Happening now...

Pooya

Administrator
Staff member
Sep 23, 2004
35,398
1,454
Vancouver, Canada
www.IranSportsPress.com
Sorry the language Vali ghiafash mesl kir Khar mimoone
Aslan nemire too kalam ke kesi too 2021 be Imam Z bavar dashte bashe!
Like you really think there is a dude alive at the bottom of a well in Iran?

Taa mardomemoon enghadar naa agaah hastan, hokomatemoon avaz besho nist. Az maast ke bar maast.
I know many blame Arabs and Islam, na azizam, oon moshkel nist, hamin Arab haa ke maa modaam maskharashoon mikonim, bebin too Dubai chi dorost kardan, bad biya baa Khozestan moghayese kon! Faselashoon zire 500 km hast baham!
 

IEI

Administrator
Staff member
Nov 10, 2002
14,508
3,342
Aslan nemire too kalam ke kesi too 2021 be Imam Z bavar dashte bashe!
Like you really think there is a dude alive at the bottom of a well in Iran?

Taa mardomemoon enghadar naa agaah hastan, hokomatemoon avaz besho nist. Az maast ke bar maast.
I know many blame Arabs and Islam, na azizam, oon moshkel nist, hamin Arab haa ke maa modaam maskharashoon mikonim, bebin too Dubai chi dorost kardan, bad biya baa Khozestan moghayese kon! Faselashoon zire 500 km hast baham!
Mozdooran
Nooneh shabeshoon intori dar miad
They don't even believe in anything, they learned this BS works and they go with it.
 
Oct 18, 2010
6,271
849
the head of american shooting federation was happy about javad winning.
may be clint eastwood can make a sequel to his 'american sniper' and call
it the 'iranian sniper' :ROFLMAO:

 

rahim

Elite Member
Oct 23, 2003
3,191
2,715
behbahan
ارشِ عجیب و غریب تلویزیون از بازی کیمیا علیزاده و ناهید کیانی

گزارشِ عجیب و غریب تلویزیون از بازی کیمیا علیزاده و ناهید کیانی
روزنامه شرق نوشت: کیمیا علیزاده، همان ورزشکاری بود که در بازی‌های المپیک ریو ۲۰۱۶ برای کاروان ایران تاریخ‌سازی کرد و موفق شد اولین مدال تاریخ زنان ایران در این بازی‌ها را به دست بیاورد؛ اما چندی بعد، او به دلایل مختلف تصمیم به مهاجرت از ایران گرفت تا به آلمان سفر کند و پناهنده شود.
مهاجرت کیمیا از ایران اما در بازه‌ای از زمان رخ داد که او فرصت زیادی برای فراهم‌کردن کارهای شهروندی‌اش نداشت و عنوان شد که شانسی برای رسیدن به المپیک ۲۰۲۰ ندارد؛ اما شیوع ویروس کرونا و به‌تعویق‌افتادن المپیک باعث شد او به مراحل انتخابی برسد ولی با کسب نتایج نه‌چندان درخورتوجه، از این طریق هم نتوانست کسب سهمیه کند. نهایتا اسم او در فهرست تیم پناهندگان المپیک گنجانده شد تا فرصت مبارزه در المپیک توکیو ۲۰۲۰ را زیر پرچم کمیته بین‌المللی المپیک به دست بیاورد.

درست از همان زمان به بعد بود که مشخص شد مبارزه ناهید کیانی، جانشین او در تیم ملی ایران، با کیمیا، در بازی‌های المپیک یک بازی معمولی نخواهد بود؛ مسابقه‌ای که از آن به‌عنوان جدال هم‌تیمی و خواهران دیروز یاد می‌شد، اهمیت زیادی در ایران پیدا کرد.

با وجود این برای تلویزیون ایران، این رقابت کمی قبل از ساعت ۵:۳۰ شکل گرفت؛ رقابتی که مشخصا در برنامه ویژه المپیک شبکه ‌۳ با قصد و غرضی مشخص، برای زیرسؤال‌بردن کیمیا علیزاده تهیه و طراحی شده بود. تلویزیون به بهانه این دیدار، با پخش چند آیتم و البته صحبت‌های عجیب‌وغریب مجری و کارشناسان برنامه، در تلاش بود تا چهره‌ای زشت از کیمیا علیزاده، دختری که تنها مدال تاریخ المپیک را برای ایران گرفته، به تصویر بکشد.

