده ای دیگر از خودشان که این اقدام را مغایر "دستورالعمل" می دانستند از این کار صرف نظر کردند.

دارالزهرا پس از انتخابات اخیر ریاست جمهوری محل برگزاری دعای کمیل اعضای جنبش سبز بود که با دستگیری حسین نورانی نژاد، هماهنگ کنندۀ این برنامه ها و نیز مهدی اقبال که خواننده دعای کمیل بود، مدتی از فعالیتش کاسته شد تا آمادۀ اجرای برنامه های عزاداری در ماه محرم شود.



درگیرهای سطح شهر تهران

از ساعات نخستین روز گذشته ، مناطق مختلف شهر تهران به شدت ملتهب و نا آرام بود. انقلاب، فردوسی، امام حسین، هفت تیر، پل چوبی، تقاطع نواب صفوی تا میدان انقلاب و از میدان انقلاب تا تقاطع چهار راه ولیعصر نیروهای ویژه در فاصله های کمی از هم مستقر شده بودند.

به گفته شاهدان عینی، مردمی که در سکوت و بدون سردادن شعار در میدان امام حسین تجمع کرده بودند با حمله گارد ویژه مواجه شدند و درگیری شروع شد. گارد ویژه برای متفرق کردن مردم از گاز اشک اوراستفاده کرد و اقدام به تیراندازی هوایی نمود. "این ماه ماه خونه، سیدعلی سرنگونه" و "خامنه***ای یزید شد، روی یزید سفید شد" ، شعارهایی است که بعد از حمله نیروهای نظامی به مردم، از سوی مردم سرداده می شده است.

تعقیب و گریز ها در خیابان های فرعی ادامه داشت و موتورسواران به تعقیب مردم در این خیابان ها و ضرب و جرح آنها می پرداختند. همچنین، ماشین هایی که در همراهی با مردم بوق میزدند مورد حمله گارد ویژه قرار گرفته و شیشه هایشان می شکست.

همزمان مسافران اتوبوس***های بی***آر***تی که از خیابان آزادی و انقلاب در حرکت هستند در همراهی با مردم شروع به شعار دادن کرده اند. فیلمی که در سایت یوتیوب منتشر شده مسافران یکی از این اتوبوس ها را نشان می دهد که شعار می دهند: "معاویه حیا کن، سلطنت رو رها کن" و "دیکتاتور ننگت باد، منتظری روحت شاد".

این در حالی است که خبرنگار "روز" از تهران گزارش داده است بسیاری از فعالان سیاسی و مطبوعاتی از ساعات اولیه روز گذشته تحت نظر بوده و نیروهای امنیتی به طور کاملا محسوس آنها را تعقیب می کرده اند، و حتی به برخی از آنان به صورت تلفنی هشدار داده شده بود که از خانه خارج نشوند.

از سوی دیگر، گزارش های شاهدان عینی از بازرسی شهروندان در متروو ضبط تلفن های همراه مردم توسط نیروهای نظامی و امنیتی حکایت دارد. هنوز از تعداد دستگیر شدگان، آمار دقیقی در دست نیست.



حمله به دفتر خبرگزاری ایسنا

براساس گزارش ها موتورسواران یگان ویژه، در تعقیب معترضانی که در کوچه***های فرعی میدان انقلاب در ساختمان خبرگزاری ایسنا پناه گرفته بودند، به این ساختمان حمله کرده و با زنجیر و باتوم به شدت معترضان را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

خبرگزاری ایسنا با نتشار خبری این موضوع را تایید کرده است. براساس خبر این خبرگزاری، "در پي برخي فعل و انفعالات در خيابان و ميدان انقلاب و تعقيب و گريز برخي شعاردهندگان از سوي يگان ويژه ناجا، برخي از شعاردهندگان با هجوم به در مخصوص عبور و مرور پرسنل اين خبرگزاري به محوطه حياط وارد شدند كه به رغم ممانعت و تذكر انتظامات صورت گرفته، به حضور افراد تعقيب كننده نيز منجر شد".

براساس این خبر، این اتفاقت چند دقیقه ای به طول انجامیده و يكي از خبرنگاران اين خبرگزاري كه سعي در هدايت تمامي افراد ياد شده به بيرون از محوطه خبرگزاري را داشت، مضروب شده است.



خشونت در اصفهان

همزمان با تهران عزاداری شب عاشورای حسینی در اصفهان نیز به خشونت کشیده شد.