تخریب کیمیا علیزاده در تلویزیون و پیش از رقابتش با ناهید کیانی در چهار مرحله شکل گرفت؛ با دو آیتم، صحبت‌های نه‌چندان کارشناسانه و البته یک گزارش جنجالی از بازی این دو هم‌تیمی قدیمی. در این برنامه ابتدا بیژن خراسانی که به‌عنوان گزارشگر حضور داشت، مقدمه‌چینی کرد و گفت که کمیته بین‌المللی المپیک دوستی «خاله‌خرسه» را رقم زده و جدول را به گونه‌ای سیاسی در این گروه ترسیم کرده تا ناهید کیانی به کیمیا علیزاده برخورد کند. او سپس با به‌سخره‌گرفتن عملکرد کیمیا علیزاده از این گفت که تابه‌حال هیچ بردی نداشته و به دلیل مسائل سیاسی به المپیک راه داده شده است. خراسانی از طرف مردم هم صحبت کرد و گفت مردم ما آگاه هستند و این اتفاقات رقم‌خورده را به‌خوبی درک می‌کنند. نهایتا هم از این گفت که شرایط ذهنی و جسمی ناهید کیانی بهتر از کیمیا علیزاده است.

بعد از این صحبت‌ها نوبت به پخش نخستین آیتم رسید که به رشد ورزش زنان ایران بعد از انقلاب پرداخت. در این برنامه به افتخارات زنان ورزشکار ایرانی اشاره شد و اولین مدال‌های به‌دست‌آمده در سطوح مختلف مورد بررسی قرار گرفت ولی نکته عجیب این‌که وقتی نوبت به المپیک ریو رسید، اسم کیمیا علیزاده سانسور شد و فقط به گفتن این جمله بسنده شد که طلسم کسب مدال در المپیک برای زنان ورزشکار ایران به دست ورزش تکواندو شکسته شد.

از این زمان به بعد تخریب کیمیا علیزاده در تلویزیون شتاب بیشتری گرفت؛ بهزاد کاویانی که به جمع مجری و گزارشگر برنامه اضافه شده بود، ابتدا با اشاره به مدال طلایی که جواد فروغی در تیراندازی گرفت، کنایه‌ای تند به کیمیا علیزاده زد: «وقتی آقای فروغی مدال گرفت در آن لحظه به این فکر کردم که چقدر این آدم را خدا دوست دارد که زیر پرچم کشور بزرگی مثل ایران، با این مردم دوست‌داشتنی، توانسته چنین افتخاری را کسب کند و مردم هم به او افتخار می‌کنند.» این صحبت‌ها مقدمه‌ای بود بر تخریب بیشتر کیمیا علیزاده: «البته بعضی‌ها هم نه‌تنها این لیاقت را ندارند بلکه این فرصت را هم از دست می‌دهند تا حداقل بتوانند در محیطی تنفس کنند که این ورزشکاران [جواد فروغی] اطراف‌شان هستند و بتوانند زندگی‌شان را در کنار هم‌وطنان خودشان بگذرانند.»

بخش سومی که شبکه سه سیما برای تخریب چهره کیمیا علیزاده در نظر گرفته بود، به آیتمی جدید برمی‌گشت که در آن اشاره‌ای به مهاجرت این ورزشکار شده بود. در این آیتم که تصویر مبارزات قبلی کیمیا پخش شد، مهاجرت او تأسف‌بار و آغشته با رنگ و لعاب ناسپاسی قلمداد شد. در ادامه هم به این مورد اشاره شد که حرکت کیمیا علیزاده و هر ورزشکار دیگری که به نوعی روبه‌روی کشورش قرار می‌گیرد، عملی زشت است. در بخشی از این آیتم هم این‌طور عنوان شد که «حالا مردم از کیمیا علیزاده رویگردان شده و دیگر ارزشی برای مدال او هم قائل نیستند. بی‌توجهی کشور مقصد علیزاده و بهره‌برداری از او که در این نوع از ماجراها رخ می‌دهد، قابل پیش‌بینی بود. حضور در تیم پناهندگان خود گویای وضعیت فعلی کیمیا علیزاده است».

بهزاد کاویانی هم بعد از این آیتم و پیش از شروع بازی تلاش کرد کیمیا را مقابل مردم قرار دهد. او گفت: «کیمیا علیزاده با پول و خرج مردم کشورمان، پول افرادی که به‌سختی زندگی می‌کنند و مشکلات فراوانی به‌خصوص در چند سال اخیر دارند، به مقام قهرمانی رسیده است. حالا چنین ورزشکاری می‌رود و آلت دست افراد بیگانه می‌شود و سیاسی‌کاری دامنش را می‌گیرد و متأسفانه به جایی می‌رسد که بزرگ‌ترین اتفاق بد یعنی کشورنداشتن برایش رخ می‌دهد و به ملیت خودش پشت کرده است.»

نهایتا نوبت به پخش بازی کیمیا علیزده و ناهید کیانی رسید که این‌جا هم یک‌بار دیگر اتفاقات عجیب‌وغریبی رخ داد؛ فارغ از این‌که گزارش این بازی بسیار ضعیف بود، خراسانی تلاش کرد با نادیده‌گرفتن کیمیا علیزاده تا جای ممکن از او اسمی نبرد و حتی امتیازاتی را هم که مقابل ناهید کیانی به دست آورد، گزارش نکرد. گزارش‌گر زمانی که کیمیا از ناهید پیش افتاد، این امتیازات را برنامه‌ریزی قبلی و اشتباهات داوری توصیف کرد و از این گفت که به داوران دستور داده‌اند بازی را برای کیمیا علیزاده دربیاورند!

بعد از پایان بازی که ۱۸ بر ۹ به نفع کیمیا علیزاده بود هم تصاویر خیلی سریع قطع شد تا درآغوش‌گرفتن مهرو کمرانی و بغل‌کردن ناهید کیانی توسط کیمیا علیزاده به تصویر کشیده نشود.

کیمیا بعد از عبور از سد ناهید کیانی، تکواندوکای خوش‌آتیه و فنی ایران، تا نیمه‌نهایی بازی‌های المپیک پیش رفت و در این مسیر، جید جونز، قهرمان دو دوره المپیک را هم از پیش برداشت. کیمیا که با سه رنگ پرچم ایران اسم خود را روی کمربندش حک کرده بود، در نیمه‌نهایی برابر رقیبی از روس شکست خورد تا مدال طلا، درست مثل چهار سال پیش از دستش سُر بخورد؛ اما در ایران، مجری تلویزیون به گفتن این جمله بسنده کرد که مبارزه زیر پرچم ایران لیاقت می‌خواهد که بعضی‌ها این لیاقت را ندارند
 

rahim

Elite Member
Oct 23, 2003
3,191
2,715
behbahan
گزارشگر صداوسیمای بی آبروی جمهوری اسلامی بعد از بازی کیمیا علیزاده در المپیک می گوید: با پول کسانی که به سختی زندگی میکنن خرج میکنن برای ورزشکار.. ورزشکاری که می‌ره آلت دست بیگانه میشه .. (فیلم زیر)

دیدگاه برخی از کاربران فضای مجازی:

▪️‏شما در مورد خرج کردن پول مردمی که تو سختی دارن زندگی میکنن برای ساختن ضریح و امامزاده تو کشورهای دیگه، برای جنگ‌افروزی تو سوریه، برای آدم ربایی تو کشورهای دیگه.. مشکلی نداری؟!

▪️‏وطن رو از مردم گرفتن و بهشون میگن بی‌وطن!

▪️‏آدم بی وطن باشه ولی بی شرف نباشه.

▪️‏اون کشور رو شما از ما و همه‌ی مردم ایران گرفتید. ولی ما پسش می‌گیریم و بهتر از قبل می‌سازیمش!