یکی از شاهدان عینی در این زمینه به "روز" گفت: از ظهر این طور شایع شده بود که آیت الله طاهری بعد از نماز مغرب و عشا به مسجد اعظم می روند. ما نیز به سمت این مسجد راه افتادیم و زمانی که رسیدیم، تعدادی مامور به صورت پراکنده در اطراف مسجد حضور داشتند. با این وجود نزدیک ساعت 7:30 مردم بسیاری در مسجد اعظم جمع شده بودند و همانطور که برنامه عزاداری و نوحه خوانی در مسجد در جریان بود بیرون مسجد شروع به دادن شعارمرگ بر دیکتاتور کردند. ده دقیقه نگذشته بود که ماموران ریختند داخل مسجد و به متولیان مسجد گفتند که یا بلندگو را خاموش و مسجد را تخلیه کنید یا اینکه خود ما اینکار را خواهیم کرد. مسئولین مسجد هم به خاطر جلوگیری از درگیری در مسجد ابتدا قسمت آقایان را تخلیه کرده و بعد با ایجاد یک زنجیره انسانی تا سر خیابان مسجد، زنها را بدرقه کردند که آسیبی نبینند و ماموران درب مسجد را بسته و اطراف مسجد را محاصره کردند.

این شاهد عینی افزود: مردم در مقابل جلوی مسجد جمع شده و شروع به شعار دادن کردند که به یکباره ماموران به مردم هجوم آوردند و با سنگ ، باتوم، چماق، گاز اشک آور و اسپری فلفل به جان مردم افتادند. در اثر حمله وحشیانه مامورین جمعیت در خیابان حسین آباد محله علی آباد و خیابان ارتش پخش شدند و دامنه درگیری افزایش پیدا کرد و مردم هم با پرتاب سنگ جواب مامورین را می دادند، اما ماموران پرتاب تعدادی گاز اشک آور مردمی که دور هم جمع شده بودند را پراکنده کردند و افرادی که جدا شده بودند را به شدت مورد ضرب و شتم قرار می دادند و با کتک سوار مینی بوس هایی که سر خیابان مسجد اعظم پارک شده بود می کردند.

به گفته این شاهد عینی، مرتب به تعداد مامورین اضافه می شد و چون موقع شلیک گاز اشک آور مردم مجبور به دویدن و فرار کردن می شدند و جمعیت از هم می پاشید، هم شدت ضرب و شتم و هم تعداد بازداشت شدگان زیاد بود.

به گفته این شاهد: در این فاصله خیلی از کسانی که مضروب می شدند به خانه های محل پناه می بردند و خیلی از منازل هم دربهای پارکینگ و حیاط شان را باز گذاشته بودند که موقع حمله ماموران، مردم به خانه های آنها پناه ببرند حدود ساعت 9 بود که فضا به شدت ملتهب بود اما از میزان درگیریها کاسته شد و جمعیت کم کم پراکنده شدند. اما تا ساعت 10 خیابان مسجد اعظم و تمامی کوچه های منتهی به آن توسط مامورین بسته شده بود و سرتاسر حسین آباد و ارتش، مملو از نیروهای نظامی و گارد ویزه و لباس شخصی بود.

همزمان خبرنگار "روز" از اصفهان گزارش داده است که حدود ساعت 9:5 دقیقه مسولان مسجد از مسول نیروهای انتظامی حاضر در محل اجازه گرفته و در مسجد را باز کردند تا غذاهای نذری را که برای شام هیات عزاداری تهیه شده بود قبل از فاسد شدن از آنجا ببرند که با موافقت ماموران و با نظارت آنها، اجازه داده شد، غذاهای بسته بندی شده را خارج کرده و به یکی از محله های محروم شهر ارسال کنند.

گزارش خبرنگار "روز" می افزاید: در هنگام انتقال غذاها از مسجد به کامیونتی که حاضر بود، نیروهای نظامی درخواست کرده اند که از این غذاهای نذری به ماموران گارد ویژه و لباس شخصی های حاضر در محل داده شود که این امر با مخالفت شدید مسولان مسجد مواجه شده است.

این گزارش از بروز درگیری در خیابان چهارباغ، همچنین شهدا حکایت دارد و فضای شهر به اصفهان به شدت امنیتی گزارش شده و حتی در خیابان های فرعی نیز، پر از مامور و نیروی نظامی است.
 

masoudA

Legionnaire
Oct 16, 2008
6,199
22
#10
Today is a big day - God keep our kids safe. I am 100% sure IR is dead, and Khamenei will end-up in a disaster hard to even imagine - it's just the way God works. But how many more of our brave must fall?
 
Feb 7, 2004
13,568
0
#11
در اصفهان
نیروهای امنیتی با باتوم، گاز اشک آور و گاز فلفل به مردم عزادار حمله کردند

جنبش راه سبز (جرس): در ادامه برخورد با عزاداران حسینی و سوگواران آیت الله منتظری دراصفهان، روز گذشته محله حسین آباد اصفهان صحنه درگیری نیروهای لباس شخصی و یگان ویژه با مردم عزادار بود.