▪️بله بله! برای کیمیا علیزاده از «پول مردم» خرج کردن موفق بشه، ولی جواد فروغی (پاسداری که به المپیک رفته) به هزینه شخصی خودش می‌رفت سوریه به قول خودش دو ماه کار یک ماه استراحت اونم برای «پرستاری»!

گلشیفته فراهانی، بازیگر مهاجر ایرانی در فرانسه هم از جمله کسانی بود که از کیمیا علیزاده حمایت کرد.

وی با انتشار عکسی از کیمیا علیزاده در اینستاگرام خود نوشت "کیمیا بى سرزمین نیست، او به خودى خود، وسیعترین و نامحدودترین سرزمین است. ما سرزمین یکدیگریم
 

rahim

Elite Member
Oct 23, 2003
3,191
2,715
behbahan
کمیته بین‌المللی المپیک، سوابق تیرانداز سپاه را بررسی می‌کند⁠

منابع خبری مستقل، از «طرح سوال» کمیته بین‌المللی المپیک در مورد «هویت ورزشی» جواد فروغی، تیرانداز پاسدار جمهوری اسلامی در رقابت‌های المپیک خبر داده‌اند.⁠

هم‌زمان، روزنامه «بیلد» چاپ آلمان، در تیتری پرسیده است؛ «آیا تیرانداز طلایی ایران، یک سرباز تروریست است؟»⁠

***⁠

«جواد فروغی»، تیرانداز کاروان المپیک ایران در رقابت‌های تپانچه ۱۰ متر المپیک توکیو، به نخستین مدال طلای ایران رسید. او با ۴۱ سال سن تبدیل به مسن‌ترین ورزشکار ایرانی شد که در رقابت‌های المپیک به مدال طلا دست یافته بود.⁠

دقایقی پس از اعلام خبر قهرمانی جواد فروغی، خبرگزاری فارس با تیتر «پرستارِ پاسدار»، او را از «مدافعان حرم» نامید که با عضویت در «سپاه قدس» در سوریه حضور داشت.⁠

مدافعان حرم به جنگجویان شاخه خارجی سپاه پاسداران گفته می‌شود که در جنگ‌ها و منازعات سوریه، از حکومت «بشار اسد» مقابل نیروهای «داعش» و همچنین گروه‌های مخالف دولت مستقر، دفاع می‌کردند.⁠

در فیلمی که خبرگزاری فارس از یک مصاحبه قدیمی جواد فروغی، پیش از همه‌گیری کرونا منتشر کرده است، این تیرانداز سپاه پاسداران مدعی می‌شود که در سوریه در کنار عملیات‌های نظامی، امور پرستاری از مجروحین را هم انجام می‌داده است. او گفته بود در طول جنگ، «بیمار و مجروح داعشی» را درمان کرده است.⁠

خبر قهرمانی یک پاسدار که عضو سپاه قدس بوده و در جنگ سوریه حضور داشته، بازتاب‌های متفاوتی در ایران داشت.⁠

برخی از کاربران فضای مجازی، تصاویر جواد فروغی را با تیرانداز پایگاه بسیج خیابان آزادی در سال ۱۳۸۸ مقایسه کردند. تیراندازی که به سوی معترضین به انتخابات ریاست‌جمهوری را هدف مستقیم گلوله قرار داد و سه نفر از جمله یک مادر و فرزندش را مقابل درب مهد کودک، کشت.

برخی دیگر، گفته‌های جواد فروغی در مورد آماده‌سازی برای حضور در المپیک را با تیراندازی مستقیم نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی به معترضان آبان ۹۸ مقایسه کردند.

جواد فروغی گفته بود به دلیل نداشتن امکانات کافی، در «زمین غیراستاندارد» یا در «زیرزمین بیمارستان بقیه‌الله» تمرین تیراندازی می‌کرد. رسانه‌های نزدیک به سپاه پاسداران، جواد فروغی را پرستار بیمارستان «بقیه‌الله» معرفی کرده بودند؛ بیمارستانی که متعلق به سپاه پاسداران است.

برخی از کاربران ایرانی با توییت‌هایی، از جواد فروغی با عناوینی مانند «کودک‌کُش»، «مزدور» و «محافظ دیکتاتوری بشار اسد» یاد کردند./ ایران وایر
 

rahim

Elite Member
Oct 23, 2003
3,191
2,715
behbahan
طرح توسعه ۱۴ برابری حرم امام حسین توسط ایران در حال اجراست

استان‌وایر- یوسف افضلی، معاون فرهنگی «ستاد بازسازی عتبات عالیات» از اجرای طرح توسعه ۱۴ برابری حرم امام حسین در کربلا توسط ایران خبر داده است و گفته این فاز نخست توسعه حرم امام سوم شیعیان است.

افضلی روز دوشنبه ۴ مرداد به ایسنا گفت: فاز نخست طرح توسعه حرم مطهر «امام حسین» مزین به نام صحن «حضرت زینب» با هدف توسعه ۱۴ برابری این مکان «مقدس» و فراهم کردن شرایط رفاهی و زیارتی مطلوب برای زائران، هم‌اکنون با همت مهندسان و کارگران ایرانی در حال اجراست.

معاون فرهنگی «ستاد بازسازی عتبات عالیات» مدعی شد که هزینه‌های اجرای این طرح از راه کمک‌های مردمی تامین شده و در سال گذشته کمک «خیران به توسعه و بازسازی حرم‌های عتبات» با وجود تنگناهای اقتصادی ۳۰ درصد افزایش یافته است.

افضلی در سخنانش از طرحی به نام «هر ایرانی ۵ هزارتومان نذر عتبات» نام برد و گفت که از سال گذشته بیشترین میزان مشارکت در پرداخت این ۵ هزارتومان در استان‌های خراسان جنوبی، بوشهر، سمنان، گیلان و فارس بوده است.

این مقام ستاد بازسازی عتبات در پایان سخنانش گفت با بیان اینکه برای اجرای طرح توسعه ۱۴ برابری حرم امام حسین میلگرد، سیمان و گچ مورد نیاز است از شرکت‌ها و خیرین خواست که کمک های نقدی و غیرنقدی خود را به دفاتر ستادهای استانی بازسازی عتبات در سراسر کشور اهدا کنند.

طرح توسعه ۱۴ برابری حرم امام حسین در حالی از سوی ایران در کربلا اجرا می‌شود که اوضاع وخیم اقتصادی در داخل کشور به اعتراضات گسترده خیابانی در دو هفته گذشته دامن زده است.

ادعاهای مقامات جمهوری اسلامی درباره تامین هزینه توسعه اماکن شیعی در خارج از ایران از طریق کمک‌های خیرین مورد تردید ناظران مستقل قرار دارد
 

rahim

Elite Member
Oct 23, 2003
3,191
2,715
behbahan
دادستانی سوئد کیفرخواست حمید نوری متهم به مشارکت در کشتارهای ۱۳۶۷ را صادر کرد

دادستانی سوئد کیفرخواست حمید نوری متهم به مشارکت در کشتار زندانیان سیاسی در تابستان سال ۱۳۶۷ را صادر کرد.

حمید نوری ۱۸ آبان ۱۳۹۸ (نهم نوامبر ۲۰۱۹) به ظن دخالت در کشتار زندانیان سیاسی در تابستان سال ۱۳۶۷، به محض ورود به فرودگاه استکهلم بازداشت شد.

اکنون دادستانی سوئد حمید نوری ۶۰ ساله را به نقض فاحش قوانین بین‌المللی و قتل عمد متهم کرده و در بیانیه خود درباره کیفرخواست، به کشتار زندانیان سیاسی مجاهد و چپ اشاره کرده است.

کیفرخواست تعداد شاکیان را مشخص نکرده اما گفته شده اظهارات شاکیان، شاهدان و نظر کارشناسان امر از سراسر دنیا در محاکمه شنیده خواهد شد.

بنا بر کیفرخواست، اتهام مربوط به زندانیان چپ که بر اساس ارتداد از اسلام اعدام شدند (۲۷ آگوست تا ۶ سپتامبر ۱۹۸۸) با جرم کیفری "قتل عمد" مورد پیگرد قرار می‌گیرد.