نیروهای امنیتی با باتوم، گاز اشک آور و گاز فلفل به مردم عزادار حمله کردند و مسجد اعظم حسین آباد، از پایگاه های اصلی نیروهای انقلابی اصفهان در دوران مبارزه با رژیم شاهنشاهی را بسته و از ورود عزاداران و هیات های مذهبی که به صورت سنتی در این مسجد گردهم می آمدند جلوگیری کردند.


گزارش های رسیده از اصفهان بازداشت حداقل بیست نفر در درگیری های امروزعصر اصفهان را تائید می کند.


براساس گزارش سایت نوروز، ماموران امنیتی مسیرهای ورودی به محله حسین آباد اصفهان را مسدود کردند و از تردد برخی هیات های مذهبی در این محله جلوگیری کردند.


همچنین نیروهای امنیتی خانه و دفتر آیت الله طاهری را نیز به طور کامل محاصره کردند.


روز آنلاین نیز به نقل از شاعدان عینی گزارش داده است: از ظهر این طور شایع شده بود که آیت الله طاهری بعد از نماز مغرب و عشا به مسجد اعظم می روند. ما نیز به سمت این مسجد راه افتادیم و زمانی که رسیدیم، تعدادی مامور به صورت پراکنده در اطراف مسجد حضور داشتند. با این وجود نزدیک ساعت 7:30 مردم بسیاری در مسجد اعظم جمع شده بودند و همانطور که برنامه عزاداری و نوحه خوانی در مسجد در جریان بود بیرون مسجد شروع به دادن شعارمرگ بر دیکتاتور کردند. ده دقیقه نگذشته بود که ماموران ریختند داخل مسجد و به متولیان مسجد گفتند که یا بلندگو را خاموش و مسجد را تخلیه کنید یا اینکه خود ما اینکار را خواهیم کرد. مسئولین مسجد هم به خاطر جلوگیری از درگیری در مسجد ابتدا قسمت آقایان را تخلیه کرده و بعد با ایجاد یک زنجیره انسانی تا سر خیابان مسجد، زنها را بدرقه کردند که آسیبی نبینند و ماموران درب مسجد را بسته و اطراف مسجد را محاصره کردند.


این شاهد عینی گفت: مردم در مقابل جلوی مسجد جمع شده و شروع به شعار دادن کردند که به یکباره ماموران به مردم هجوم آوردند و با سنگ ، باتوم، چماق، گاز اشک آور و اسپری فلفل به جان مردم افتادند. در اثر حمله وحشیانه مامورین جمعیت در خیابان حسین آباد محله علی آباد و خیابان ارتش پخش شدند و دامنه درگیری افزایش پیدا کرد و مردم هم با پرتاب سنگ جواب مامورین را می دادند، اما ماموران پرتاب تعدادی گاز اشک آور مردمی که دور هم جمع شده بودند را پراکنده کردند و افرادی که جدا شده بودند را به شدت مورد ضرب و شتم قرار می دادند و با کتک سوار مینی بوس هایی که سر خیابان مسجد اعظم پارک شده بود می کردند.


به گفته این شاهد عینی، مرتب به تعداد مامورین اضافه می شد و چون موقع شلیک گاز اشک آور مردم مجبور به دویدن و فرار کردن می شدند و جمعیت از هم می پاشید، هم شدت ضرب و شتم و هم تعداد بازداشت شدگان زیاد بود.


به گفته این شاهد: در این فاصله خیلی از کسانی که مضروب می شدند به خانه های محل پناه می بردند و خیلی از منازل هم دربهای پارکینگ و حیاط شان را باز گذاشته بودند که موقع حمله ماموران، مردم به خانه های آنها پناه ببرند حدود ساعت 9 بود که فضا به شدت ملتهب بود اما از میزان درگیریها کاسته شد و جمعیت کم کم پراکنده شدند. اما تا ساعت 10 خیابان مسجد اعظم و تمامی کوچه های منتهی به آن توسط مامورین بسته شده بود و سرتاسر حسین آباد و ارتش، مملو از نیروهای نظامی و گارد ویژه و لباس شخصی بود.


همزمان گزارش ها زا اصفهان حاکی است حدود ساعت 9:5 دقیقه مسولان مسجد از مسول نیروهای انتظامی حاضر در محل اجازه گرفته و در مسجد را باز کردند تا غذاهای نذری را که برای شام هیات عزاداری تهیه شده بود قبل از فاسد شدن از آنجا ببرند که با موافقت ماموران و با نظارت آنها، اجازه داده شد، غذاهای بسته بندی شده را خارج کرده و به یکی از محله های محروم شهر ارسال کنند.


این گزارش می افزاید: در هنگام انتقال غذاها از مسجد به کامیونتی که حاضر بود، نیروهای نظامی درخواست کرده اند که از این غذاهای نذری به ماموران گارد ویژه و لباس شخصی های حاضر در محل داده شود که این امر با مخالفت شدید مسولان مسجد مواجه شده است.