پیش‌بینی می‌شود دادگاه رسیدگی به اتهام‌های حمید نوری از ۱۰ اوت (۱۹ مرداد) آغاز شود و تا آوریل سال ۲۰۲۲ ادامه داشته باشد.

این نخستین باری است که یکی از متهمان به کشتار زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ در دادگاهی محاکمه می‌شود.

ایرج مصداقی از شاهدان دادگاه که از نخستین روز در پرونده نقش داشت به بی‌بی‌سی فارسی گفت: "صدور کیفرخواست از سوی دادستان سوئد نشان می‌دهد که ما توانستیم دستگاه قضایی سوئد را مجاب کنیم حمید نوری در جنایت علیه بشریت مشارکت داشته است و آنچه در ۲۱ ماه گذشته مطرح کردیم حقیقت داشته و دادستان مجاب شده که ما اسناد و مدارک کافی داریم".

آقای مصداقی همچنین ابراز امیدواری کرده که صدور کیفرخواست برای حمید نوری زمینه‌ای برای پیگرد حقوقی ابراهیم رئیسی نیز فراهم کند.

رئیسی که تا چندی دیگر کار خود را به عنوان رئیس جمهوری ایران آغاز می‌کند، عضو "هیات مرگی" دانسته می‌شود که با دستور خمینی حکم اعدام هزاران زندانی سیاسی را صادر کرد.

تمدید قرار بازداشت "حمید نوری" در سوئد بازتاب بین‌المللی و رسانه‌ای داشت و اگنس کالامارد، گزارشگر ویژه اعدام‌های فراقانونی سازمان ملل گفت: "این اولین گام مهم در اجرای عدالت برای اعدام‌های سال ۱۳۶۷ است".

پیشتر حسن نوروزی، سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس شورای اسلامی گفته بود: "ما چنین شخصی نداریم که سال ۶۷ دادیار باشد و امروز او را دستگیر کرده باشند".

حمید نوری کیست؟

بنابر شهادت‌ها و کتاب‌های منتشر شده از خاطرات زندانیان سیاسی "حمید نوری" با نام مستعار "عباسی" در زمان اعدام‌ها دادیار زندان گوهردشت بوده است.

گفته می‎‌شود حمید نوری در سمت دادیار به ناصریان کمک می‌کرده و در واقع دستیار او بوده است.

زندانیان سیاسی گوهردشت از جمله ایرج مصداقی شهادت داده‌اند که ناصریان نام مستعار محمد مقیسه است که به ریاست شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب رسید و پس از دهه ۶۰ شمسی، به دلیل رسیدگی به پرونده‌ شمار زیادی از فعالان سیاسی شهرت یافت.

ایرج مصداقی پیشتر به بی‌بی‌سی فارسی گفته بود که در تابستان سال ۱۳۶۷، حمید نوری از جمله کسانی بود که در زندان گوهردشت زندانیان را برای "هیأت مرگ" انتخاب و رده‌بندی می‌کرد.

مرداد و شهریور ۱۳۶۷، هزاران زندانی سیاسی با دستور خمینی، بنیان‌گذار و رهبر جمهوری اسلامی اعدام و در گورهای دسته‌جمعی دفن شدند.

تعداد دقیق کشته‌شدگان نامعلوم مانده است اما بنا به برآوردهای تخمینی سازمان‌های حقوق بشری و سیاسی، به حدود پنج هزار نفر می‌رسد.

مقام‌ها و مسئولان ایرانی جنازه هیچ‌یک از قربانیان کشتارهای فراقضایی سال ۱۳۶۷ را به خانواده‌هایشان تحویل نداده و به علاوه، در تلاش برای محو کردن هر نشانی از قربانیان، محل دفن اجساد را هم به اکثر خانواده‌ها اطلاع نداده‌اند.

حسینعلی منتظری در آن زمان در جلسه‌ای با مقام‌های مسئول این اعدام‌ها را "بزرگترین جنایت تاریخ" ایران خوانده بود.

عفو بین‌الملل نیز سال گذشته این اعدام‌ها را "جنایتی ادامه‌دار علیه بشریت" دانست.

منبع: بی بی سی
 
Likes: IEI