این گزارش از بروز درگیری در خیابان چهارباغ، همچنین شهدا حکایت دارد و فضای شهر به اصفهان به شدت امنیتی گزارش شده و حتی در خیابان های فرعی نیز، پر از مامور و نیروی نظامی است.
 

Ali(ISP)

Tottenham till I die
Oct 16, 2002
25,912
28
Southampton, UK
#13
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=UhE5JhazfKA"]YouTube- Tasoa 6= گزارش ویژه از تظاهرات روز تاسوعا[/ame]
 

Ali(ISP)

Tottenham till I die
Oct 16, 2002
25,912
28
Southampton, UK
#14
and fights break out in jamaran during khatami's speech

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=HwBbELVh354&feature=player_embedded"]YouTube- ‫شب عاشورا، حمله به سخنرانی خاتمی در جماران‬‎[/ame]
 
Feb 7, 2004
13,568
0
#16
EDITORIAL:Iran's perfect storm

Today, the Islamic regime in Iran faces what could be a perfect storm. A respected opposition leader is being mourned, it is the most holy day of the year for Shiites, and the pro-democracy Green Movement is more energized and radicalized than ever. The spirit of liberation is alive and well.

A week ago, Grand Ayatollah Montazeri passed away at age 87. Montazeri was a senior regime critic who at one time had been the designated successor to Ayatollah Khomeini, but he broke with the revolution when he saw the destructive path it was taking and was sent into internal exile in the holy city of Qom. In November, when the Islamic regime celebrated the 30th anniversary of the occupation of the U.S. Embassy in Tehran, Montazeri said, "At the time, I supported it, but not today. It was a mistake."

Montazeri became the spiritual godfather of the reform movement and was a strong supporter of the June 2009 street protests that broke out in the wake of Iran's presidential election, which was widely believed to have been rigged. At Montazeri's funeral on Monday, hundreds of thousands of demonstrators turned out, chanting anti-regime slogans and skirmishing with pro-regime Basij militia. It was the largest single civil protest since the street marches last June that made worldwide headlines.

Shiites traditionally observe another day of mourning on the seventh day after death, and by coincidence this falls on Ashura, the Shiite religious holiday that commemorates the death of Imam Hussein, a grandson of Muhammad, at the Battle of Karbala in the year 680. To Shiites, the purported martyrdom of Hussein is the defining moment of their faith, and masses of people turn out on Ashura for public expressions of devotion. Since political demonstrations have been banned in Iran, the opposition uses events like this as opportunities to manifest its discontent. The day of mourning could turn into a day of fury.

There are increasing signs that the reform movement is turning more radical. There were widespread demonstrations at Iranian universities on Student Day, Dec. 7. As Ilan Berman observes on the facing page, the Student Day demonstrations had a harder edge than the protests in June. Last summer, the main focus was the disputed outcome of the presidential election. Now Iran's young voices are calling for fundamental change. Student marchers in Tehran burned portraits of Supreme Leader Ayatollah Khamenei and carried Iranian flags from which they had cut the emblem representing Allah. The protests in June were reformist; Student Day verged on the revolutionary.

In one of his last statements, Montazeri warned against the radicalizing trend, but with his passing, the movement has lost his steadying hand. He was a living link to the spirit and ideals of the original revolution, and above all a survivor. There is no obvious replacement for him. Defeated presidential candidate Mir Hossein Mousavi, who is the most recognized reform leader, is also trying to prevent the movement from turning to violence.

In the wake of Student Day protests, Mr. Mousavi called for protests to remain peaceful, arguing that "none of us should give an excuse to those who oppose the people." Clearly, the regime needs no excuse; when Mr. Mousavi appeared at Montazeri's funeral, a group of regime thugs disguised as mourners attacked him and smashed the back window of his car.

One of our New Year's wishes is that peaceful change comes to Iran, but the regime will do everything in its power to prevent that from happening. Hopefully the reform movement will reach critical mass before the Islamic regime's nuclear program does.

http://www.washingtontimes.com/news/2009/dec/27/irans-perfect-storm-49311864/
 
Feb 7, 2004
13,568
0
#18
خانواده های زندانیان سیاسی نوزدهمین بیانیه خود را در آستانه روز عاشورا صادر کردند. در این بیانیه آمده است: ظهر عاشورا وعده همه بستگان آزادگان دربند است که هرجا که خیمه حسینی برپاست الله اکبر گویان و با فریاد یاحسین و یازینب، رهایی عزیزانمان را که بیش از شش ماه است در بند و رنجند، طلب کنیم.
 
Feb 7, 2004
13,568
0
#19
Francesco Totti sent a message in Farsi to Iranian youth fighting or their freedom


[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Ay3ZPO-0xLY"]YouTube- Francesco Totti sent a message in Farsi to Iranian youth fighting or their freedom[/ame]